10+1 σημάδια που δείχνουν πως θέλει να περάσει το υπόλοιπο της ζωής του μαζί σου!

1. Όταν συζητάει για το μέλλον, είσαι πάντα μέσα

Είτε μιλάει για τις διακοπές που θα έρθουν σε έξι μήνες απο τώρα, είτε για το που θέλει να μένετε μετά από 5 χρόνια, εσύ είσαι αυτή με την οποία θέλει να κάνει όλα αυτά και άλλα πολλά και σου το λέει.

2. Του αρέσει να κάνει δουλειές του σπιτιού μαζί σου

Μπορεί να μη μένετε ακόμα μαζί (πέρα από τα Σαββατοκύριακα που κοιμάσαι στο σπίτι του) αλλά έχεις ήδη κάποια βασικά πράγματα εκεί. Και μπορεί να μη μαγειρεύει αλλά του αρέσει να πηγαίνετε μαζί στο

σούπερ μάρκετ και να μαγειρεύεται μαζί.

3. Παίρνει μεγάλες αποφάσεις ζωής που σε αφορούν

Η μετακόμιση είναι δύσκολο πράγμα. Δεν παίρνει κανείς απόφαση να την κάνει για να είναι πιο κοντά σου μόνο και μόνο επειδή είσαι καλή στο κρεβάτι. Αν κανονίζει τη ζωή του γύρω από σένα ή απορρίπτει δουλειές που είναι πολύ μακριά σου τότε αυτό είναι σίγουρα ένα ισχυρό σημάδι ότι σε θέλει στη ζωή του για πάντα.

4. Σε θέλει στις οικογενειακές συγκεντρώσεις

Παρόλο που δεν ανήκεις επίσημα στην οικογένειά του σου συμπεριφέρονται σαν να είσαι μέλος της. Σε καλούν σε γιορτές, γενέθλια και διακοπές.

5. Επικοινωνεί με την οικογένειά σου

Για χάρη της σχέσης σας κρατάει συχνή επικοινωνία με την οικογένειά σου όσο κι αν δε του αρέσουν αυτά.

6. Αγοράσατε έναν σκύλο μαζί

Ή ένα σπίτι. Μπορεί να πρόκειται για δύο πολύ διαφορετικά πράγματα αλλά η σκέψη πίσω από αυτά είναι η ίδια: Υποθέτει ότι θα είσαστε μαζί για πάρα πολύ καιρό. Τουλάχιστον για όσο ζει ένας σκύλος!

7. Τα πράγματά του γίνονται “πράγματά μας”

Ο καναπές του γίνεται “καναπές μας” και το κρεβάτι του γίνεται “κρεβάτι μας”. Όταν όλα τα δικά του αντικείμενα τα θεωρεί και δικά σου τότε όλο αυτό γίνεται “η ζωή μας”.

8. Εξακολουθεί να προσπαθεί να σε εκπλήσσει

Κανείς δεν μπορεί να είναι όλη την ώρα ρομαντικός αλλά τουλάχιστον προσπαθεί να διατηρεί τα πράγματα ενδιαφέροντα. Σου φέρνει που και που λουλούδια ή οργανώνει ένα ραντεβού γιατί θεωρεί πολύ σημαντικό να μην ρουτινιάσετε.

9. Μένει δίπλα σου στα δύσκολα

Οποιοσδήποτε δεν ψάχνει για σοβαρή σχέση θα φύγει όταν εμφανιστούν τα δύσκολα. Αν θέλει να παλέψει τα προβλήματα μαζί σου αυτό συμβαίνει επειδή σε αγαπάει πολύ. Αν έρχεται κάθε μέρα στο δωμάτιό σου και σου λέει την ιστορία για το πώς γνωριστήκατε και ερωτευτήκατε τότε είσαι η Άλι από το “Ημερολόγιο”.

10. Λέει ότι θέλει να σε παντρευτεί

Το να συζητάει για τον αρραβώνα σας και να χαλάει την έκπληξη μπορεί να μην ακούγεται τόσο ρομαντικό αλλά είναι πολύ πρακτικό και ωραίο γιατί δε σε κάνει να αναρωτιέσαι αν θα σου κάνει ποτέ πρόταση.

11. Σε πιέζει να πετύχεις τους στόχους σου

Θέλει να σε βλέπει να προοδεύεις και να πετυχαίνεις πράγματα γιατί τα θεωρεί τόσο σημαντικά όσο και αυτά που πετυχαίνει ο ίδιος.

Keywords
Τυχαία Θέματα