Ζώδια: Προβλέψεις Σαββατοκύριακου 15-16 Απριλίου

ΑΣΤΡΑΖώδια: Προβλέψεις Σαββατοκύριακου 15-16 ΑπριλίουΣάββατο, Απρίλιος 15, 2017 - 07:00

ΚΡΙΟΣ: Χωρίς να διστάσετε να δώσετε τέλος σε καταστάσεις που μέχρι τώρα υπομένατε, θα εμφανιστείτε δυναμικοί και αρκετά ανανεωμένοι. Ετοιμοι για όλα, λοιπόν, και η θετική ψυχολογία με την οποία αντιμετωπίζετε τις καταστάσεις, ακόμα και όταν υπάρχουν δυσκολίες, ενισχύει τις αλλαγές που θέλετε και επιθυμείτε. Η μέρα αρχίζει ήρεμα για εσάς, παρότι στην ουσία τα θέματά σας θα συνεχίσουν να τρέχουν. Αυτή τη φορά φαίνεστε αποφασισμένοι να μη βγείτε

ούτε εκτός προγράμματος, ούτε από τα ρούχα σας για τίποτα και για κανέναν. Βέβαια, δεν θα είναι τόσο εύκολο να το πετύχετε, καθώς το πλανητικό σκηνικό θα παίζει παιχνίδια με εσάς και την ψυχολογία σας και κάποιες στιγμές η δύναμη που θα βγάζετε θα γυρίζει μπούμερανγκ εναντίον σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Τα σχέδιά σας σχεδόν σε όλους τους τομείς θα έχουν εμπόδια και καθυστερήσεις που δεν θα μπορείτε να καταλάβετε τον λόγο της ύπαρξής τους και εδώ θα είναι απαραίτητο να δείξετε ψυχραιμία και όχι να πανικοβληθείτε. Παράλληλα, θα αισθανθείτε αρκετή κόπωση, μια και το άγχος σας θα είναι αυξημένο και δεν θα σας είναι εύκολο να χαλαρώσετε. Ανοίξτε τα χαρτιά της καρδιάς σας με λιγότερους ενδοιασμούς και εκμεταλλευτείτε τη σειρά προκλήσεων που θα αλλάξει τις καθημερινές παραστάσεις σας. Μολονότι ο σύντροφός σας έχει δικά του προβλήματα, σας συμπεριφέρεται πολύ τρυφερά. Δείξτε ότι είστε στο πλευρό του, τώρα που τα επαγγελματικά του άγχη τον έχουν καθηλώσει. Αποφύγετε τις συγκρούσεις και μη μεταφέρετε την πίεση της δουλειάς στο σπίτι σας. Χρειάζεται να είστε πιο διαλλακτικοί, την ώρα που προσπαθείτε να λύσετε θέματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι προοπτικές ευαισθητοποιούν τη δημιουργικότητά σας και σας βγάζουν από την καθήλωση της ευθείας. Οι γνωριμίες που θα κάνετε θα είναι πλούσιες σε κοινωνικό επίπεδο, ώστε να ωφελείστε και επαγγελματικά. Δουλέψτε σκληρά για να ανταμειφθείτε και κρατήστε καλά τα μυστικά σας. Η άνοδός σας θα είναι θεαματική, γι' αυτό να είστε προνοητικοί στις επενδύσεις σας, ό,τι κι αν θα αφορούν. Ο έρωτας θα σας χτυπήσει την πόρτα και όσοι βρίσκεστε στην αρχή μιας σχέσης θα διανύσετε μια πραγματικά ευτυχισμένη περίοδο. Η σύνεση και η υπομονή θα σας ωφελήσουν σημαντικά. Περιορίστε τη φαντασία σας και αναλύστε τα δεδομένα, για να ανακαλύψετε πως πολλά από τα προβλήματα που εσείς βλέπετε είναι ανύπαρκτα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα ενισχυθεί ο οικονομικός τομέας με ευχάριστες ειδήσεις και πληροφορίες που θα αυξήσουν τα έσοδά σας. Η επικοινωνία σας με τους συνεργάτες σας θα είναι άψογη, ώστε να μπορέσετε να έχετε μαζί τους συζητήσεις, συναντήσεις και επαφές, που θα αποδώσουν σε συμφωνίες με σημαντικές βλέψεις για το μέλλον σας. Φροντίστε να μην το παρακάνετε με τα επαγγελματικά θέματα και να βρείτε χρόνο για να ξεκουραστείτε και να χαλαρώσετε, καθώς οι δυνάμεις του οργανισμού σας μπορεί να είναι μεγάλες, όχι όμως ατελείωτες. Ενισχύονται τα σχέδιά σας, αλλά θα πρέπει να είστε συγκρατημένοι στον τρόπο με τον οποίο θα εκφραστείτε, καθώς δεν θα είναι δύσκολο να παρασυρθείτε σε εντάσεις και τα νεύρα σας να χτυπήσουν κόκκινο.

ΛΕΩΝ: Το ξεκίνημα της μέρας αλλάζει το κλίμα προς το καλύτερο και θα σας δοθεί η ευκαιρία να βάλετε τάξη στη ζωή σας. Η καλή ψυχολογία σας θα περάσει και στα αγαπημένα σας πρόσωπα, αφού αυτήν τη φορά δεν θα τα επιβαρύνετε με τα εργασιακά θέματά σας. Προτιμήστε τη συντροφιά των εκλεκτών της καρδιάς σας. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας και μην πείτε λόγια που θα πικράνουν τους δικούς σας ανθρώπους, μια και θα έχετε την τάση να είστε αρκετά εριστικοί και δύστροποι. Αξιόλογη μέρα για τα επαγγελματικά σχέδιά σας, όχι μόνο για την εύρυθμη λειτουργία που θα υπάρχει στα καθημερινά θέματα, αλλά γιατί θα σας προσφερθούν και οι καλύτεροι όροι. Οι προσπάθειές σας θα αναγνωριστούν, γι' αυτό μη διστάσετε να σπρώξετε τα πράγματα και να διεκδικήσετε αυτό που σας αξίζει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Προσεγγίστε τα άτομα του επαγγελματικού περιβάλλοντός σας και καλυτερέψτε τις συνεργασίες σας. Αναπτύξτε τις επαγγελματικές γνωριμίες και τις σχέσεις σας και να είστε ανοιχτοί σε νέες ιδέες και ενδεχόμενα που θα δώσουν ώθηση στον οικονομικό τομέα. Το αίσθημα της αυτοπεποίθησης και της ασφάλειας που θα έχετε το επόμενο διάστημα θα σας παρακινήσει να προχωρήσετε σε σοβαρές επενδύσεις και αποφάσεις, τόσο πάνω σε πρόσωπα όσο και σε πράγματα που μπορεί να κάνουν πιο ευχάριστη ή πιο εύκολη τη ζωή σας. Η διεύρυνση της σκέψης σας και η όξυνση της όρασης και της ακοής θα σας οδηγήσουν στη γνώση και θα ενισχύσουν την τύχη σας. Αποφύγετε να κάνετε ανοίγματα ή να πάρετε ρίσκα, γιατί δεν θα είναι εύκολο να δώσετε στους άλλους να καταλάβουν τι ακριβώς θέλετε.

ΖΥΓΟΣ: Οι ερωτήσεις που έχετε να κάνετε πάνω στα συναισθηματικά σας θέματα θα είναι πολύ περισσότερες από τις απαντήσεις που θα πάρετε. Οι καθυστερήσεις και οι προβληματισμοί για την πορεία της ερωτική σχέσης σας θα είναι δεδομένες, όμως, αυτό δεν σημαίνει ότι απαραίτητα θα έχετε πρόβλημα με τον σύντροφό σας. Πλησιάστε περισσότερο ο ένας τον άλλον και να προσπαθήσετε να επαναπροσδιορίσετε κάπως τη σχέση σας. Εάν νιώθετε έτοιμοι να επισημοποιήσετε τον δεσμό σας, κάντε το κατόπιν ωρίμου σκέψεως. Αυτό που θα μετρήσει περισσότερο -ακόμα και αν είστε αδέσμευτοι αλλά οδεύεστε στην αναζήτηση ενός συντρόφου- θα είναι ο βαθμός συντροφικότητας και η ταύτιση απόψεων και συναισθημάτων. Δεν φτάνει σε μια σχέση να ταιριάζετε μόνο σεξουαλικά, είναι απαραίτητο να συμβαδίζετε και πνευματικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η συνειδητοποίηση θα πρέπει να είναι το πρώτο βήμα για την αλλαγή. Διώξτε κάθε ίχνος θυμού ή αγανάκτησης που έχετε τον τελευταίο καιρό για κάποια πράγματα και αφήστε τον σύντροφό σας να σας πολιορκήσει και να σας δείξει τα συναισθήματα που έχει και νιώθει για εσάς. Ατομα του παρελθόντος που υπήρξαν φίλοι σας επανεμφανίζονται στη ζωή σας έχοντας αξιώσεις. Εάν το θελήσετε, θα έχετε την ευκαιρία να προχωρήσετε έναν ανεκπλήρωτο έρωτα. Την απόφαση για το αν θα γυρίσετε πίσω θα την πάρετε αποκλειστικά εσείς, γι' αυτό, προτού κατασταλάξετε σε οριστικά αποτελέσματα, σκεφτείτε καλά όλες τις παραμέτρους και κυρίως αν αυτό επιθυμείτε για τη συναισθηματική ζωή σας και το μέλλον σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Συγκρατηθείτε στο να πάρετε οριστικές και αμετάκλητες αποφάσεις, για τις οποίες αργότερα θα μετανιώσετε. Τροποποιήστε κάποιες μεθόδους που σκέφτεστε και μην ανοιχτείτε οικονομικά, εκτός αν έχετε μελετήσει καλά τα ρίσκα που θέλετε να πάρετε. Θα αυξηθεί η ευαισθησία σας και το κλίμα που θα επικρατεί θα είναι έτοιμο ανά πάσα στιγμή να πυροδοτήσει εντάσεις. Απαιτείται να φερθείτε διπλωματικά και με τακτ για την επίλυση οποιουδήποτε προβλήματός σας και ειδικά αν αφορά τον συναισθηματικό τομέα, γιατί οτιδήποτε κραυγαλέο ή άκομψο μπορεί να βάλει τη σχέση σας σε κρίση. Εάν θέλετε να είστε καλά, βρείτε τρόπους να καταπολεμήσετε το άγχος, καθώς το έχετε κάνει δεύτερη φύση σας, και κρατηθείτε μακριά από εντάσεις του επαγγελματικού και προσωπικού σας χώρου που θα ισοπεδώσουν την ψυχολογία σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η ζήλια, η αδιαλλαξία και η γκρίνια είναι πολύ πιθανόν να εκφραστούν τόσο από εσάς όσο και από τους άλλους, εφόσον πολλές φορές θα νιώσετε και θα νιώσουν παραμελημένοι. Πρέπει να καταστρατηγήσετε τα διάφορα «πρέπει» και τους κανόνες που θέλετε, μια και τα πάντα θα βιώνονται με περισσότερη ένταση. Εάν δείτε ότι ο εκνευρισμός σας δεν υποχωρεί, εκτονωθείτε δημιουργικά στον εργασιακό τομέα, παρά στα αγαπημένα σας πρόσωπα, που σίγουρα δεν ευθύνονται για το πώς εσείς νιώθετε. Κανείς δεν προσπαθεί να μειώσει την ανεξαρτησία σας ή να σας αμφισβητήσει, γι' αυτό μην παίρνετε κατάκαρδα ό,τι ακούτε. Αφήστε τις μέρες να κυλήσουν χωρίς να αποφασίσετε τώρα για τίποτα σημαντικό, ώστε να αφήσετε ανεπηρέαστο το μέλλον των σχέσεών σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Πρέπει να προσπαθήσετε να βρείτε την ισορροπία και τη μέση οδό ανάμεσα στην ανάγκη σας για κινητοποίηση και στην απραξία. Εκμεταλλευτείτε τις αρετές σας, όπως ο ενθουσιασμός, η ενεργητικότητα και το σθένος που σας διακρίνουν, ώστε να βοηθηθείτε. Μπορείτε και επιβάλλεται να πάρετε την απόφαση να απομακρυνθείτε από παλιές καταστάσεις, ακόμα και αν μια τέτοια κίνηση προκαλεί ανακατατάξεις. Με μικρά και προσεκτικά βήματα θα μπορέσετε να κάνετε θαύματα. Μην απαντήσετε σε προκλήσεις που σκοπό έχουν να σας εκθέσουν ή να σας αποπροσανατολίσουν, για να έχετε την ευκαιρία να κάνετε βήματα μπροστά, προκειμένου να σπάσετε τους φραγμούς και να υπερβείτε τα εμπόδια. Μόνο έτσι θα μπορείτε να ελέγχετε περισσότερο την κατάσταση σε συνεργασίες ή σχέσεις και να είστε και ο εαυτός σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Συγκρατηθείτε και μη χάσετε το μέτρο, ώστε ο εγωκεντρισμός και η ιδιοτροπία που θα ψάχνουν αφορμή για να πάρουν το πάνω χέρι να μην καταρρακώσουν την τύχη σας. Θα γεμίσει ευφορία η αισθηματική ζωή σας. Οσοι είστε δεσμευμένοι θα αισθάνεστε καλά με τον σύντροφό σας και η κοινή ζωή σας θα αποκτήσει καινούργιο ενδιαφέρον. Ακόμα και αν τον τελευταίο καιρό υποφέρατε μεταξύ σας από έλλειψη επικοινωνίας, τώρα θα ζήσετε στιγμές αισθησιασμού και πάθους. Οσοι παραμένετε αδέσμευτοι θα νιώσετε έντονη την ανάγκη για δέσμευση, ώστε οι διαφορετικοί ρόλοι που παίζατε τόσο καιρό να πάρουν τέλος. Οι δυσκολίες μπορεί να είναι πολλές και να μη σας επιτρέπουν να πάρετε την ικανοποίηση που θα θέλατε, αφού θα έχετε παράλληλα και άλλα σημαντικά θέματα που απαιτούν προτεραιότητα, όμως χρειάζεται να είστε δυναμικοί και να προσπαθήσετε να αγνοήσετε τα εμπόδια.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
ζωδια σημερα, βγείτε, διδυμοι, ειδήσεις, λεων, σημαίνει, rss, αποτελεσματα δημοτικων εκλογων 2010, εκλογες 2010 αποτελεσματα , μετρο, αλλαγη ωρας, Καλή Χρονιά, θεμα εκθεσης 2012, αλλαγη ωρας 2012, αλλαγη ωρας 2013, αποτελεσματα, βγείτε, βημα, γνωση, ζηλια, θαυματα, ιχνος, παιχνιδια, πιεση, ρουχα, σθενος, τυχη, ψυχολογια, ωθηση, ωρα, rss, αγχος, αξιζει, ανοδος, απριλιος, αφορμη, αψογη, βρειτε, διαστημα, δυναμη, δειτε, δοθει, εαυτος, ευκαιρια, ευκολο, υπαρχει, εκνευρισμος, ελλειψη, ενθουσιασμος, επικοινωνια, επενδυσεις, ετοιμο, ευφορια, ζωη, ζησετε, ιδεες, υπομονη, ηρεμα, ισορροπια, κινηση, κλιμα, κοπωση, λειτουργια, λογια, λογο, μακρια, μπορειτε, μυστικα, νευρα, ξεκινημα, παντα, ουσια, προβληματα, πορτα, ρολοι, σιγουρα, σειρα, σπιτι, σχεδια, ταση, φαντασια, φυση, φτανει, φορα, χερι, ψυχραιμια, βηματα, ερωτησεις, φιλοι, μπροστα, πληροφοριες, σημαίνει, θεματα
Τυχαία Θέματα