Έχουμε τα 5 πιο cool beauty tips απευθείας από την Φαίη..

Αυτό που μου λένε ΟΛΟΙ όσοι έχουν δει την Φαίη από κοντά (εδώ Χριστίνα, η Χρόνη) είναι το πόσο όμορφη και φρέσκια είναι όταν είναι άβαφη. Ισχύει! Η Φαίη μας έχει στ´αλήθεια την πιο υπέροχη επιδερμίδα και πρέπει να σου πω πως αυτό οφείλεται ναι μεν στα τέλεια γονίδια (ξέρεις, αυτά που ευθύνονται και για τα πόδια) αλλά ΚΑΙ στην περιποίηση. Η Φαίη μας περιποιείται τον εαυτό της σωστά, πρακτικά, χωρίς υπερβολές και σκέφτηκα πως ήρθε επιτέλους η ώρα να μοιραστεί τα

μυστικά της με την faysbook.gr παρέα μας… Ε, τι αναρωτιέσαι; Εννοείται το έκανε και θα τα βρεις όλα παρακάτω!

#1 Ποτέ πετσέτα!
«Πάντοτε όταν πλένω το πρόσωπό μου χρησιμοποιώ χαρτομάντηλα για να σκουπιστώ. Δεν βάζω ποτέ πετσέτα στο πρόσωπό μου! Πάντα σκουπίζω το δέρμα μου, μάλλον ταμπονάρω για να είμαι ακριβής, με χαρτομάντηλα όπου και αν βρίσκομαι!» Αυτό λοιπόν είναι το πρώτο και αν με ρωτάς, το σημαντικότερο beauty tip πoυ πρέπει όλες να ακολουθήσουμε. Γιατί λοιπόν πρέπει να απαρνηθούμε όλες την πετσέτα; Εκτός και αν έχεις σκοπό να την αλλάζεις καθημερινά και να την πλένεις στους 90 βαθμούς είναι μια εστία μικροβίων για το πρόσωπο. Ταμπονάροντας με χαρτομάντηλα το δέρμα σου είσαι ασφαλής ό, τι και αν γίνει.

#2 Ντεμακιγιάζ και μάσκα
«Κάθε βράδυ κάνω πολύ καλό, ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ντεμακιγιάζ και μετά το ντεμακιγιάζ κάνω μια μάσκα βαθύ καθαρισμού για το πρόσωπο. Θέλω να αισθάνομαι ωραία την επιδερμίδα μου και πάρα πολύ καθαρή» και αυτό είναι κάτι που πρέπει να κάνουμε όλες και μάλιστα όπως ακριβώς το κάνει η Φαίη. Η Φαίη βλέπεις κάνει dοuble cleansing και το έκανε πριν ακόμα γίνει μόδα στην Κορέα. Έχουμε μιλήσει σχετικά αλλά περιληπτικά να σου θυμίσω πως το double cleansing είναι αυτό που λέει το όνομά του, διπλός καθαρισμός. Είτε με σαπούνι και λάδι προσώπου, είτε με σαπούνι και μάσκα… κατάλαβες. Καθαρισμός λοιπόν, διπλός!

#3 Κρέμα ποδιών
«Πριν κοιμηθώ κάθε βράδυ, βάζω μια πολύ ενυδατική, σαν βούτυρο, κρέμα στα πόδια μου. Πολλές φορές τον χειμώνα βάζω και ένα ζευγάρι καλτσάκια για να δημιουργηθεί θερμότητα και να γίνει εντατική θρέψη. Έτσι οι φτέρνες μου είναι πάντα μαλακές. Δεν έχω χειρότερο από τις σκασμένες και σκληρές φτέρνες» όπως αντιλαμβάνεσαι ΚΑΙ αυτό είναι κάτι που θα έπρεπε όλες να κάνουμε χειμώνα καλοκαίρι. Όντως δεν υπάρχει κάτι χειρότερο από τα αφυδατωμένα πόδια και σαν κίνηση είναι τόσο απλή που δεν υπάρχει δικαιολογία.

#4 Όχι σφουγγάρι
«Στο μπάνιο δεν χρησιμοποιώ σφουγγάρι αλλά λούφα. Μάλιστα φυσική λούφα που είναι ακόμα πιο σκληρή. Κάνει τέλεια απολέπιση και έτσι το δέρμα μου είναι πάντα απαλό και ενυδατώνεται καλύτερα. Μάλιστα γίνεται και πιο λαμπερό» και ξέρεις η λάμψη δεν οφείλεται μόνο στην απολέπιση αλλά και στην αύξηση της κυκλοφορίας του αίματος στο σώμα. Άσε και εσύ στην άκρη το σφουγγάρι και αγάπησε την σκληρή λούφα, δεν θα αναγνωρίζεις την επιδερμίδα σου!

#4 Χαμομήλι με μέλι
«Πριν κοιμηθώ πίνω πάντα ένα χαμομήλι με λίγο μέλι. Το καλοκαίρι πίνεται τέλεια και κρύο. Με βοηθά να κοιμάμαι καλύτερα πιο ποιοτικά και όλα τα αντιοξειδωτικά που περιέχει βοηθούν το δέρμα απίστευτα» αντάλλαξε το βραδινό σου τσάι με ένα χαμομήλι ή απλά βάλε και αυτό στην καθημερινή, βραδινή σου ρουτίνα και συζητάμε σε μια εβδομάδα τα αποτελέσματα… Η Φαίη ξέρει!

Διάβασε ακόμα:

Όχι, αυτό δεν είναι πούδρα, είναι ξηρό σαμπουάν και σου λέμε πώς να το φτιάξεις πανεύκολα!

Αυτό είναι το κόκκινο κραγιόν που φοράει συνέχεια η Jessica Chastain

Gorgeous! Το νέο it ξανθό χρώμα είναι το Vanilla Milkshake

Keywords
Τυχαία Θέματα