Προβλέψεις Παρασκευή 4 Αυγούστου

Τι μας λένε τα ζώδια σήμερα…

Κριός (21 Μαρτίου-19 Απριλίου)

Σήμερα θα δείτε με άλλο μάτι μια στενή φιλία ή σχέση. Είναι ωραίο να λέτε ευχαριστώ σε ανθρώπους που έχετε στη ζωή σας και βρίσκονται πάντα δίπλα σας.

Ταύρος (20 Απριλίου-20 Μαΐου)

Θέλετε να είστε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας στη δουλειά σας, γι’ αυτό και τα δίνετε πάντα όλα. Οι προσπάθειές σας θα αναγνωριστούν από το αφεντικό σας και δεν είναι μακριά μια προαγωγή ή μια αύξηση.

Δίδυμοι (21 Μαΐου-20

Ιουνίου)

Έχετε συγκεκριμένες προδιαγραφές για την εκπαίδευση ή την ανατροφή των παιδιών σας. Ομοίως, μπορεί να είστε παθιασμένοι με ένα δημιουργικό έργο που μετά το καλοκαίρι θα τελειώσει και θα σας κάνει υπερήφανους.

Καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνετε επισκευές στο σπίτι, ή μια ανακαίνιση. Στην αγορά θα βρείτε πολλές ευκαιρίες – οι εκπτώσεις τελειώνουν, θα πρέπει να βιαστείτε.

Λέων (23 Ιουλίου-22 Αυγούστου)

Είστε ιδιαίτερα φιλόδοξοι σήμερα! Το μυαλό σας είναι επικεντρωμένο σε κάτι πολύ συγκεκριμένο. Στις σχέσεις σας με τους φίλους και τους συνεργάτες σας χρειάζονται πολλές ανανεώσεις. Τώρα είναι η στιγμή για να τις κάνετε.

Παρθένος (23 Αυγούστου-22 Σεπτεμβρίου)

Αξιοποιήστε τις ιδέες που θα βελτιώσουν τα οικονομικά σας. Στην πραγματικότητα, σήμερα είναι μια πολύ καλή ευκαιρία γιατί έχετε κάποιες ιδέες για να κερδίσετε ή να ξοδέψετε χρήματα και θέλετε να τις κάνετε πράξη.

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου-22 Οκτωβρίου)

Σκοπεύετε να υποστηρίξετε αυτό που πιστεύετε και έχετε το δίκιο με το μέρος σας. Σε κάθε περίπτωση θέλετε να το αναγνωρίσουν τα άτομα που βρίσκονται κοντά σας. Να είστε προσεκτικοί όμως για να μην εμπλακείτε σε μπελάδες.

Σκορπιός (Οκτ. 23-Νοε. 21)

Κάποιο προσωπικό πρόβλημα που θα έρθει στην επιφάνεια, σας αναγκάζει να δράσετε άμεσα τώρα. Μην ανησυχείτε, θα καταφέρετε ότι κι αν βάλετε στο μυαλό σας. Το μόνο που χρειάζεται είναι να έχετε υπομονή κι επομονή.

Τοξότης (22 Νοεμβρίου-21 Δεκεμβρίου)

Είστε ένα παράδειγμα προς μίμηση σήμερα, γιατί οι ιδέες που έχετε γίνονται όλο και πιο συναρπαστικές. Ίσως θελήσετε να ενθαρρύνετε τους ανθρώπους γύρω σας να βελτιώσουν κάτι. Αυτό θα σας φτιάξει ιδιαίτερα την διάθεση.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου-19 Ιανουαρίου)

Σας απασχολεί η φήμη και ο σεβασμός που εισπράττετε από τους άλλους. Νιώθετε έντονα αρνητικά συναισθήματα για κάτι και σκοπεύετε να το καταπολεμήσετε. Σίγουρα θα τα καταφέρετε.

Υδροχόος (Ιαν. 20-Φεβρ. 18)

Ασχολείστε με γεγονότα που σχετίζονται με την πολιτική, τη θρησκεία, τα φυλετικά θέματα ή τα περιβαλλοντικά ζητήματα. Μην εγκαταλείπετε όμως το σπίτι σας. Είστε ο γκρινιάρης της παρέας και μην το αρνηθείτε αυτό!

Ιχθείς (19 Φεβρουαρίου-20 Μαρτίου)

Σκοπεύετε να λάβετε το μερίδιο σας, όσον αφορά κάτι που σχετίζεται με μια κληρονομιά ή οτιδήποτε έχει να κάνει με την κοινή ιδιοκτησία ή ακόμα και με μια διαφωνία σχετικά με κάποιο χρέος. Μην ξεχνάτε να είστε ευγενικοί.

Από την Μαρίλια Καραγιάννη

Keywords
Τυχαία Θέματα