3 τρόποι για να τον προσελκύσετε χωρίς να βασιστείτε στην εξωτερική σας εμφάνιση

Μπορεί η πρώτη εντύπωση να βασίζεται συνήθως στην εξωτερική εμφάνιση αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν κι άλλοι τρόποι για να προσελκύσετε αυτόν που σας ενδιαφέρει χωρίς να βασιστείτε στην εμφάνισή σας.

1 Έχετε αυτοπεποίθηση

Οι άντρες έλκονται από τις σίγουρες γυναίκες που ξέρουν τι θέλουν. Προσπαθήστε, λοιπόν, να διατηρήσετε την αυτοπεποίθησή σας όση ώρα μιλάτε, όσο δύσκολο κι αν σας φαίνεται. Η αυτοπεποίθηση θα σας βοηθήσει

να προσελκύσειτε αυτόν που σας ενδιαφέρει.

2 Να είστε ο εαυτός σας

Πάντα πρέπει να είστε ο εαυτός σας, πόσο μάλλον όταν θέλετε να προσελκύσετε αυτόν που σας αρέσει χωρίς να βασιστείτε στην εξωτερική σας εμφάνιση. Με το να παριστάνετε ότι είστε κάποια άλλη δεν θα πετύχετε κάτι παραπάνω, αφού σύντομα θα βγει στην επιφάνεια ο πραγματικός σας εαυτός.

3 Να είστε χαμογελαστή και αισιόδοξη

Στους άντρες αρέσουν οι χαρούμενες γυναίκες που ξέρουν να απολαμβάνουν τη ζωή στο έπακρο. Aν αυτός που σας ενδιαφέρει, σας ακούσει να γελάτε με κάτι πραγματικά αστείο κι ενδιαφέρον, πιθανότατα να του κινήσει την περιέργεια και να κάνει την πρώτη κίνηση.

Το μυστικό

Αν θέλετε να τραβήξετε την προσοχή ενός άντρα, επιλέξτε μία κολόνια με ιδιαίτερο άρωμα. Απλά μην το παρακάνετε.

The post 3 τρόποι για να τον προσελκύσετε χωρίς να βασιστείτε στην εξωτερική σας εμφάνιση appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα