Προβλέψεις Σάββατο 15 Απριλίου

Τι λένε τα ζώδια για τη σημερινή μέρα…

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Όταν διαφωνείς με τους άλλους, δεν διστάζεις να εκφράσεις τη γνώμη σου και μάλιστα με επιχειρήματα, ακόμα κι αν αυτοί που θα βρεθούν απέναντί σου είναι οι ανώτεροί σου στη δουλειά, οι γονείς ή ο σύντροφός σου. Απλά κάνε το με τακτ και χωρίς να ανεβάζεις τους τόνους.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Μια πληροφορία που θα φτάσει στα αυτιά σου θα σου βάλει αμφιβολίες σχετικά με μια απόφαση που έχεις πάρει και θα σε κάνει

να το ξανασκεφτείς και να το ζυγίσεις εκ νέου. Αρχικά ίσως ταραχτείς, αλλά πάντα να θυμάσαι πως κάθε εμπόδιο για καλό.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Η αλλαγή περιβάλλοντος που θα φέρουν οι αποδράσεις των ημερών, μικρές ή μεγαλύτερες, θα σου κάνουν καλό, καθαρίζοντας τη σκέψη σου και κάνοντάς σε να εκτιμήσεις κάποια πράγματα που τελευταία τα είχες πολύ δεδομένα ενώ δεν είναι. Θα περάσεις πολύ όμορφες στιγμές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Η σχέση με ένα συνεργάτη σας ίσως αλλάξει μορφή ή δεδομένα κι αυτό μπορεί κάπως να σας αποσυντονίσει. Προσπαθήστε να είστε προσαρμοστικοί και προς το παρόν απολαύστε τις στιγμές των γιορτών, φροντίζοντας παράλληλα να οργανώσετε σωστά τις κινήσεις σας για την επιστροφή στην καθημερινότητα.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Για κάποιους από εσάς η μέρα ίσως φέρει αλλαγές στα σχέδιά σας και τα πλάνα σας. Αν βλέπετε έναν άνθρωπο που νομίζατε πως γνωρίζατε καλά να συμπεριφέρεται διαφορετικά από ότι περιμένατε και φανταζόσασταν, όταν βρεθεί η ευκαιρία αντιμετωπίστε τον κατά μέτωπο, καθώς μόνο έτσι θα βρεθεί λύση και θα πάρετε εξηγήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Μπορείτε να νιώσετε περήφανοι πως έχετε κάνει καλά τα κουμάντα σας και έχετε τακτοποιήσει όπως πρέπει να οικονομικά σας, Τώρα μπορείτε με άλλη ψυχολογία να διασκεδάσετε, να βγείτε με φίλους, να απολαύσετε τις στιγμές των γιορτών και να κάνετε τα επόμενα σχέδιά σας.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Οι μέρες έχουν έντονο το στοιχείο του φλερτ και του ερωτισμού, κάτι που σας είχε λείψει. Παράλληλα, μέσα από φιλικές συναναστροφές προκύπτει μια νέα πρόταση συνεργασίας που όμως σας προβληματίζει. Η τάση που έχετε τον τελευταίο καιρό να μην μοιράζεστε με τους άλλους όσα σκέφτεστε και κάνετε ίσως δημιουργήσει παρεξηγήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Μια είδηση που μαθαίνετε γίνεται πολύτιμη πληροφορία για κάτι που σας αφορά. Η ημέρα είναι όμορφη κατά τα άλλα, με οικογένεια ή φίλους, με τους οποίους έρχεστε πιο κοντά και αυτό σας δένει ακόμα περισσότερο. Έχετε μια διάθεση εξομολογήσεων, απλά προσέξτε σε ποιον λέτε τι.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Κάτι που καιρό προσπαθούσατε έγινε πραγματικότητα και αυτό σας γεμίζει αυτοπεποίθηση και χαρά. Συνειδητοποιείτε πως υπάρχουν πολύ τρόποι για να διεκδικήσετε κάτι και κάποιες φορές οι πιο ευφάνταστοι και πέρα από το αναμενόμενο μπορούν να γίνουν και οι πιο αποτελεσματικοί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)
Είστε μάλλον παραδοσιακοί και by the book σε κάποια πράγματα, έτσι όταν οι άλλοι σας προκαλούν πατώντας σας στο συγκεκριμένο ευαίσθητο σημείο σας μπορεί να βγείτε εκτός εαυτού. Προσέξτε όμως μήπως οι αντιδράσεις σας είναι υπερβολικές και τελικά δεν αξίζει τον κόπο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Η αλλαγή παραστάσεων και η απόδραση από τη ρουτίνα της καθημερινότητας σας κάνει καλό και σας ανανεώνει. Αν τον τελευταίο καιρό είχατε μια ένταση (ή και απομάκρυνση) με κάποιον από το κοντινό σας περιβάλλον θα δοθεί η ευκαιρία να λύσετε τις όποιες διαφορές ανάμεσά σας.
ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Το φλερτ με κάποιο πρόσωπο που έχει μπει τον τελευταίο καιρό στη ζωή σας γίνεται πιο έντονο. Οι σκέψεις σας ταξιδεύουν σε πολλά και δυσκολεύεστε να συγκεντρωθείτε σε ότι έχετε να κάνετε. Θέλετε να βγείτε για λίγο από τη ρουτίνα και να ζήσετε την περιπέτεια.

Καλημέρα!

The post Προβλέψεις Σάββατο 15 Απριλίου appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα