Προβλέψεις Σάββατο 30 Δεκεμβρίου

Τι λένε τα ζώδια για τη σημερινή μέρα…

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Mερικές φορές τα πράγματα είναι πιο απλά από όσο φαίνονται. Μην αναζητάς πολύπλοκες εξηγήσεις. Είναι αυτό ακριβώς που βλέπεις. Σου κάνει; Το αποδέχεσαι. Δεν σου κάνει; Το προσπερνάς και πας παρακάτω. Ούτε να παραμυθιάζεσαι έχει νόημα, ούτε να προσπαθήσεις να βρεις δικαιολογίες. Take it or leave it.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Ψάχνεις να βρεις αφορμές να λείπεις από το σπίτι; Σε αγχώνουν οι μέρες των εορτών που δεν έχεις

δουλειά και υποχρεώσεις και πρέπει να αντιμετωπίσεις κάτι που στην καθημερινότητα κάνεις πως αγνοείς; Αν λύσεις αυτό που σε προβληματίζει, αντί να βάζεις τη σκόνη κάτω από το χαλάκι όλη σου η ζωή θα γίνει καλύτερο. Κάνε το σαν πρωτοχρονιάτικο δώρο στον εαυτό σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Μια μικρή περιπέτεια υγείας ξεπερνιέται. Μια σημαντική συμφωνία κλείνεται λίγο πριν την εκπνοή της χρονιάς. Μπορεί κάποια πράγματα να δοκιμάστηκαν αλλά όσα άντεξαν είναι σημαντικά για σένα και θα έχουν διάρκεια και εξέλιξη από εδώ και μπροστά. Ετοιμάσου να υποδεχτείς τη νέα χρονιά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Αναρωτιέσαι αν αυτά που μόλις έφτασαν στα αυτιά σου είναι πραγματικότητα ή αποκυήματα της φαντασίας κάποιων, αλλά όπως και να έχει οφείλεις να το διερευνήσεις για να ξέρεις ποια θα είναι τα επόμενα βήματά σου. Οι τελευταίες μέρες του χρόνου σε βρίσκουν σε ένταση.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Θα ήθελες να βγάζεις περισσότερα χρήματα, θα ήθελες να έχεις μια δουλειά με ιδανικότερες συνθήκες, να είχες βρει το σύντροφο που πάντα ονειρευόσουν και να ζείτε τον έρωτα στο μάξιμουμ. Ωραία, δεν είσαι ο μόνος. Αλλά με το να αναζητάς μόνο ιδανικές καταστάσεις χάνεις τη στιγμή και δεν απολαμβάνεις τίποτα από αυτά που ζεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Έχεις μια νέα κατάκτηση που σου έχει αναπτερώσει το ηθικό και την αυτοπεποίθηση –ακόμα κι αν όλο αυτό κινείται προς το παρόν μόνο σε ένα θεωρητικό επίπεδο φλερτ και δεν έχει προχωρήσει σε κάτι παραπάνω. Η αλήθεια είναι πως η ψυχολογία είναι το παν, οπότε και μόνο αυτό αρκεί για να νιώθεις πιο καλά και πιο αισιόδοξος/η.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Μερικές φορές γίνεστε πιο εριστικοί από όσο πρέπει, φέρεστε πιο απόλυτα και βάζετε ή βγάζετε ανθρώπους από τη ζωή σας χωρίς να έχει συμβεί κάτι ουσιαστικό. Θυμηθείτε πως δεν περιστρέφονται όλα γύρω σας και αυτό που σπείρετε είναι αυτό που τελικά και θα θερίσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται ωραιότατα και κρύο, αλλά αναλογιστείτε: έχει αξία τελικά το να εκδικηθείτε ή είναι πιο σημαντικό το να συγχωρέσετε; Τι είναι αυτό που θα σας κάνει να νιώσετε πραγματικά πιο δυνατός και να εξελιχθείτε;

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Κλείνοντας τα μάτια και κάνοντας ένα μικρό απολογισμό της χρονιάς που σε δύο μέρες θα αποχαιρετήσετε αντιλαμβάνεστε πως δεν ήταν η πιο εύκολη και η πιο συναρπαστική για εσάς, αλλά μέσα από μικρές ή μεγαλύτερες δοκιμασίες σας έστρωσε το δρόμο για κάτι καλύτερο και έκανε ένα εποικοδομητικό ξεκαθάρισμα. Αυτοί που έχετε δίπλα σας είναι και αυτοί που αξίζουν. Μην το ξεχνάτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)
Μερικά μπρος-πίσω σας έχουν εκνευρίσει και δοκιμάζουν την υπομονή σας. Θα δείτε όμως πως όταν πάψετε να πιέζετε εσείς τις καταστάσεις, οι καταστάσεις θα εξελιχθούν από μόνες τους και τελικά θα αποβούν και προς όφελός σας. Το συμπέρασμα; Κάντε λίγη υπομονή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Η μεγάλη κατάκτηση της χρονιάς που φεύγει είναι οι άνθρωποι που έχετε γύρω σας –ή, πιο σωστά, δίπλα σας-, οι οποίοι στα καλά αλλά και στα δύσκολα απέδειξαν πως μπορούν να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων. Τελικά, η διάρκεια είναι για εσάς μια λέξη που μετρά και έχει μεγάλη αξία.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη, τρεις και τον τσακώσατε. Μπορεί κάποιος να μην σας έλεγε όλη την αλήθεια εδώ και αρκετό καιρό, αλλά οι ευαίσθητες κεραίες σας αντιλήφθηκαν πως κάτι δεν πάει καλά και βρήκατε την άκρη και τη λύση χάρη στη συναισθηματική σας νοημοσύνη. Εύγε!

Καλημέρα!

Keywords
Τυχαία Θέματα