Προβλέψεις Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2017

Τι λένε σήμερα τα ζώδια;

Κριός (21 Μαρτίου-19 Απριλίου)
Έχετε αρκετή όρεξη και σήμερα βλέπετε πώς να χρησιμοποιήσετε τις δημιουργικές σας ικανότητες με έναν πρακτικό τρόπο. Αυτό μπορεί να συμβεί με θέματα που σχετίζονται με την φιλοξενία, στον κόσμο της ψυχαγωγίας ή σε σχέση με την εκπαίδευση και την ανατροφή των παιδιών. Μπορεί επίσης να ξεκινήσει η ρομαντισμός με κάποιον μεγαλύτερο.

Ταύρος(20 Απριλίου-20 Μαΐου)
Αυτή είναι μια γερή μέρα για αποφάσεις που κάνουν το σπίτι σας πιο ελκυστικό. Μπορείτε να δείτε τρόπους για να συνδυάσετε την αισθητική και την ομορφιά με τη λειτουργία

και την πρακτικότητα. Αυτή είναι επίσης μια καλή μέρα για να συζητήσετε συμφωνίες για ακίνητα ή να συζητήσετε με ένα μεγαλύτερο μέλος της οικογένειας.

Δίδυμοι(21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)
Είστε αρθρωτοί και καλά ομιλημένοι σήμερα! Αυτό είναι καλό για όποιον είναι συγγραφέας ή που ασχολείται με πωλήσεις, μάρκετινγκ, διδασκαλία και δράση. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα λόγια σας σήμερα για να πάρετε τα αποτελέσματα που θέλετε. Δοκιμάστε το και δεν θα χάσετε!

Καρκίνος(21 Ιουνίου-22 Ιουλίου)
Έχετε λογικές, εφικτές ιδέες για τη δημιουργία χρήματος σήμερα, γι ‘αυτό θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί. Φτιάξτε ένα σωστό πρόγραμμα και θα τα καταφέρετε. Δώστε τους μια σοβαρή σκέψη επειδή μπορείτε να δείτε πρακτικές εφαρμογές και χρήσεις για δημιουργικές ιδέες που πιθανώς σχετίζονται με την παραγωγή χρημάτων.

Λέων(23 Ιουλίου-22 Αυγούστου)
Αυτή είναι μια καλή μέρα για να ασκηθείτε και ειδικά να κάνετε κάτι δημιουργικό. Ακόμα, ευνοούνται όσοι έχουν σχέση με μουσικά όργανα, με αθλήματα ή κάποια άλλη καλλιτεχνική έκφραση. Γενικά ότι επιλέγετε θα κάνετε μεγάλα βήματα. Δώστε τον καλύτερο σας εαυτό!

Παρθένος(23 Αυγούστου-22 Σεπτεμβρίου)
Μπορείτε να ταξινομήσετε τις λεπτομέρειες για μια ιδιωτική συνάντηση ή ακόμα και για κάτι μυστικοπαθές που συμβαίνει πίσω από τη πλάτη σας. (Ναι, αυτό θα μπορούσε να περιλαμβάνει μια μυστική σχέση αγάπης.) Μπορείτε επίσης να κάνετε κάτι πρακτικό για να βεβαιωθείτε ότι έχετε κάποια ιδιαίτερη προστασία της ιδιωτικής ζωής σας όταν το χρειάζεστε.

Ζυγός(23 Σεπτεμβρίου-22 Οκτωβρίου)
Μια αλληλεπίδραση με κάποιον μεγαλύτερο ή πιο έμπειρο θα είναι αξέχαστος για εσάς σήμερα. Αυτό το άτομο μπορεί να σας βοηθήσει με συμβουλές ή πρακτικές προτάσεις. Μπορεί να εργαστείτε για να δημιουργήσετε μια οργάνωση με κάποιον με ιδιαίτερα φιλανθρωπικό χαρακτήρα.

Σκορπιός(23 Οκτωβρίου-21 Νοεμβρίου)
Μπορεί να αναπτύξετε μια συντριβή σε κάποιον μεγαλύτερο ή με άτομα που έχουν εξουσία. Ή θα μπορούσε να είναι άτομο με διαφορά ηλικίας. Οι άνθρωποι σας βλέπουν σήμερα με ελκυστικούς όρους, πράγμα που σημαίνει ότι θα σας σέβονται. Ο θαυμασμός και ο σεβασμός δεν είναι απλά πράγματα γι αυτό να νιώθετε τυχεροί γι αυτό.

Τοξότης(22 Νοεμβρίου-21 Δεκεμβρίου)
Θα βρείτε ένα ευχάριστο και παραγωγικό τρόπο για να μελετήσετε κάτι ή να μάθετε κάτι νέο σήμερα. Εν τω μεταξύ, είναι μια πρακτική μέρα για να εξερευνήσετε ευκαιρίες στον νόμο, την ιατρική, τις εκδόσεις, τα μέσα ενημέρωσης και οτιδήποτε σχετίζεται με την τριτοβάθμια εκπαίδευση. Επίσης, είναι μια καλή ημέρα για να κάνετε ή να σχεδιάσετε ταξίδια.

Αιγόκερως(22 Δεκεμβρίου-19 Ιανουαρίου)
Σήμερα θα σας απασχολήσουν κυρίως θέματα που αφορούν τους φόρους, το χρέος, τις κληρονομιές και οτιδήποτε κατέχετε μαζί με άλλους. Τα πράγματα θα περάσουν ομαλά και αυτό θα σας ευχαριστήσει. Μπορεί επίσης να έχετε μια περίεργη αλλά οικεία συζήτηση με κάποιον.

Υδροχόος(20 Ιανουαρίου-18 Φεβρουαρίου)
Οι συζητήσεις με συνεργάτες και στενούς φίλους μπορούν να σας επωφελήσουν ιδιαίτερα σήμερα. Θα υπάρξουν κάποιες προτάσεις που πρέπει να προσέξετε πριν πάρετε κάποια απόφαση. Ακόμα, θα υπάρξει έντονος ερωτισμός και το βράδυ θα περάσετε όμορφα με φίλους ή τον σύντροφο σας.

Ιχθείς(19 Φεβρουαρίου-20 Μαρτίου)
Αυτή θα είναι μια παραγωγική μέρα στη δουλειά για εσάς γιατί ξέρετε τι θέλετε να επιτύχετε και θα το βρείτε εύκολα. Οι συζητήσεις με τους παλαιότερους ή πιο έμπειρους συναδέλφους ή ίσως το αφεντικό σας θα σας ωφελήσουν. Ακούστε τις συμβουλές που σας προσφέρουν οι άλλοι.
Από την Αντιγόνη Θάνου

Διαβάστε ακόμα: ΑΥΤΑ τα 3 ζώδια στις γυναίκες είναι τα πιο…σέξι!

Keywords
Τυχαία Θέματα