Survivor trailer: Έχει να πέσει πολύ κλαμμα! Ανατρεπτικές αλλαγές και ένα έπαθλο που θα ραγίζει καρδιές!

Ένα ακόμη όμορφο έπαθλο στο Survivor!

Οι παίκτες της ομάδας των Διασήμων πήραν απόψε τη νίκη με 10 -7 κερδίζοντας όχι μόνο φαγητό αλλά και μια μοναδική βόλτα.

Όπως τους ανακοίνωσε πριν το αγώνισμα ο Σάκης Τανιμανίδης, οι παίκτες θα έχουν τη δυνατότητα να επιβιβαστούν σε ιδιωτικό αεροπλάνο και με αυτό να μεταβούν στην Punta Cana οπού θα απολαύσουν την ανατολή του ηλίου, πάνω σε ένα αερόστατο.

Απόψε οι δύο ομάδες αγωνίσθηκαν σ’ ένα νέο αγώνισμα. Στο άκουσμα του επάθλου από τον Σάκη Τανιμανίδη οι παίκτες έμειναν άναυδοι και πάλεψαν μέχρι τελικής πτώσεως μέσα στον αγωνιστικό χώρο

προκειμένου να φέρουν τη νίκη στην ομάδα τους.

Οι «Μαχητές» πιο ξεκούραστοι, ευδιάθετοι και με γεμάτο στομάχι δεν κατάφεραν να κερδίσουν τους «Διάσημους». Το σκορ έληξε 10-7. Οι νικητές θα έχουν τη δυνατότητα να επιβιβαστούν σε ιδιωτικό αεροπλάνο και με αυτό να μεταβεί στην Punta Cana οπού θα απολαύσουν την ανατολή του ηλίου, πάνω σε ένα αερόστατο.

Από σήμερα λοιπον έρχονται τα πάνω κάτω! Το παιχνίδι μπαίνει στην τελική του ευθεία και οι παίκτες φτάνουν στα όρια τους! Το σημερινό έπαθλο θα τους κάνει να πλανταξουν στο κλάμα.

Δειτε στο τρέιλερ τι μας περιμένει

Keywords
Τυχαία Θέματα