Προβλέψεις Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2017

Τι λένε τα ζώδια σήμερα…;

Κριός (21 Μαρτίου-19 Απριλίου)

Θα απολαύσετε τη μέρα σας σήμερα ευχάριστα μαζί με αγαπημένα άτομα από το περιβάλλον σας. Παιχνιδιάρικες δραστηριότητες με παιδιά, αθλητικές εκδηλώσεις, μουσικές παραστάσεις, πάρτι και ψυχαγωγική διασκέδαση… Τι άλλο πια θέλετε;

Ταύρος (20 Απριλίου-20 Μαΐου)

Αυτή είναι μια υπέροχη μέρα για να διασκεδάσετε ή να χαλαρώσετε στο σπίτι. Σε περίπτωση που βρεθείτε εκτός δουλειάς με συναδέλφους ή φίλους, σας συμβουλεύουμε

να αποφύγετε τις συζητήσεις που αφορούν στην πολιτική γιατί θα κορυφωθούν και θα σας δημιουργήσουν απίστευτη ένταση.

Δίδυμοι (21 Μαΐου-20 Ιουνίου)

Θα γοητεύσετε τους άλλους με τα λόγια σας σήμερα. Μια ιδανική μέρα για όσους από εσάς γράφουν, διδάσκουν, εμπορεύονται κ.α. Αποφύγετε τον πειρασμό να βρεθείτε σε μια διαμάχη σχετικά με την κοινή ιδιοκτησία και αν προκύψει μεγάλο θέμα κρατήστε χαμηλούς τόνους.

Καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Κάνετε μια καταπληκτική εντύπωση στα αφεντικά και τους γονείς σήμερα, γι ‘αυτό μπορείτε να προωθήσετε όλα όσα έχετε στο μυαλό σας. Μην βρεθείτε σε διαμάχη με έναν σύντροφο ή έναν στενό φίλο γιατί σίγουρα θα στενοχωρηθείτε πολύ, αφού θα ακούσετε λόγια που θα σας ταράξουν.

Λέων (23 Ιουλίου-22 Αυγούστου)

Αυτή είναι μια υπέροχη μέρα για να ταξιδέψετε ή να εμπλουτίσετε την καθημερινότητά σας μαθαίνοντας κάτι νέο. Γενικά τραβήξτε ένα μεγάλο Χ σε όσα σας μιζεριάζουν και σας βαλτώνουν και αναζητήστε νέους τρόπους χαράς και διασκέδασης. Αν δεν μπορείτε να πάτε ένα ταξίδι, τι θα λέγατε να γίνετε τουρίστας στην πόλη σας;

Παρθένος (23 Αυγούστου-22 Σεπτεμβρίου)

Θα είναι προς όφελός σας σήμερα να ασχοληθείτε με θέματα που αφορούν σε δάνεια, υποθήκες ή να συζητήσετε πώς να μοιραστείτε κάτι. Τα οικονομικά σας αρχίζουν ξανά να παίρνουν μια ανοδική τάση και αυτό σας δημιουργεί χαρά και ένα αίσθημα ασφάλειας και σιγουριάς.

Ζυγός (Σεπτέμβριος 23-Οκτ. 22)

Είναι Παρασκευή και είναι μια υπέροχη μέρα για να βρεθείτε με άλλους. Τι περισσότερο μπορεί να ζητήσει κανείς; Απολαύστε τη διασκέδαση με δημιουργικούς, καλλιτεχνικούς ανθρώπους. Μιλήστε σε φίλους και ομάδες. Και γενικά φορτίστε τις μπαταρίες σας γιατί έρχεται μια σούπερ απαιτητική εβδομάδα.

Σκορπιός (Οκτ. 23-Νοε. 21)

Αυτή είναι μια επιτυχημένη μέρα στη δουλειά! Οι σχέσεις σας με συναδέλφους και αφεντικά θα είναι θετικές και θα ακούσετε πολύ καλά λόγια για όλα όσα έχετε κάνει μέχρι σήμερα. Αν το κυνηγήσετε πολύ μπορεί να πάρετε την αύξηση που τόσο επιθυμείτε.

Τοξότης (22 Νοεμβρίου-21 Δεκεμβρίου)

Απολαύστε ένα γεύμα συντροφιά με φίλους ή την οικογένειά σας, σκεφτείτε για πόσα πράγματα πρέπει να είστε ευδιάθετοι, χαρούμενοι και ευτυχισμένοι και βρείτε χρόνο για να περάσετε ένα αξέχαστο και ρομαντικό Σαββατοκύριακο με τον σύντροφό σας.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου-19 Ιανουαρίου)

Ένα μέλος της οικογένειας σας θα σας βοηθήσει σήμερα με μια συμβουλή που θα σας οδηγήσει στην σωστή απόφαση. Μπορεί ακόμα να σας δώσει χρήματα ή να σας κάνει κάποιο δώρο που θα σας αρέσει πολύ.

Υδροχόος (Ιαν. 20-Φεβρ. 18)

Είναι Παρασκευή και τι καλύτερο από το να βρεθείτε με φίλους και γενικά αγαπημένα σας πρόσωπα για καφέ, φαγητό ή ποτό. Γενικά σήμερα δεν πρέπει να μείνετε σπίτι αλλά να κάνετε τα πάντα για να απολαύσετε την παρέα των άλλων και πιστέψτε μας δεν θα το μετανιώσετε.

Ιχθείς (19 Φεβρουαρίου-20 Μαρτίου)

Αυτή είναι μια καλή μέρα για τα οικονομικά σας. Μπορεί να βρείτε τρόπους για να αυξήσετε το εισόδημά σας, το μόνιμο άγχος σας το τελευταίο διάστημα που δεν σας αφήνει να χαρείτε την καθημερινότητά σας. Μην πείτε όχι σε μια επαγγελματική πρόταση που θα σας κάνει ένας φίλος σας.

Από: Γιώτα Κουτσάγια

Keywords
Τυχαία Θέματα