Προβλέψεις Τετάρτη 19 Απριλίου

Τι λένε τα ζώδια για τη σημερινή μέρα…

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Η σταθερότητα στην προσωπική σας ζωή είναι για εσάς εξαιρετικά σημαντική αυτό τον καιρό καθώς η γενικότερη αβεβαιότητα για πολλές πτυχές της καθημερινής ζωής σας κάνει να αναζητάτε σταθερές αναφορές. Αν κάποιοι από εσάς νιώθουν επιθυμία για ένα επόμενο βήμα στη σχέση, αυτή την περίοδο θα το επιδιώξουν.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Είναι σημαντικό να δίνουμε στους άλλους μια δεύτερη ευκαιρία, ειδικά όταν μοιάζουν να

έχουν κατανοήσει τυχόν λάθη τους. Αυτή τη φορά μπορεί να λειτουργήσει εντελώς διαφορετικά η όλη χημεία και να μας κάνει να συνειδητοποιήσουμε πως «ποτέ μη λες ποτέ».

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Μια νέα συμφωνία επαγγελματική κλείνει, ενώ μέσα από συναντήσεις διαφαίνεται η προοπτική μιας ενδιαφέρουσας ακόμα συνεργασίας. Το εργασιακό κομμάτι είναι για εσάς προτεραιότητα τελευταία, αλλά αποδεικνύεται πως η ενέργεια που έχετε δώσει σε αυτό τώρα αποδίδει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Η προσωπική σας ζωή βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός σας καθώς έχει εξελίξεις και συναισθηματικές εκρήξεις από αυτές που δημιουργούν το αίσθημα των… πεταλούδων στο στομάχι. Είχατε καιρό να το ζήσετε αυτό, οπότε δεν έχετε παρά να το απολαύσετε.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Το ιδιαίτερα ανταγωνιστικό περιβάλλον στη δουλειά είναι για πολλούς από εσάς μια νέα πρόκληση στην οποία καλείστε να αντεπεξέλθετε. Από τη φύση σας συναγωνιστικοί, θέλετε να ξεχωρίζετε και να κερδίζετε τις εντυπώσεις, έτσι μια χαρά θα αποδώσετε και σε αυτές τις συνθήκες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Σε ένα κλίμα έντασης και ανακατατάξεων, θα αποδειχθείτε η ήρεμη δύναμη και θα βγείτε κερδισμένοι εφόσον δεν κάνετε σπασμωδικές κινήσεις. Ερωτικά η περίοδος μοιάζει ήρεμη όμως είναι πιθανό να εμφανιστεί για κάποιους κυριολεκτικά από το πουθενά ο κεραυνοβόλος έρωτας ανατρέποντας τα πάντα.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Κάποιοι από εσάς είχατε πρόσφατα αλλαγές που έχουν να κάνουν στο κομμάτι της δουλειάς και ακόμα προσπαθείτε να βρείτε τα νέα σας πατήματα. Η επιλογή των σωστών «συμμάχων» θα αποδειχθεί ιδιαίτερα σημαντική σε αυτό το νέο σας βήμα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Δεν σας αρέσει να μασάτε τα λόγια σας, αλλά η αμεσότητα και η ευθύτητά σας κάποιες φορές μπορεί να σας κάνει να φανείτε οριακά προσβλητικοί και να δημιουργήσει παρεξηγήσεις. Πείτε την αλήθεια σας, αλλά έχετε στο μυαλό σας πως κάποιοι μπορεί να μην είναι απολύτως έτοιμοι να την ακούσουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Τρέχετε να μαζέψετε μπαλάκια από υποχρεώσεις άλλων που δεν έχουν κάνει αυτά που έπρεπε όπως έπρεπε και ξαφνικά καλείστε να βγάλετε το φίδι από την τρύπα. Μπορεί αυτό αν σας δημιουργεί φριχτό άγχος, αλλά βγάζετε το φίδι από την τρύπα και αυτό σας δίνει τα εύσημα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)
Αναβολές και καθυστερήσεις σας κάνουν να δυσανασχετείτε και να δυσκολεύεστε να βάλετε σε τάξη κάποια πράγματα ιδιαίτερα σημαντικά για εσάς. Όμως, πρέπει να δείξετε λίγη υπομονή και να μην απογοητεύεστε. Η επιμονή σας θα δικαιωθεί πολύ σύντομα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Αν κάποιοι σας τάζουν λαγούς με πετραχήλια ή σας «πουλάνε» τον εαυτό τους για κάτι περισσότερο από όσο πραγματικά είναι, αυτό σύντομα θα αποκαλυφθεί. Γενικά φανείτε επιφυλακτικοί απέναντι σε μεγάλες υποσχέσεις και μην παρασυρθείτε από ενθουσιασμό.
ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Η προσωπική ευτυχία είναι για εσάς ένα σημαντικό στοίχημα μετά από μια μακρά περίοδο με σκαμπανεβάσματα που σας οδήγησε στο να κάνετε ξεκαθαρίσματα στα προσωπικά σας και τώρα να απολαμβάνετε μια νέα κατάσταση. Μην μπείτε στον πειρασμό για πισωγυρίσματα…

Καλημέρα!

The post Προβλέψεις Τετάρτη 19 Απριλίου appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα