Προβλέψεις Παρασκευή 17 Μαρτίου

Τι λένε τα ζώδια για τη σημερινή μέρα…

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Μετά από τη δυσάρεστη κατάσταση που δημιουργήθηκε χτες στη δουλειά σας, τα πράγματα έχουν πάρει πια το δρόμο τους. Όλοι έχουν καταλάβει πώς δεν είχατε καμία ευθύνη, απλά έψαχναν ένα εξιλαστήριο θύμα και βρήκαν εσάς. Το Σαββατοκύριακο προβλέπεται ιδιαίτερα hot για την ερωτική σας ζωή. Εκμεταλλευτείτε το!

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Φτάνει επιτέλους το Σαββατοκύριακο, αυτό το… ιερό διήμερο της εβδομάδας όπου αφιερώνετε

χρόνο στον εαυτό σας, γεμίζετε τις μπαταρίες σας και είστε έτοιμοι για τις νέες προκλήσεις της Δευτέρας. Βγείτε έξω, διασκεδάστε με τους φίλους ή τον σύντροφό σας και γενικά απολαύστε την κάθε στιγμή.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Μετά από ένα αρκετό διάστημα όπου λειτουργήσατε κάπως εγωιστικά και είχατε αφήσει έξω από την καθημερινότητά σας αγαπημένους ανθρώπους και φίλους, ήρθε η ώρα να τους δείτε και να τους δείξετε πώς μπορεί να τους είχατε παραμελήσει για λίγο, όμως στο εξής δεν θα το ξανακάνετε. Ναι, είναι ωραίο να παραδεχόμαστε τα λάθη μας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Μετά το μπράβο που ακ9ύσατε από τον διευθυντή σας, στη δουλειά σας, κάτι που το θέλατε πολύ καιρό και παλεύατε καθημερινά, είστε απόλυτα χαρούμενοι και αισιόδοξοι. Ναι, κάποιοι άνθρωποι έχουμε ανάγκη από έναν καλό λόγο, από ένα φιλικό χτύπημα στην πλάτη, δεν είμαστε μόνο μηχανές παραγωγής.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Η προσωπική σας ζωή είναι στο επίκεντρο αυτό το διάστημα. Αν είστε σε σχέση είναι η ιδανική στιγμή για να περάσετε τέλεια με τον σύντροφό σας. Αν είστε αδέσμευτοι, όλα συνηγορούν στο να βρείτε το άτομο εκείνο που θα μπορέσετε να ερωτευτείτε. Γι’ αυτό αφήστε στην άκρη όλες τις αμφιβολίες σας και ζήστε το.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Ένα τηλεφώνημα από τα παλιά θα σας αναστατώσει και θα σας βάλει σε ποιλλές σκέψεις. Αυτή είναι η στιγμή που θα αρχίζετε να αναθεωρείτε πολλά πράγματα για τη σχέση σας. Πριν ενδώσετε, επεξεργαστείτε το πολύ καλά και αποφασίστε. Θέλετε να πάρετε το ρίσκο και να ζήσετε κάτι άλλο, ή παρόλο τα προβλήματα περνάτε τέλεια στη σχέση σας;

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Συνεχίζεται και σήμερα αλλά και το Σαββατοκύριακο η τέλεια κατάσταση. Ναι, περνάτε τέλεια και στη δουλειά και στην προσωπική σας ζωή. Κάπου κάπου όμως αισθάνεστε πώς όλο αυτό είναι παροδικό και θα τελειώσει. Στη ζωή όμως δεν προκαθορίζεται τίποτα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Οι ευκαιρίες στα επαγγελματικά σας συνεχίζονται και εσείς θα πρέπει να τις εκμεταλλευτείτε, αφού θα σας εξασφαλίσουν καλύτερες συνθήκες στη δουλειά σας. Γι’ αυτό πάρτε επιτέλους μια απόφαση που θα είναι υπέρ σας. Άνθρωποι που δεν το περιιμένατε θα σας σταθούν σε δύσκολες στιγμές σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Σας φταίνε όλα. Συνάδελφοι, φίλοι, συγγενείς, άτομα της οικογένειάς σας. Πάντα σας άρεσε να ρίχνετε τις ευθύνες αλλού για ότι κι αν γίνεται. Χαλαρώστε και δείτε τα πράγματα από την σωστή τους πλευρά. Κάπου έχετε κάνει και εσείς λάθος και όσο πιο γρήγορα το παραδεχτείτε, τόσο πιο γρήγορα θα ηρεμήσετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12- 19/1)

Αυτό το διάστημα πιστεύετε πολύ στον εαυτό σας και τις δυνατότητές σας. Νιώθετε ότι μπορείτε να τα κάνετε όλα το ίδιο τέλεια. Κάποιες φορές συμβαίνει και αυτό, όμως σας συμβουλεύουμε να μην κάνετε περισσότερο από όσα αντέχετε. Γρήγορα θα κουραστείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Αχ αυτό το ανικανοποίητο που σας πιάνει και δεν σας αφήνει με τίποτα. Μα τι θέλετε επιτέλους; Μια καλή δουλειά; Την έχετε; Έναν πιστό σύντροφο; Κι αυτόν τον έχετε. Μην αναλώνεστε σε σκέψεις και μην ψάχνετε κάτι άλλο. Τα έχετε όλα.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Η ερωτική σας ζωή είναι στο απόγειο. Και εσείς νιώθετε πιο ωραίοι και επιθυμητοί από ποτέ. Αν είστε ελεύθεροι μια γνωριμία θα σας ξεσηκώσει και θα σας κάνει να χαμογελάτε ξανά -ναι, το τελευταίο διάστημα δεν είχατε περάσει και λίγα. Μην αφήσετε την ευκαιρία αυτή να χαθεί.

Καλημέρα!

The post Προβλέψεις Παρασκευή 17 Μαρτίου appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα