Προβλέψεις Κυριακή 24 Ιουνίου 2018

Τι λένε τα άστρα για σήμερα…

ΚΡΙΟΣ:

Παρόλο που είναι Κυριακή το μυαλό σας είναι στη δουλειά σας και στο τι ακριβώς θα πρέπει να κάνετε ώστε να πείσετε τους συνεργάτες σας για τις ικανότητές σας και στο εξής να αναλάβετε περισσότερες αρμοδιότητες.

ΤΑΥΡΟΣ:

Μην κάνετε μεγάλα οικονομικά ανοίγματα. Προσπαθήστε να βάλετε ένα πρόγραμμα και να το τηρήσετε σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Προσοχή στην υγεία σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ:

Ο φόβος που έχετε για το αύριο σας μπλοκάρει και στο τέλος δεν κάνετε τίποτα από όλα όσα έχετε στο μυαλό σας. Δείτε τα πράγματα πιο χαλαρά και να

είστε σίγουροι πως όλα θα πάνε καλά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:

Σήμερα θα σας γίνει μια πρόταση που θα αυξήσει τα οικονομικά σας και αυτό φυσικά θα σας γεμίσει χαρά και αισιοδοξία. Η διάθεσή σας ανεβαίνει κατακόρυφα και το χαμόγελο επιστρέφει στα χείλη σας.

ΛΕΩΝ:

Προσπαθήσετε να μείνετε σήμερα μακριά από εντάσεις και τσακωμούς και παρεξηγήσεις, τόσο με τους φίλους σας, όσο και με την οικογένειά σας. Κρατήστε την ψυχραιμία σας ότι κι αν γίνει και όλα θα πάνε καλά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:

Σήμερα δώστε όλη την προσοχή στο σύντροφό σας που τελευταία τον έχετε παραμελήσει. Κάντε του μια έκπληξη και πείτε του πόσο τον αγαπάτε και πόσο τυχεροί είστε που τον έχετε.

ΖΥΓΟΣ:

Ήρθε η ώρα να κάνετε τις σωστές επιλογές στις σχέσεις σας και να μην μείνετε άλλο σε καταστάσεις που σας ταλαιπωρούν. Οι φίλοι σας είναι πάνω από όλα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:

Μην ζηλεύετε το σύντροφό σας και μην κάνετε σκηνές που πραγματικά δεν έχουν κανένα νόημα. Ένα οικογενειακό πρόβλημα θα προκύψει που θέλει άμεση λύση.

ΤΟΞΟΤΗΣ:

Σήμερα θα σας γίνει μια πρόταση επαγγελματικά που θα σας συναρπάσει. Σκεφτείτε όμως καλά πριν την αποδεχτείτε γιατί ίσως κρύβει μια μεγάλη παγίδα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:

Σήμερα ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και τις ανάγκες σας. Μείνετε σπίτι και χαλαρώστε και μην κάνετε πράγματα που θα σας ρουφήξουν την ενέργεια ή θα σας ρίξουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:

Αν και στον οικονομικό τομέα πιέζεστε, θα καταφέρετε σήμερα να βρείτε μια λύση που θα σας ανακουφίσει αφάνταστα. Να είστε χαλαροί και να μην προκαλέσετε εντάσεις στο σύντροφό σας.

ΙΧΘΥΕΣ:

Βρείτε τρόπους να βάλετε τέλος σε όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε το τελευταίο διάστημα. Αν δεν μπορείτε μόνοι σας ζητήστε τη συμβουλή των φίλων σας που βρίσκονται πάντα στο πλευρό σας.

Καλημέρα!

Keywords
Τυχαία Θέματα