Προβλέψεις Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017

Τι λένε σήμερα τα ζώδια;

Κριός (21 Μαρτίου-19 Απριλίου)
Θα απολαύσετε να περάσετε χρόνο με φίλους και ομάδες σήμερα, επειδή οι άνθρωποι είναι ευτυχείς να σας δουν. Θα είναι συνεργάσιμοι και εύκολοι. Στην πραγματικότητα, μπορεί να θέλετε να συζητήσετε μερικούς μελλοντικούς στόχους διότι θέλετε την γνώμη τους.

Ταύρος(20 Απριλίου-20 Μαΐου)
Σήμερα νιώθετε πολύ σίγουροι με τον εαυτό σας. Στην πραγματικότητα, προσωπικές λεπτομέρειες σχετικά με την ιδιωτική σας ζωή μπορεί να συζητηθούν από κάποιον – ειδικά γονείς και αφεντικά. Κλασικό είδος πράγματος για έναν έλεγχο πίστωσης ή κάτι

παρόμοιο.

Δίδυμοι(21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)
Κάνετε κάτι για να γευτείτε την ημέρα σας σήμερα επειδή είστε πεινασμένοι για την περιπέτεια και την ευκαιρία να μάθετε κάτι νέο! Εάν μπορείτε να κάνετε ένα σύντομο ταξίδι – τέλεια! Μπορεί να εξερευνήσετε ακόμη και τη δική σας πόλη. Οι άνθρωποι από διαφορετικό υπόβαθρο θα σας απευθύνονται σε εσάς.

Καρκίνος(21 Ιουνίου-22 Ιουλίου)
Οι συζητήσεις για τα κοινά ακίνητα, κληρονομιές, φόρους, χρέη και ασφαλιστικά θέματα θα πάνε καλά σήμερα. Οι πόρτες θα ανοίξουν για εσάς. Μπορείτε επίσης να συζητήσετε το μισθό ή τα περιουσιακά στοιχεία του συνεργάτη σας. Εν τω μεταξύ, είναι και μια μέρα με έντονο ερωτισμό!

Λέων(23 Ιουλίου-22 Αυγούστου)
Σήμερα η Σελήνη βρίσκεται σε ένα σημάδι που είναι απέναντι από το ζώδιο σας, πράγμα που σημαίνει ότι πρέπει να πάτε περισσότερο από το μισό, όταν ασχολείστε με άλλους. Αυτό είναι εύκολο να γίνει. Απλά να είστε φιλικοί και εξυπηρετικοί και όχι φευγαλέοι ή απαιτητικοί.

Παρθένος(23 Αυγούστου-22 Σεπτεμβρίου)
Η πλευρά της Παρθένου σας είναι γεμάτη σήμερα, επειδή θέλετε να είστε αποτελεσματικοί σε ότι κάνετε. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο μπορείτε να πάτε από το δρόμο σας για τα τακτοποιημένα πράγματα ή να δημιουργήσετε ένα μικρό σύστημα για τον εαυτό σας, ειδικά στην εργασία. Ακόμα, δώστε προσοχή στην υγεία σας.

Ζυγός(23 Σεπτεμβρίου-22 Οκτωβρίου)
Αυτή είναι μια υπέροχη μέρα για πάρτι, διασκεδαστικές εκτροπές, τέχνες, αθλητικές εκδηλώσεις, παιχνιδιάρικες δραστηριότητες με παιδιά και ρομαντισμό! Η ημέρα τα έχει όλα. Κάντε σχέδια για να διασκεδάσετε με κάποιον σήμερα ή απόψε. Η τύχη είναι με το μέρος σας.

Σκορπιός(23 Οκτωβρίου-21 Νοεμβρίου)
Έχετε περάσει πολύ πρόσφατα και σήμερα, ακόμα κι αν είναι το Σάββατο, και παρόλο που πολλοί άνθρωποι σας προτείνουν να βγείτε εσείς μπορεί να προτιμήσετε να ξεκουραστείτε στο σπίτι. Είναι λίγο περίεργη η σημερινή μέρα. Είναι το τέλος της εβδομάδας και θέλετε να πάρετε μία βαθιά αναπνοή. Ή ίσως θελήσετε να καλέσετε έναν φίλο.

Τοξότης(22 Νοεμβρίου-21 Δεκεμβρίου)
Η σημερινή ημέρα σας βρίσκει πολυάσχολους αφού έχετε να κάνετε πολλά πράγματα. Έχετε μια λίστα για να κάνετε με πράγματα, σύντομα ταξίδια, συνομιλίες με πολλούς ανθρώπους και γεμάτες ιδέες. Μπορεί να έχετε επίσης αυξημένη ανάγνωση, γραφή και μελέτη για να κάνετε. Ξεκινήστε δυναμικά!

Αιγόκερως(22 Δεκεμβρίου-19 Ιανουαρίου)
Tα χρήματα και οι ταμειακές ροές είναι στο μυαλό σας σήμερα. Ευτυχώς, αυτή είναι μια καλή μέρα για συναλλαγές χρημάτων, αγορές και συμφωνία για οικονομικές συμφωνίες. Ωστόσο, να είστε και επιφυλακτικοί με κάποιες προτάσεις που θα σας γίνουν γιατί δεν είναι όλα όπως φαίνονται.

Υδροχόος(20 Ιανουαρίου-18 Φεβρουαρίου)
Σήμερα η Σελήνη είναι στο ζώδιο σας μαζί με τον Ήλιο, που σας κάνει να νιώθετε δυναμικοί, χαρούμενοι και σίγουροι. Αυτή είναι επίσης μια καλή ημέρα για να ρωτήσετε για αυτό που θέλετε, γιατί πιθανότατα θα το πάρετε. Οι άνθρωποι θα σας αναβάλουν και οι καταστάσεις θα έχουν την τάση να κάμπτουν το δρόμο σας αλλά πολύ σύντομα όλα θα φτιάξουν.

Ιχθείς(19 Φεβρουαρίου-20 Μαρτίου)
Διανύετε μία περίοδος αρκετά περίπλοκη και δύσκολη. Στην εργασία σας είναι η περίοδος που πρέπει να δείξετε την αξία σας για να ανταμειφθείτε ενώ τα ερωτικά σας ίσως δεν πηγαίνουν όπως θα θέλατε. Αυτό απαιτεί υπομονή από την πλευρά σας. Στην πραγματικότητα, θεωρήστε την ευκαιρία να ασκήσετε υπομονή, μια θαυμάσια αρετή.

Από την Αντιγόνη Θάνου

Διαβάστε ακόμα: Αυτό είναι το πιο «προβληματικό» ζώδιο στο σεξ

Keywords
Τυχαία Θέματα