Προβλέψεις Παρασκευή 5 Μαίου

Τι λένε τα ζώδια για τη σημερινή μέρα…

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Η Σελήνη στην Παρθένο σε βοηθά να οργανώσεις τις εκκρεμότητες και τα οικονομικά σου καλύτερα, βάζοντας επιτέλους σε τάξη κάποια πράγματα στα οποία για καιρό δεν είχες καταφέρει να έχεις τον έλεγχο. Οικονομικά οι εξελίξεις είναι ευχάριστες και τα έσοδά σου τονώνονται.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Η ημέρα ξεκινά με καλή διάθεση

και δημιουργική ενέργεια. Κάποιες διαφορές που είχες με κοντινούς σου ανθρώπους λύθηκαν, έτσι η ψυχική ηρεμία γίνεται ο καλύτερος σύμμαχος για να οργανώσεις το επόμενο βήμα όσον αφορά τις επιδιώξεις σου για το μέλλον.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Έχεις συνειδητοποιήσει πως πρέπει να βρεις τη χρυσή ισορροπία ανάμεσα στην προσωπική ζωή και τις επαγγελματικές υποχρεώσεις, διαφορετικά δεν περνάς ούτε εσύ καλά. Αυτό που σε προβληματίζει είναι πως το όραμά σου για μια άνετη καθημερινότητα απαιτεί από εσένα πολλές ώρες δουλειάς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη, τρεις και τον τσακώσατε. Αν κάποιος κινείται… ύποπτα πίσω από την πλάτη σου, θα έρθει αυτές τις ημέρες να αποκαλυφθεί και να απολογηθεί για τις πράξεις του. Μπορεί να στενοχωρηθείς αλλά είναι καλύτερα να ξέρεις την αλήθεια.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Τελευταία το μυαλό σας ταξιδεύει κάπου αλλού, και για πολλούς από εσάς… έρωτας είναι η αιτία. Είναι η άνοιξη, είναι αυτή η ερωτική διάθεση που ευνοεί το φλερτ, η προτεραιότητά σας αυτές τις μέρες είναι να διαχειριστείτε τα νέα δεδομένα στην προσωπική σας ζωή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε καλεί να είσαι ετοιμοπόλεμος σήμερα για να αποδείξεις τις ικανότητες, την αξία και την ευελιξία σου σε διάφορες καταστάσεις. Το καλό είναι πως μέσα από μικρές δοκιμασίες θα κερδίσεις το θαυμασμό των άλλων και θα τους γίνεις περισσότερο απαραίτητος.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Ένα δικός σας άνθρωπος (σύντροφος, συγγενής ή φίλος) έχει από εσάς υπερβολικές απαιτήσεις και σας πιέζει για πράγματα τα οποία δεν είστε έτοιμοι να δώσετε. Κάντε ένα βήμα πίσω και πάρτε το χρόνο και το χώρο σας να σκεφτείτε τι θέλετε πραγματικά να του προσφέρετε. Προσέξτε την υγεία σας- χρειάζεστε ξεκούραση και τόνωση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Μια σχέση έντασης και κόντρας που έρχεται από το παρελθόν μέσα στα χρόνια έχει λειανθεί και πλέον έχει μπει σε άλλες βάσεις –πολλοί από εσάς έχετε κερδίσει έναν πραγματικά δικό σας άνθρωπο, δοκιμασμένο σε δυσκολίες. Εκεί θα πρέπει να απευθυνθείτε αυτή την περίοδο που χρειάζεστε πολύτιμες συμβουλές.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Αν δεν είχατε ποτέ νιώσει μέχρι σήμερα σαν σούπερ-ήρωας της Marvel να που τώρα έρχεται η ευκαιρία καθώς η Σελήνη στην Παρθένο σας βάζει να αναμετρηθείτε με μια σειρά από μικρά προβλήματα που θα πρέπει να λύσετε, εντάσεις που πρέπει να ρίξετε και αντιρρήσεις που θα χρειαστεί να αντικρούσετε. Το τέλος της μέρας θα σας βρει εξουθενωμένους αλλά χαρούμενους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)
Θα χρειαστεί να επιστρατεύσετε την κριτική σας ικανότητα για να φιλτράρετε τις πληροφορίες που φτάνουν στα αυτιά σας, καθώς πολλές από αυτές είναι παραποιημένες ή και τελείως αναληθείς. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να διασταυρώσετε εσείς οι ίδιοι αυτά που σας λένε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Η προσωπική ζωή έχει μια σχετική αστάθεια αυτή την εποχή, αλλά και ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς οι νέες γνωριμίες και τα φλερτ δεν θα λείψουν ούτε σήμερα, ούτε και το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί. Μην είστε τόσο επιφυλακτικοί και κλειστοί γιατί μπορεί να προσπεράσετε μια πραγματικά καλή περίπτωση με προοπτικές για το μέλλον.
ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Η Σελήνη στην Παρθένο δημιουργεί έναν εκνευρισμό και ένα κλίμα ασυνεννοησίας τόσο στη δουλειά όσο και στην κοινωνική σας ζωή. Οπλιστείτε με ψυχραιμία και βάλτε τα προβλήματα στην πραγματική τους διάσταση γιατί είναι κρίμα να μεγεθύνονται πράγματα που δεν έχουν ούτε αξία, ούτε τελικά και σημασία.

Καλημέρα!

The post Προβλέψεις Παρασκευή 5 Μαίου appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα