Νεογέννητο μωρό κόλλησε θανατηφόρο ιό και Πέθανε! Μόλις Δείτε Γιατί θα Τρομάξετε!

Ένα ζευγάρι από την Αϊόβα ανακοίνωσε ανακοίνωσε πρόσφατα τον θάνατο της κόρης τους ηλικίας 18 ημερών, η οποία πέθανε από μία σοβαρή μόλυνση.

Για τον Shane και τη Nicole Sifrit, αυτός ο μήνας έπρεπε να ήταν γεμάτος με χαρά λόγω της γέννησης του μωρού τους, της μικρής Μαριάννας.

Αλλά στις 7 Ιουλίου, έσπευσαν το έξι ημερών μωράκι τους στο νοσοκομείο, λόγω ενός ιού που μεταδόθηκε στο παιδί από ένα φιλί.

Τη Δευτέρα, η 33χρονη Nicole Sifrit, δήλωσε ότι οι γιατροί του μωρού της από το Blank Children’s Hospital δεν της έδιναν ελπίδες και λίγο μετά τις

8.40 μ.μ. της Τρίτης, η Μαριάννα έχασε τη μάχη της ενάντια στον ιό και πέθανε στην αγκαλιά του πατέρα της.

“Τώρα πλέον δεν υποφέρει και είναι με τον Κύριο,” γράφει η Nicole σε μια ανάρτησή της στο Facebook. “Ελπίζουμε με την ιστορία της Μαριάννας να σώσουμε πολλά νεογέννητα. RIP γλυκέ μου άγγελε.”

Το ζευγάρι είπε στο WQAD ότι η Μαριάννα είχε μολυνθεί από μηνιγγίτιδα HSV-1, η οποία προκαλείται από τον ιό του έρπητα, ο οποίος μεταδίδεται με το φιλί.

Σύμφωνα με τους γιατρούς, η μηνιγγίτιδα του έρπητα μπορεί να προκληθεί από βακτήρια και μεταδίδεται μέσω σεξουαλικής επαφής ή από τη μολυσμένη μητέρα στο μωρό κατά τη διάρκεια του τοκετού.

Ωστόσο, στην περίπτωση της Μαριάννας, και οι δύο γονείς έκαναν εξετάσεις και βρέθηκαν αρνητικοί σε αυτόν τον ιό, αυξάνοντας την πιθανότητα η κόρη τους να έχει χάσει τη ζωή της από κάποιον που είχε τον έρπητα, χωρίς απαραίτητα να παρουσιάζει συμπτώματα, επισκέφθηκε την οικογένεια λίγες μέρες μετά τη γέννησή της και τη φίλησε.

Αλλά ακόμα κι αν η Μαριάννα ζούσε, οι γιατροί είπαν στην οικογένειά της ότι θα είχε μακροχρόνιες επιπλοκές στην υγεία της, όπως προβλήματα στον εγκέφαλο, τα νεφρά και το συκώτι της, εξαιτίας της βλάβης που υπέστησαν τα ζωτικά της όργανα από τη μόλυνση.

Μία φίλη της Nicole, η Rachel, είπε στη DailyMail.com ότι όλη η οικογένεια είναι καταρρακωμένη από το λυπηρό αυτό γεγονός, ιδιαίτερα η μεγάλη κόρη τους.

«Η κόρη της ήταν πολύ ενθουσιασμένη που απέκτησε αδελφή, αλλά δυστυχώς, η χαρά της μετατράπηκε σε δυστυχία,» δήλωσε η Rachel, προσθέτοντας ότι η φίλη της είναι μια καλή μαμά που θα έκανε τα πάντα για τα παιδιά της.

«Η ζωή της είναι τα παιδιά της,» είπε.

Μετά από την καταστροφική αυτή δοκιμασία, η Nicole και ο Shane Sifrit προειδοποιούν τους άλλους γονείς να κρατούν τα μωρά τους απομονωμένα και να μην αισθάνονται αμήχανα όταν αποστασιοποιούνται από υποψήφιους επισκέπτες.

«Μην αφήνετε να το επισκέπτονται,» είπε η Nicole. «Βεβαιωθείτε ότι πλένουν συνεχώς τα χέρια τους και μην τους αφήνετε να φιλάνε το μωρό σας.»

Οι συμβουλές της Nicole είναι πολύτιμες για κάθε νέο γονιό. Οφείλουμε να προστατεύσουμε την υγεία των παιδιών μας. Άλλωστε, καλύτερα να παρεξηγηθούμε παρά να θέσουμε σε κίνδυνο τη ζωή τους.

διαφορετικό

Keywords
Τυχαία Θέματα
Νεογέννητο, Πέθανε Μόλις Δείτε, Τρομάξετε,neogennito, pethane molis deite, tromaxete