Κάνουμε spa στο σπίτι με τη Natura Siberica!

Μια ακόμα Παρασκευή ξημέρωσε και κοντεύει να φτάσει στο τέλος της. Η κούραση είναι ξεκάθαρη και βγαίνει με μανία προς τα έξω και ειλικρινά, προσωπικά (εδώ Χριστίνα, η Χρόνη) δεν το αντέχω. Θέλω να βγω αλλά κοιτάζοντας τον εαυτό μου στον καθρέφτη, θεωρώ πως ίσως να είναι καλύτερα να κρυφτώ για να μην τρομάξω και κανέναν χριστιανό που δεν μου φταίει σε τίποτα. Όχι όμως φίλη μου, δεν θα κρυφτώ, θα σουλουπωθώ και μάλιστα θα το κάνω με τον πιο απολαυστικό και αποτελεσματικό τρόπο… με την βοήθεια της Natura Siberica. Σε περίπτωση που δεν είχες αντιληφθεί την παροιμιώδη αγάπη μου

για το brand σου τη δηλώνω ξεκάθαρα τώρα και πατώντας play παρακάτω όχι μόνο θα επιβεβαιώσεις και ιδίοις όμμασι τα λεγόμενά μου αλλά θα μάθεις και πως μπορείς να κάνεις ένα mini spa στο σπίτι κάτι τέτοιες παρασκευές που υπάρχει μεγάλη ανάγκη… Πάτα λοιπόν play και μην φύγεις, έχουμε να πούμε και άλλα παρακάτω!

Έχουμε και λέμε λοιπόν: Ξεκίνησα με μια κάποια απαραίτητη ανανέωση! Χρησιμοποίησα πρώτα το 24k Gold Face Peel που περιέχει χρυσό και μαύρο χαβιάρι! Πιο πολυτελές δεν γίνεται…

Μετά πέρασα στην ενυδάτωση και την αναζωογόνηση! Χρησιμοποίησα την -30 Cold Mask η οποία περιέχει παγωμένα μούρα και… χαβιάρι! Σε περίπτωση που δεν το κατάλαβες από το όνομα είναι παγωμένη και έτσι βοηθά στην πρόληψη της πρόωρης γήρανσης, κάνει την επιδερμίδα απαλή και πιο σφιχτή, παρέχει εφέ lifting και σμιλεύει το οβάλ του προσώπου. Και ναι, την διατηρείς στο ψυγείο για maximum απoτελέσματα.

Τέλος, χρησιμοποίησα τον ορό Caviar Collagen poυ περιέχει κολλαγόνο φυτικής προέλευσης και χαβιάρι. Τι κάνει; Ενυδατώνει και ανανεώνει την επιδερμίδα και γίνεται η τέλεια βάση για πριν το μακιγιάζ!

Δεν θα σε άφηνα όμως έτσι! Στο video υποσχέθηκα και άλλους Νatura Siberica συνδυασμούς για να κάνεις το spa που ταιριάζει στις δικές σου ανάγκες και τις έχω εδώ!

Για νεανικές επιδερμίδες: Organic Shop Apricot mango Face Peeling & Organic Shop Sea Depth Mud Mask
H πρώτη είναι μια απαλή καθαριστική μάσκα peeling προσώπου με Βερίκοκο και Μάνγκο. Το βιολογικό βερίκοκο και το μάνγκο κάνουν το δέρμα πιο μαλακό, πιο ελαστικό και βελούδινο και το προετοιμάζουν για να δεχτεί την δεύτερη μάσκα. Με βάση την θαλάσσια λάσπη καθαρίζει απαλά το δέρμα και βοηθά στην ελαχιστοποίηση των πόρων.

Για πιο ώριμα δέρματα: Copenhagen, Caviar de Russie Age–Delay Face Scrub & Copenhagen, Caviar de Russie Age–Delay Face Mask
To πρώτο είναι ένα απολεπιστικό προσώπου που ενεργοποιεί τη διεργασία ανανέωσης της επιδερμίδας χαρίζοντάς της πιο λεία και απαλή υφή και κάνοντας την όψη του προσώπου πιο φρέσκια και λαμπερή. Πως; Με το εκχύλισμα από μαύρο χαβιάρι, το οποίο συμβάλλει στην επιβράδυνση της γήρανσης μέσω της ενεργοποίησης της ανανέωσης της επιδερμίδας και της παραγωγής κολλαγόνου. Μετά έρχεται μία μάσκα προσώπου που παρέχει επιπλέον φροντίδα και θρέψη. Τα φυσικά συστατικά στη φόρμουλα βοηθούν στην ανάπλαση της επιδερμίδας, επιβραδύνοντας τη διεργασία της γήρανσης και αποκαθιστώντας τον τόνο και την ελαστικότητα της επιδερμίδας. Ναι, ναι και αυτή έχει το μαγικό μαύρο χαβιάρι… εννοείται!

Θέλεις και άλλους συνδυασμούς; Έχουμε! Μείνε συντονισμένη γιατί θα μιλήσουμε για περισσότερες μάσκες, peeling και όλα τα λαχταριστά προϊόντα που έχει στην γκάμα της η Natura Siberica. Αν βέβαια δεν κρατιέσαι, κάνεις ένα κλικ στο http://www.natura-siberica.gr/ για να τα μάθεις και να τα αποκτήσεις όλα από το e–shop… just sayin’

Διάβασε ακόμα:

Μερικές beauty συνήθειες δεν γίνεται να αλλάξουν…

Δεν θα πιστέψεις πόσο μπορούν να σε βοηθήσουν οι χαρτοπετσέτες των Starbucks με τους μαύρους κύκλους σου!

OMG! Η ομορφιά κάποτε έμοιαζε βγαλμένη από ταινία τρόμου

Keywords
Τυχαία Θέματα