Ζώδια: Προβλέψεις Παρασκευής 5 Μαΐου 2017

07:20 5/5/2017 - Πηγή: Espresso
ΑΣΤΡΑΖώδια: Προβλέψεις Παρασκευής 5 Μαΐου 2017Παρασκευή, Μάιος 5, 2017 - 07:00

ΚΡΙΟΣ: Κινηθείτε πιο γρήγορα και πιο συντονισμένα, καθώς μπορείτε συναισθηματικά να βελτιώσετε αρκετά την κατάσταση, τόσο στο προσκήνιο όσο και στο παρασκήνιο. Βάλτε υψηλούς στόχους για την επαγγελματική σας ζωή, και όχι ημίμετρα.

ΤΑΥΡΟΣ: Δείτε τη θετική πλευρά ενός γεγονότος που θα διαφοροποιήσει τα επαγγελματικά σας σχέδια, καθώς οι εξελίξεις στα οικονομικά σας και στις σχέσεις σας θα είναι ικανοποιητικές. Αυξήστε την παραγωγικότητά σας και πολλοί

δύσκολοι συνεργάτες σας θα αλλάξουν γνώμη.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι εξελίξεις στις σχέσεις και στα οικονομικά σας θα είναι σημαντικές και σε μεγάλο βαθμό ικανοποιητικές, αρκεί να βλέπετε τις θετικές πλευρές τους. Χειριστείτε χωρίς ρίσκο τα οικονομικά σας και οργανώστε σωστά τον χρόνο σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αξιοποιήστε τις ικανότητές σας ρετουσάροντας τη δημόσια εικόνα σας, που και αυτή θα συμβάλει στην επιτυχία σας, χωρίς όμως να είστε απόλυτοι. Αποφασίστε μια κίνηση που θα βελτιώσει την καριέρα σας, χωρίς να αφήσετε αναξιοποίητες επαγγελματικές ευκαιρίες.

ΛΕΩΝ: Είναι απαραίτητο να επαγρυπνείτε για την πορεία των σχεδίων σας, αλλά να μην το παρακάνετε όσον αφορά τη φιλική συμπεριφορά σας προς τους άλλους, με τους οποίους συνεργάζεστε και οι οποίοι βρίσκονται κοντά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εφαρμόστε τα σχέδιά σας που έχετε για τον επαγγελματικό σας τομέα, αλλά αποφύγετε σκληρή κριτική, άσχημη συμπεριφορά ή γκρίνιες με τους συνεργάτες σας. Μια καινούργια συναισθηματική κατάσταση θα περάσει από πολλά προτού σταθεροποιηθεί.

ΖΥΓΟΣ: Ισως να νιώσετε άγχος ή κούραση κάποιες στιγμές, αλλά επαγγελματικά, οικονομικά και προσωπικά θα επιτύχετε πολλά και αξιόλογα πράγματα. Μην υποχωρήσετε στην πρώτη δυσκολία, αν θέλετε να επιτύχετε στους στόχους σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εάν θέλετε να βοηθήσετε τα οικονομικά σας ή τις σχέσεις σας, είναι απαραίτητο να είστε πιο ανοιχτοί και κοινωνικοί, χωρίς να είστε πολύ αυστηροί με τους άλλους. Προσαρμοστείτε στη νέα τάξη πραγμάτων με λιγότερο άγχος, χωρίς να κάνετε συμβιβασμούς που θα σας κουράσουν ψυχικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εξισορροπήστε τις εσωτερικές σας παρορμήσεις και κάντε πιο ρεαλιστικά σχέδια για τον επαγγελματικό και τον οικονομικό σας τομέα, προσπαθώντας παράλληλα να είστε πιο δοτικοί στον ερωτικό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δίνοντας περισσότερη σημασία στις ιδέες των συνεργατών σας θα προκύψει κάτι θετικό και σε αυτό δεν αποκλείεται να συμβάλλει και ο σύντροφός σας, εκούσια ή ακούσια. Αφήστε ελεύθερο τον εαυτό σας και θα βρείτε πολύ σύντομα τον σύντροφο που σας ταιριάζει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Περάστε δυναμικά στη δράση, ξεκινώντας από το να κάνετε γρήγορα έναν κατάλογο με τις υποχρεώσεις και τις εκκρεμότητες που έχετε αφήσει. Μην ταλαιπωρείτε τον εαυτό σας με καταστάσεις που δεν πρόκειται να σας οδηγήσουν πουθενά.

ΙΧΘΥΕΣ: Επειδή μια δόση υπερβολής θα σας συνοδεύει για αρκετό διάστημα, προχωρήστε μέχρι εκεί όπου μπορείτε, δίνοντας σημασία στις οικονομικές σας ενέργειες και προφυλάσσοντας τη σχέση σας. Εάν σπαταλάτε τον ελεύθερο χρόνο σας σε ανούσια πράγματα, θα πέσετε ψυχολογικά.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα