Προβλέψεις Παρασκευή 3 Νοεμβρίου

Τι λένε τα άστρα για σήμερα…

ΚΡΙΟΣ(21/3 – 19/4)
Να είστε προσεκτικοί σε πράγματα που σας ρίχνουν την ψυχολογία. Θα χρειαστεί να σταθείτε σταθερά στις αρχές της ακεραιότητάς σας έτσι ώστε η κρίση να μην είναι θορυβώδης. Οι άνθρωποι γύρω σας δεν έχουν κάτι εναντίον σας απλώς προσπαθούν να σας βοηθήσουν. Ίσως αισθανθείτε λίγο κουρασμένοι -ες και για άλλη μια φορά θα πρέπει να φροντίσετε την υγεία σας.

ΤΑΥΡΟΣ(20/4 – 20/5)
Η γενναιοδωρία είναι μία άλλη από τις λέξεις-κλειδιά σήμερα και η επίτευξη ισορροπίας ανάμεσα στην εκπλήρωση των επιθυμιών σας και την παροχή στον εαυτό σας

μπορεί να μην είναι τόσο εύκολη. Ίσως χάσετε την εμπιστοσύνη σας λόγω ορισμένων λέξεων ενός φίλου, ίσως και να έχετε πάρει προσωπικά την εκτίμησή τους για μια κατάσταση. Αυτό δεν είχε ως σκοπό να σας βλάψει. Δεν έχετε συνειδητοποιήσει πόσο δεμένοι -ες είστε με κάποιον μέχρι να φύγει, ακόμα και προσωρινά και αυτό υπάρχει πιθανότητα να συμβεί σήμερα.

ΔΙΔΥΜΟΙ(21/5 – 21/6)
Έχετε λίγες μέρες για να κάνετε ό, τι είναι στο μυαλό σας. Να είστε ελαφρώς πειστικοί. Είστε ελκυστικοί και μπορείτε να αισθανθείτε ότι οι άλλοι σας επιθυμούν. Αυτό δεν είναι πρόβλημα εάν είστε μόνοι -ες σας, αλλά αν βρίσκεστε σε μια σχέση, αυτό θα μπορούσε να προκαλέσει χτύπημα συναγερμού για το σύντροφό σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ(22/6 – 22/7)
Η κοινωνική σας ζωή, ιδιαίτερα όταν ασχολείστε με φίλους και άλλες ομάδες, είναι ενεργή και εποικοδομητική ή ενδεχομένως ανάλογα με άλλους παράγοντες αγχωτική. Έχετε ανάγκη να ασχοληθείτε με τις επιθυμίες σας και τέτοιες προσπάθειες μπορεί να αμφισβητηθούν από άλλους. Φιλίες με ενεργούς και αθλητικούς τύπους μπορεί να αναπτυχθούν τώρα. Αυτή είναι η στιγμή για δράση και ανάληψη πρωτοβουλίας από κοινωνική άποψη. Η αφοσίωσή σας στην εργασία σημάνει ότι η δημιουργικότητά σας τρέχει. Μπορείτε να εξισορροπήσετε τις δημιουργικές και εμπορικές πτυχές της ζωής σας, αλλά μην πιέζετε τον εαυτό σας πέρα από τους περιορισμούς σας.

ΛΕΩΝ(23/7 – 22/8)
Αυτή είναι μια εποχή που μπορείτε να αφήσετε μερικές από τις παλιές σας πεποιθήσεις και να επανεξετάσετε το νόημα της ζωής σας. Είναι επίσης πιθανό ότι τα σχέδια θα μετατοπιστούν ξαφνικά και θα χρειαστεί να αφήσετε παλιές προσδοκίες. Μπορείτε να προκαλέσετε πρόβλημα σήμερα στους οικογενειακούς σας κύκλους μη συμφωνώντας με μια ιδέα. Θα αρχίσετε να συνειδητοποιείτε ότι η βαθύτερη σας ευτυχία δεν προέρχεται από αυτό που έχετε ή τι παίρνετε αλλά τι δίνετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ(23/8 – 22/9)
Είστε θαρραλέοι -ες και μπορείτε να δοκιμάσετε κάτι που συνήθως δεν κάνετε. Αυτό θα μπορούσε να σχετίζεται με ένα χόμπι ή με κάτι στη δουλειά σας. Έχετε μια αυξανόμενη επιθυμία να καταλάβετε την τεχνολογία, γι ‘αυτό και τα gadgets ή άλλες σύγχρονες συσκευές σας συναρπάζουν. Γενικά χρειάζεται εκπαίδευση γι αυτά τα πράγματα, ώστε να μπορείτε να εξερευνήσετε νέες οδούς οι οποίες εμπλουτίζουν το μυαλό και το πνεύμα σας.

ΖΥΓΟΣ(23/9 – 23/10)
Ένα πνεύμα συνεργασίας και κοινών ιδεωδών εμπνέει τις αναζητήσεις σταδιοδρομίας σας με μια ικανοποιητική ματιά. Κατά συνέπεια, η δουλειά και η καριέρα σας αποκτούν μεγαλύτερη διάσταση και σπουδαιότητα για εσάς. Πρέπει να απλοποιήσετε τη ζωή σας και να διατηρήσετε ένα χαμηλό προφίλ για να βρείτε την ευτυχία. Θα πετύχετε φιλίες χωρίς μεγάλη προσπάθεια σήμερα. Διώξτε εκείνους που δε σας εξυπηρετούν πια και εστιάστε σε εκείνους που σας βοηθούν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ(24/10 – 24/11)
Σήμερα θα υπάρξουν πολλές αλλαγές. Ωστόσο, θα έχετε μερικές ενδιαφέρουσες εμπειρίες στο ερωτικό και φιλικό κομμάτι. Οι νέες συναντήσεις σας φέρνουν μεγαλύτερη αίσθηση αυτοεκτίμησης. Θα λάβετε μια εύνοια από κάποιον. Ένα νέο στυλ επικοινωνίας είναι απαραίτητο στις σχέσεις σας. Ο σύντροφός σας θα προσαρμοστεί δύσκολα αλλά θα το συνηθίσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ(25/11 – 21/12)
Πρέπει να εκφράζετε πολύ πιο καθαρά τις ανάγκες σας. Τα θέματα που σχετίζονται με την εργασία θα μπορούσαν να μπερδευτούν, αν δεν λέτε τι έχετε στο μυαλό σας. Δε θέλετε να εμπλακείτε σε μια διαμάχη στη γειτονιά ή στο σπίτι σας, αλλά αυτό μάλλον είναι αναπόφευκτο οπότε πάρτε μια ουδέτερη θέση για το δικό σας καλό. Ενδέχεται να ολοκληρώσετε κάποια μαθήματα σπουδών που θα σας επιτρέψουν να κάμψετε τους κανόνες και να επιτύχετε κάτι νέο στη ζωή σας. Πρέπει να βάλετε λίγα χρήματα στην άκρη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ(22/12 – 19/1)
Προσπαθήστε πιο σκληρά να βρείτε αυτό το δημιουργικό κομμάτι μέσα σας και να το εκφράσετε στο έργο σας. Αν όχι, θα βρεθείτε κολλημένοι σε μια σειρά καταστάσεων που θα είναι πνευματικά ανεκπλήρωτες. Η δημιουργικότητα είναι η λέξη-κλειδί σας. Οι παρεξηγήσεις θα επιδεινωθούν με την προσπάθεια σας να μιλήσετε σε κοντινά σας πρόσωπα, οπότε αφήστε το θέμα στην άκρη. Ένας φίλος σας μπορεί να έχει κάποιο πρόβλημα παρόμοιο με αυτό που έχετε περάσει και ίσως είστε σε θέση να βοηθήσετε, αλλά να θυμάστε ότι είστε διαφορετικοί άνθρωποι. Εξετάστε εναλλακτικές θέσεις εργασίας που είναι διαθέσιμες στον κλάδο σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ(20/1 – 18/2)
Οι αλλαγές στη ζωή του σπιτιού σας είναι αναπόφευκτες. Ορισμένα πράγματα είναι εντελώς εκτός ελέγχου και κανένα ποσό δε θα το αλλάξει. Μπορεί να έχετε νέες και πρωτότυπες ιδέες, αλλά φοβάστε να τις μοιραστείτε με άλλους, γι αυτό βρείτε ένα αξιόπιστο άτομο για να το κάνετε. Χρειάζεστε καθαρή σκέψη για να αντιμετωπίσετε τυχόν δυσκολίες που θα προκύψουν.

ΙΧΘΥΕΣ(19/2- 20/3)
Βεβαιωθείτε ότι δε σπαταλάτε χρόνο για να μην κάνετε τίποτα. Αποφύγετε τη σύναψη δεσμευτικών συμβάσεων, καθώς οι υποσχέσεις μπορεί να είναι κάπως δύσκολες και ίσως να μην το έχετε συνειδητοποιήσει. Νέες καλλιτεχνικές εμπνεύσεις εμφανίζονται αυτή τη στιγμή και είναι πιθανό η εξερεύνηση νέων πολιτιστικών πραγμάτων να αποφέρει θετικά αποτελέσματα. Οι αμφιβολίες ή οι ανησυχίες σας ή τα θρησκευτικά και φιλοσοφικά ζητήματα κάποιου άλλου πρέπει να απορριφθούν.

Να έχετε μία όμορφη μέρα!

Keywords
Τυχαία Θέματα