Προβλέψεις Τετάρτη 1 Νοεμβρίου

Τι λένε τα άστρα για σήμερα…

ΚΡΙΟΣ(21/3 – 19/4)
Η σημερινή πρόταση είναι να διατηρήσουμε χαμηλό προφίλ και μικρές προσδοκίες.

ΤΑΥΡΟΣ(20/4 – 20/5)
Μία ομιλία το μεσημέρι ίσως επιφέρει αμοιβαία κατανόηση και συμφωνία. Θα πρέπει να βρείτε τρόπους για να κρατήσετε τον εαυτό σας χαρούμενο κατά τη διάρκεια της ημέρας.

ΔΙΔΥΜΟΙ(21/5 – 21/6)
Είναι σημαντικό σήμερα να γνωρίζετε τη διαφορά ανάμεσα στο να δίνετε ευθύνες στους άλλους και στο να τις δίνετε λόγω αίσθησης υποχρέωσης. Απόψε μία εποικοδομητική διέξοδος είναι απαραίτητη για να γεμίσετε ενέργεια. Έχετε λίγες προσδοκίες

στις σχέσεις σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ(22/6 – 22/7)
Ίσως διαπιστώσετε ότι ορισμένα χρηματοοικονομικά θέματα που εκκρεμούν επανέρχονται και έχουν μία άλλη οπτική. Δεν είναι η κατάλληλη μέρα για να πάρετε οποιεσδήποτε δύσκολες και γρήγορες αποφάσεις για αυτά τα ζητήματα. Μην υπογράψετε σημαντικά έγγραφα σήμερα.

ΛΕΩΝ(23/7 – 22/8)
Υπάρχουν μερικοί που γνωρίζετε ότι είναι λάθος όταν συμφωνούν εύκολα και θα απογοητευτούν όταν η απάντηση είναι ένα ηχηρό όχι σε αυτό που ζήτησαν. Αυτό θα είναι πιο προφανές αν δεν έχουν τακτοποιήσει τα πράγματα προτού ασχοληθούν με αυτά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ(23/8 – 22/9)
Προσπαθήστε να κρατήσετε χαμηλό προφίλ το πρωί. Μετά τις μεσημεριανές ώρες τα πράγματα πάνε καλά και ίσως κάποιος να σας προσφέρει μεσημεριανό γεύμα. Καθώς το απόγευμα κυλάει υπάρχουν αμφιβολίες γι αυτό βάλτε τα δυνατά σας να μη σας πάρει από κάτω.

ΖΥΓΟΣ(23/9 – 23/10)
Σήμερα είναι πιθανό να υπάρξει μία καλή ροή πληροφοριών και από τις δύο πλευρές ειδικά εάν οι συζητήσεις αφορούν τα χρήματα, την εργασία ή την υγεία. Δυστυχώς, η πρόοδος ενδέχεται να μειωθεί από αργά το απόγευμα και μετά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ(24/10 – 24/11)
Σήμερα είναι ένα συνηθισμένο πρωινό αλλά γύρω στις μεσημεριανές ώρες υπάρχει η πιθανότητα να έρθετε πιο κοντά με κάποιον καλό ακροατή ο οποίος θα ακούσει όλες σας τις ανησυχίες. Το απόγευμα όμως είναι πιθανό να υπάρξει στροφή 180 μοιρών.

ΤΟΞΟΤΗΣ(25/11 – 21/12)
Τα σημάδια δεν είναι καλά όπως ίσως ελπίζετε και μπορεί να υπάρξει κάποιο πρόβλημα στο σπίτι, με την οικογένεια ή με τη διακοπή των σχεδίων ενός ταξιδιού. Έτσι από το πρωί θα πρέπει να βρείτε στρατηγικές για να ξεπεράσετε ή τουλάχιστον να διαχειριστείτε τα προβλήματα τα οποία μπορεί να πολλαπλασιαστούν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ(22/12 – 19/1)
Το σύμβολό σας είναι επίσημα γνωστό για τη δεσποτική σας σκέψη και την ικανότητα να παίρνετε αποφάσεις, όμως σήμερα είναι περισσότερο για τη χρήση της διαίσθησής σας την οποία αφήνετε να σας καθοδηγήσει. Αυτό θα σας χρησιμεύσει εάν επιδιώκετε τη συμφωνία με κάποιον.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ(20/1 – 18/2)
Σήμερα επικοινωνήστε με τους γύρω σας για τις ανάγκες, τα σχέδια και τις προθέσεις που σχετίζονται με την καριέρα σας ή την εργασία σας. Θα πρέπει να έχετε θετική απάντηση ειδικά γύρω από τις μεσημεριανές ώρες. Αργότερα μπορεί να υπάρξει μικρός συμβιβασμός.

ΙΧΘΥΕΣ(19/2- 20/3)
Συνεχίστε ό, τι κάνετε κάθε πρωί καθώς ίσως είστε συναισθηματικά φορτισμένοι -ες για να πάρετε λογικές αποφάσεις. Οι μεσημεριανές ώρες είναι καλύτερες εάν είστε με κάποια παρέα. Αφήστε τις άσχημες στιγμές να περάσουν απόψε και μην εγκλωβιστείτε σε αυτές.

Να έχετε μία όμορφη μέρα!

Keywords
Τυχαία Θέματα