Προβλέψεις Τρίτη 13 Ιουνίου

Τι λένε τα άστρα για τη σημερινή ημέρα…

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Πολλές οι προτάσεις που φτάνουν στα αφτιά σας για συνεργασία και δουλειές, αλλά δεν είναι πολύ ξεκάθαρο ποιες από αυτές είναι σοβαρές και ποιες είναι λόγια του αέρα και καλύτερα να μην ασχοληθείτε καν. Αυτή την περίοδο πρέπει να έχετε τα μάτια σας 14 για να μην παρασυρθείτε σε λάθος επιλογές.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Όταν απογοητεύεστε κάποιες φορές αντιδράτε με απόλυτο τρόπο και κλείνεστε στον εαυτό σας. Αυτό, όμως, δεν είναι πάντα λύση. Καλό είναι

όσα σας ενοχλούν ή σας στενοχωρούν να τα συζητάτε, όχι εν θερμώ, αλλά τη σωστή στιγμή. Διαφορετικά μπορεί να μείνετε και με λάθος εντυπώσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Ο Ερμής στο ζώδιό σου εντείνει τους ανταγωνισμούς ειδικά στον εργασιακό στίβο, αλλά εσύ δεν μασάς. Έχε εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και στα αντανακλαστικά σου και προσπάθησε να κινηθείς άμεσα και αποτελεσματικά για να αρπάξεις μια ευκαιρία που θα εμφανιστεί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Μια ερωτική περιπέτεια που θα σας γεμίσει ενέργεια και θα σας ταξιδέψει περιμένει πολλούς από εσάς, με αποτέλεσμα να μην μπορείτε με τίποτα να συγκεντρωθείτε σε δουλειές και υποχρεώσεις. Ευτυχώς έχετε την εξυπνάδα να μην το δείχνετε αλλά τα προσωπικά σας θα είναι η προτεραιότητα της ημέρας.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Ο Δίας στο Ζυγό φέρνει ευχάριστες εξελίξεις σε ένα θέμα που σας απασχολεί εδώ και καιρό, ενώ μια τυχαία συνάντηση μπορεί να ανοίξει νέες προοπτικές συνεργασίας που δεν είχατε καν στο μυαλό σας. Στην οικογένεια υπάρχουν κάποιες διαφωνίες που κινδυνεύουν να εξελιχθούν σε κόντρες αν δεν ρίξετε τους τόνους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Τρεχάτε ποδαράκια μου! Ο Ερμής στους Διδύμους πολλαπλασιάζει αυτά που έχετε να κάνετε μέσα σε μια μέρα και συνειδητοποιείτε πως αυτές τις μέρες ένα 24ωρο δεν σας είναι αρκετό. Μην γκρινιάζετε και μην απογοητεύεστε, όμως, γιατί η στιγμή που θα θερίσετε αυτά που τώρα σπέρνετε είναι κοντά.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Ο Δίας είναι στο ζώδιό σου και η τύχη όχι μόνο σου χαμογελά, αλλά και σου κλείνει και το μάτι. Μια επιθυμία που είχες εδώ και καιρό εκπληρώνεται, μια συμφωνία που κυνηγούσες είναι κοντά στο να κλειστεί, μια ερωτική περιπέτεια που είχες θα έχει θετική εξέλιξη. Το ότι έχεις την εύνοια των πλανητών, όμως, δεν σημαίνει πως επιτρέπεται να κάνεις απερισκεψίες.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Αν τελευταία είχες οικονομικές εκκρεμότητες μπορεί οι επόμενες μέρες να φέρουν την προοπτική μιας ευχάριστης για την τσέπη σου εξέλιξης, αρκεί να κινηθείς με σύνεση και να μην φανείς αχόρταγος στις απαιτήσεις σου. Αν έχεις απομακρυνθεί με ένα φιλικό σου πρόσωπο είναι πολύ πιθανόν να εμφανιστούν ευκαιρίες επανασύνδεσης.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Η ημέρα μπορεί να έχει ένταση και αναβολές που θα δοκιμάσουν τα νεύρα σου, αλλά η επιτυχία σου είναι να καταφέρεις να μείνεις ζεν, καθώς δεν λειτουργείς το ίδιο καλά σε κατάσταση πανικού ή με νεύρα. Αν δεν μπορείς να επιβληθείς στον εαυτό σου προτίμησε να μην κάνεις καμία συζήτηση σήμερα, άσε το για επόμενη ευκαιρία και φρόντισε να εξοπλιστείς με τα καλύτερα επιχειρήματα. Πολύ σύντομα θα έχεις μια επαγγελματική πρόταση που θα σε πάει στην επόμενη… πίστα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)
Είσαι σε μια φάση που θέλεις να αφιερώσεις λίγο χρόνο στον εαυτό σου και να ανανεωθείς. Έχεις μπει σε μια διαδικασία να κυνηγάς στόχους που είναι δύσκολοι και απαιτητικοί και αυτό σε έχει εξαντλήσει. Πάρε μια απόσταση από αυτό που ζεις και κοίτα την κατάσταση από πάνω για να καταλάβεις τι κάνεις λάθος και να το διορθώσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Έχεις μια ιδέα που αν καταφέρεις να εφαρμόσεις θα φέρει μεγάλη ανακούφιση στα οικονομικά σου, λειτουργώντας καταλυτικά σας τονωτική ένεση στον προϋπολογισμό σου. Οι σωστοί σύμμαχοι στις κινήσεις και τις αποφάσεις σου θα παίξουν σημαντικό ρόλο για να καταφέρεις να ξαναβάλεις όλα τα κουτάκια της ζωής σου στη θέση τους.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Η μέρα θα έχει συζητήσεις και μέσα από αυτές δεν αποκλείεται να προκύψουν μια κάποιες κόντρες που θα χρειαστεί να χειριστείς με διπλωματία. Δώσε τόπο της οργής όπου νιώθεις πως δεν έχει νόημα να αναλωθείς σε συζητήσεις και τελικά απλά να χάσεις χρόνο –και την υπομονή σου.

Καλημέρα!

The post Προβλέψεις Τρίτη 13 Ιουνίου appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα