Ντίνος Καρύδης: Απαντάει ξανά στις δηλώσεις του Κώστα Βουτσά για την κόρη του

Η δήλωση του Κώστα Βουτσά για τις υποκριτικές ικανότητες του Ντίνου Καρύδη και την εξέλιξη της κόρης του, Σμαράγδας, προκάλεσε σάλο! Συγκεκριμένα είχε αναφέρει σε συνέντευξή του στο περιοδικό Λοιπόν: «Η Σμαράγδα Καρύδη έγινε πρωταγωνίστρια γιατί ο πατέρας της δεν ήταν πρωταγωνιστής, καλός ηθοποιός, αλλά ήταν δεύτερος και τρίτος, έτσι δεν είχε το «βάρος» του πατέρα της».

Ο γνωστός ηθοποιός έδωσε τη δική του απάντηση μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook, δεν έμεινε όμως μόνο εκεί. Ένιωσε την

ανάγκη να αναφερθεί ξανά στο γεγονός με μια ανάρτηση στο instagram!

Συγκεκριμένα έγραψε: «Πλανάται η εντύπωση, ότι τα «βαριά ονόματα» των καλλιτεχνών, είναι εμπόδιο στην ανάδειξη των παιδιών τους. Αναφέρω κάποια παραδείγματα παιδιών, που ανατρέπουν αυτήν την εντύπωση. Κάποια παιδιά, έχουν κάνει ακόμη και μεγαλύτερη καριέρα από τους γονείς τους. Η αξία, δεν χάνεται. (Σε παρένθεση τα «βαριά» ονόματα των γονιών). Τζέιμι Λι Κέρτις (Τόνι Κέρτις – Τζάνετ Λι) Τζέραλντιν Τσάπλιν (Τσάρλι Τσάπλιν “ Σαρλό”) Κίφερ Σάντερλαντ (Ντόναλντ Σάντερλαντ) Μάικλ Ντάγκλας (Κερκ Ντάγκλας) Ρομίνα Πάουερ (Τάιρον Πάουερ) Ισαμπέλλα Ροσελίνι (Ρομπέρτο Ροσελλίνι – Ίνγκριντ Μπέργκμαν) Τζεφ Μπρίτζες – Μπο Μπρίτζες (Λόιντ Μπρίτζες)».

Δείτε την εικόνα:

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ntinos Karidis (@ntinos_karidis_official) στις Σεπ 6, 2017, 3:00μμ PDT

Keywords
Τυχαία Θέματα