Προβλέψεις Πέμπτη 26 Οκτωβρίου

Τι λένε τα άστρα για σήμερα…

ΚΡΙΟΣ(21/3 – 19/4)

Μπορείτε να είστε εκρηκτικοί με απότομες αλλαγές σε οικονομικά θέματα. Μιλήστε σήμερα για θέματα χρημάτων που σας αφορούν.

ΤΑΥΡΟΣ(20/4 – 20/5)

Ο αποτελεσματικός προγραμματισμός είναι απαραίτητος για να εργαστείτε σωστά στο χρονοδιάγραμμά σας και να δώσετε προτεραιότητα στις δραστηριότητες της ζωής σας τώρα.

ΔΙΔΥΜΟΙ(21/5 – 21/6)

Έχετε πάρα πολλά στο μυαλό σας τώρα.Ενδεχομένως να εκπλαγείτε να μάθετε τα χρήματα που δεν είχατε αντιληφθεί την ύπαρξη τους ή ίσως να έχετε πρόταση για αύξηση μισθού ή καλύτερες συνθήκες

στον χώρο εργασίας σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ(22/6 – 22/7)

Είστε γεμάτοι δημιουργικότητα και επιθυμείτε να το μοιραστείτε με άλλους κατά τη διάρκεια της παραμονή του Ήλιου, του Δία και του Ερμή στον πέμπτο οίκο σας.Αν κάθισε στο παρασκήνιο, περιτριγυρισμένος από σκιές, τώρα είναι η στιγμή να βάλεις το καλύτερο σου πόδι προς τα εμπρός και να δείξεις σε όλους ό, τι μπορείς να κάνεις.

ΛΕΩΝ(23/7 – 22/8)

Μουσική, χειροτεχνία και άλλες καλλιτεχνικές δραστηριότητες εξαιρετικός τρόπος να διοχετεύσετε έμμεσα τόσο τις δημιουργικές όσο και τις συναισθηματικές σας ενέργειες αυτή την περίοδο.Είναι επίσης πιθανό να ξεκινήσετε κάτι το οποίο φοβόσασταν προηγουμένως. Το θάρρος σας είναι τώρα στα ύψη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ(23/8 – 22/9)

Με τον Άρη να διέρχεται το δεύτερο σπίτι σας και τη Σελήνη με τον Πλούτωνα στον πέμπτο οίκο των επενδύσεών και την κερδοσκοπία, είναι πιθανό να πάρετε κάποιο εξαιρετικό στοίχημα στη ζωή.

ΖΥΓΟΣ(23/9 – 23/10)

Υπάρχει τεράστια διαφορά προσέξτε! Ποια είναι τα κριτήρια βάσει των οποίων μετράτε τις λεγόμενες ιδέες; Πρέπει να αναπτύξετε τις διαισθητικές δεξιότητές σας, αλλά είναι καλύτερο να μην το κάνετε αυτό σε σημαντικές αποφάσεις για την ζωή σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ(24/10 – 24/11)

Ήρθε η ώρα να επικοινωνήσετε, να διαφημιστείτε και να μοιραστείτε τις ιδέες σας με τον κόσμο, γιατί τώρα είναι η αρχή ενός νέου κύκλου.

ΤΟΞΟΤΗΣ(25/11 – 21/12)

Οι πλανήτες σας επηρεάζουν δυναμικά τώρα με εξαιρετικά αποτελέσματα δημιουργικά και επικοινωνιακά. Αν έχετε κάτι να πείτε τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να το κάνετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ(22/12 – 19/1)

Μπορείτε να αποξενώσετε τους άλλους πιέζοντάς τους πάρα πολύ σκληρά και πέρα από τα όρια. Αυτή είναι μια περίπτωση εξισορρόπησης των αναγκών σας από τις δυνατότητές τους. Δεν υπάρχει λόγος να δαγκώσετε τη γλώσσα σας αν θέλετε να εκφράσετε τις απόψεις σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ(20/1 – 18/2)

Πλησιάζετε τον στόχο σας, αλλά οι υποθέσεις σας δεν θα λήξουν πλήρως. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τις υποθέσεις σας. Το σύμπαν ξέρει τι πράγματα χρειάζεστε.

ΙΧΘΥΕΣ(19/2 – 20/3)

Η διακριτικότητα είναι η σημαντική λέξη-κλειδί σας κατά τη διάρκεια αυτού του τρέχοντος κύκλου.Κρατήστε τις απόψεις σας στον εαυτό σας, ακόμη και αν ακούτε πράγματα που σας ενοχλούν.

Καλημέρα!!

Keywords
Τυχαία Θέματα