Ειρήνη Παπαδοπούλου: Η συγκίνηση, οι αγκαλιές και οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποχώρησή της από το Survivor – βίντεο

Αποχώρησε οικειοθελώς τελικά η Ειρήνη Παπαδοπούλου από το Survivor.Μετά το έκτακτο συμβούλιο για την ανακοίνωση της αποχώρησης η Ειρήνη επέστρεψε στην παραλία προκειμένου να μαζέψει τα πράγματα της αλλά και να αποχαιρετήσει τους συμπαίκτες της.

«Παίρνω πολλά μαθήματα. Πήρα πολλά που θα μου χρειαστούν για εκεί έξω», ανέφερε στην κάμερα του Survivor

με τρεμάμενη φωνή και συμπλήρωσε: «Θα μου λείψουν παρα πολύ τα αγωνίσματα. Νιώθω ότι κάποιος μου παίρνει τα παιχνίδια μου! Είναι ένα πάρα πολύ σημαντικό κομμάτι».

Φτάνοντας στην παραλία μίλησε με τους συμπαίκτες της, ενώ δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της αγκαλιάζοντας τον Κώστα Κοκκινάκη, με τον οποίο υπήρξε ιδιαίτερη ένταση το τελευταίο διάστημα.

«Είναι τα τελευταία λεπτά εδώ στην παραλία και θα ήθελα να σας αποχαιρετήσω, λέγοντας σας ότι εγώ αυτό που ήταν να πάρω από το Survivor το πήρα και για αυτό πήρα αυτή την απόφαση. Θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη αν στεναχώρησα κάποιον, αν κακοχαρακτήρισα κάποιον… χίλια συγγνώμη. Είναι ένα παιχνίδι. θα ήθελα να μην το ξεχνάτε αυτό. Είστε όλοι εξαιρετικά παιδιά μαζί με το Στέλιο… θα ήθελα πάρα πολύ να γνωριστούμε εκτός παιχνιδιού και είμαι σίγουρη ότι θα κάνουμε πάρα πολύ καλή παρέα», ανέφερε αρχικά.
Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τι είπε στην κάμερα για την απόφαση της αλλά και πώς αποχαιρέτησε τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας των Διασήμων.

The post Ειρήνη Παπαδοπούλου: Η συγκίνηση, οι αγκαλιές και οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποχώρησή της από το Survivor – βίντεο appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα