Κι όμως, μπορούμε να έχουμε μαυρισμένη, επιδερμίδα, ακόμη κι αν περάσουμε όλο το καλοκαίρι… στη σκιά!

Τα τελευταία χρόνια μία διαδεδομένη λύση που προτιμούμε και συγχρόνως εμπιστευόμαστε είναι τα self-tanning προϊόντα. Τα προϊόντα αυτομαυρίσματος που μας προσφέρουν την κεχριμπαρένια επιδερμίδα που αναζητούμε, από τις πρώτες κιόλας ημέρες του καλοκαιριού, χωρίς να χρειάζεται να εκτεθούμε στον ήλιο!

Οι πρώτες εξορμήσεις στην παραλία για τη φετινή σεζόν έχουν ήδη ξεκινήσει. Η αρχική επαφή με την παραλία για τις περισσότερες από εμάς ήταν άχαρη – εξαιρούνται οι τυχερές, λίγο πιο μελαχρινές! Κάθε χρόνο βιαζόμαστε να έχουμε το μαύρισμα που

μία ολόκληρη χρονιά ανυπομονούμε να έχουμε, όμως χωρίς να το παρακάνουμε με την πολύωρη, επιβλαβή για την επιδερμίδα μας έκθεση στον ήλιο.

Εξάλλου, η πιο συνηθισμένη και αγαπητή καθημερινή κουβέντα σε όλες τις παρέες έχει να κάνει με το πόσο καλά μαυρίσαμε.
Και είναι φυσικά πολλοί εκείνοι που από τη μία ονειρεύονται τη γοητεία που έχει μία πιο χρυσαφένια επιδερμίδα, όμως προτιμούν να μείνουν μακριά από τις αχτίδες του ηλίου.
Ευτυχώς υπάρχει λύση για να μη στερηθούν το αγαπημένο τους τροπικό μαύρισμα!

Μπορούμε να έχουμε μαυρισμένη, επιδερμίδα, ακόμη κι αν περάσουμε όλο το καλοκαίρι… στη σκιά!

Τα τελευταία χρόνια μία διαδεδομένη λύση που προτιμούμε και συγχρόνως εμπιστευόμαστε είναι τα self-tanning προϊόντα. Τα προϊόντα αυτομαυρίσματος που μας προσφέρουν την κεχριμπαρένια επιδερμίδα που αναζητούμε, από τις πρώτες κιόλας ημέρες του καλοκαιριού, χωρίς να χρειάζεται να εκτεθούμε στον ήλιο!

Γιατί να προτιμήσω ένα self-tanning προϊόν;

Τα προϊόντα αυτομαυρίσματος προσφέρουν μία ανανεωμένη όψη της ηλιοκαμένης επιδερμίδας διασφαλίζοντας ότι αποφεύγεται ο κίνδυνος εγκαυμάτων, πρόωρης γήρανσης και των άλλων βλαβερών συνεπειών που μπορεί να προκαλέσει η άσκοπη έκθεση στις ακτίνες του ήλιου. Είναι εύκολα στην εφαρμογή τους και εμπλουτισμένα με ένα πλήθος ενυδατικών και προστατευτικών παραγόντων.

Το αυτομαυριστικό γαλάκτωμα Self Tan Body Shape της Frezyderm με παράλληλη συσφιγκτική δράση θα γίνει ο καλύτερος φίλος μας αυτή τη σεζόν. Εμπλουτισμένο με ένα σύμπλεγμα ενεργών συστατικών δίνει ένα φυσικό, ομοιόμορφο μαύρισμα στην επιδερμίδα χωρίς έκθεση στον ήλιο, ενώ το σύμπλεγμα φυτικών συστατικών ενεργοποιεί τη μελανίνη, ώστε να αποφεύγονται τα εγκαύματα κατά τις πρώτες ημέρες έκθεσης.

Ταυτόχρονα, ενυδατώνει την επιδερμίδα και παρέχει αντιοξειδωτική και αντιγηραντική προστασία. Απλώνεται εύκολα και απορροφάται άμεσα, χωρίς να αφήνει λιπαρότητα, γραμμές και κίτρινη χροιά. Παράλληλα, η εμπλουτισμένη του σύνθεση με φυτικά εκχυλίσματα, καφεΐνη και Guarana, προσφέρει σύσφιγξη της επιδερμίδας, ενεργοποιεί τη λιπόλυση, αυξάνει την ελαστικότητα και το σφρίγος της επιδερμίδας και μειώνει την όψη φλοιού πορτοκαλιού.

Πώς το εφαρμόζουμε

Απλώνουμε την κρέμα σε καθαρό δέρμα oμοιόμορφα, 2 φορές την ημέρα.

Μετά τις 2 πρώτες μέρες το δέρμα σκουραίνει και βαθμιαία το αποτέλεσμα γίνεται εμφανέστερο στο τέλος της εβδομάδας.

Με την έκθεση στον ήλιο το μαύρισμα ενισχύεται.

Δεν παρέχει αντηλιακή προστασία και η έκθεση στον ήλιο απαιτεί πάντα αντηλιακό.

Και αν είμαστε πολύ βιαστικές… εφαρμόζουμε το αυτομαυριστικό Bronze water color mist της Frezyderm που προσδίδει στην επιδερμίδα ένα ομοιόμορφο φυσικό bronze χρώμα. Η συνεργική δράση της DHA με το πολυμερές Μελανίνης που περιέχει εξασφαλίζουν ταχύτερη εμφάνιση χρώματος (από το πρώτο 24ωρο μετά την εφαρμογή), καλύτερη ποιότητα χρώματος και μεγαλύτερη χρονική διάρκεια του μαυρίσματος. Παράλληλα, το spray προσφέρει υψηλή αντιοξειδωτική προστασία. Είναι ιδανικό για πρόσωπο και σώμα, για άτομα με λεύκη καθώς μειώνει τη χρωματική διαφορά. Η εφαρμογή του είναι εξαιρετικά εύκολη, καθώς έρχεται σε καινοτόμο airless συσκευασία με ειδική βαλβίδα που εξασφαλίζει ομοιόμορφο συνεχή ψεκασμό.

The post Κι όμως, μπορούμε να έχουμε μαυρισμένη, επιδερμίδα, ακόμη κι αν περάσουμε όλο το καλοκαίρι… στη σκιά! appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα