Προβλέψεις Τρίτη 2 Μαίου

Τι λένε τα ζώδια για τη σημερινή μέρα…

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Η διάθεση ανανέωσης και αλλαγών των τελευταίων ημερών σε ακολουθεί και σου δίνει το κίνητρο να κάνεις «διορθωτικές κινήσεις» σε πράγματα που σε ενοχλούσαν αλλά ανεχόσουν. Μην φοβηθείς να απαλλαγείς από βάρη τα οποία καιρό τώρα δεν σε αφήνουν να προχωρήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Ξεκαθαρίζοντας με συζήτηση μια διαφωνία με ένα πρόσωπο από το εργασιακό σας περιβάλλον καταλαβαίνετε πολλά για τον τρόπο που σκέφτονται

και κινούνται οι άλλοι, ενώ αντιλαμβάνεστε τη στρατηγική που θέλετε να ακολουθήσετε για να πετύχουν οι δικές σας επιδιώξεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Η οργάνωση είναι το κλειδί για να πετύχετε τους στόχους σας που είναι υψηλοί και με απαιτήσεις γιατί δεν σας αρέσει ποτέ να βάζετε τον πήχη χαμηλά. Η προσωπική σας ζωή είχε ευχάριστες αναλαμπές το τριήμερο που πέρασε, αλλά χρειάζεται να της δώσετε σημασία και να βρείτε τις ισορροπίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Οι παρεξηγήσεις είναι λέξη κλειδί για εσάς, καθώς πολλές φορές δημιουργούνται από το πουθενά και σας απομακρύνουν είτε από φίλους είτε από συντρόφους χωρίς να υπάρχει ουσιαστικός λόγος. Σήμερα θα έχετε μια ωραία αφορμή να λύσετε παρεξηγήσεις.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Είστε καλό άλογο κούρσας στη δουλειά γιατί είστε φιλόδοξοι, με στόχο και ακούραστοι. Αυτό, όμως, ίσως κάποιοι το εκμεταλλευτούν για να βοηθηθούν από εσάς, χωρίς να σας δώσουν τα απαραίτητα εύσημα. Δείξτε προσοχή και μην εμπιστεύεστε τους πάντες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Μια αναπάντεχη ευκαιρία για ταξίδι προκύπτει για πολλούς από εσάς και σκέφτεστε σοβαρά να την αξιοποιήσετε καθώς συνδυάζει δουλειά και διασκέδαση. Προσωπικά ζείτε μια όμορφη, ήρεμη και εποικοδομητική περίοδο που θα σας φέρει πιο κοντά με το ταίρι σας και θα σας βάλει σκέψεις για το επόμενο βήμα.
ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Αν υπάρχει ένας άνθρωπος που έχει μπει ξαφνικά, με φόρα και κόντρες στη ζωή σας ίσως… έρωτας να είναι η αιτία. Η άνοιξη σας έχει πιάσει για τα καλά και όλα δείχνουν πως θα έρθουν αλλαγές στα προσωπικά σας δεδομένα με έξτρα δόσεις… πάθους!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Εργασιακά η σούπα μοιάζει να ανακατεύεται. Μπορεί παλιοί σύμμαχοι τώρα να βρεθούν σε άλλο στρατόπεδο, παλιοί ανταγωνιστές να γίνουν σύμμαχοι και άνθρωποι που θεωρούσατε πως σας επιβουλεύονται τελικά να σας βοηθήσουν. Έχετε τα μάτια σας ανοιχτά και υπολογίστε σε πράξεις και όχι λόγια.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Οι μικροαναποδιές δεν θα λείψουν από το πρόγραμμά σας και μπορεί να χρειαστεί να αναλωθείτε σε κουβέντες και εξηγήσεις για να φέρετε ξανά ισορροπίες. Όμως όλα αυτά ουσιαστικά είναι άνευ σημασίας, γι’ αυτό μην τα παίρνετε μέσα σας. Αξιοποιήστε τη δημιουργικότητά σας σε πιο σημαντικούς στόχους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12- 19/1)
Μια νέα πρόκληση εμφανίζεται στον ορίζοντα, αλλά εσείς πολύ σωστά ζυγίζετε τα πάντα πολύ καλά πριν πάρετε μια απόφαση σημαντική για το μέλλον. Δεν είστε απόλυτα βέβαιοι αν θέλετε να κάνετε ριζικές αλλαγές στην καθημερινότητά σας, καθώς ζείτε μια ήρεμη περίοδο με καλές προοπτικές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Η γοητεία σας είναι αδιαμφισβήτητη και μαγεύει τα… πλήθη στο πέρασμά σας. Φλερτ θα υπάρξουν πολλά, αλλά αυτό ουσιαστικά απλά τονώνει την αυτοπεποίθησή σας, παρά σας κάνει να θέλετε να προχωρήσετε σε κάτι πιο σοβαρό. Αν νιώθετε πως δεν έχει βρεθεί ακόμα η σωστή στιγμή, δώστε περιθώρια χρόνου στον εαυτό σας.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Η αλλαγή είναι λέξη-κλειδί για αυτή την εβδομάδα. Θέλετε να κάνετε αλλαγές στο χώρο σας, στη δουλειά σας, ακόμα και στην εικόνα σας στον καθρέφτη, καθώς νιώθετε πως έχετε βαλτώσει μέσα σε μια κατάσταση που δεν είναι αυτό που ονειρεύεστε. Μην αγνοείτε όμως και τα καλά που έχετε κατακτήσει.

Καλημέρα!

The post Προβλέψεις Τρίτη 2 Μαίου appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα