Προβλέψεις Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2017

Τι λένε τα ζώδια σήμερα….;

Κριός (21 Μαρτίου-19 Απριλίου)

Σήμερα μπορεί να βρείτε τρόπους βελτίωσης των κερδών σας. Εάν κάνετε ψώνια, θα είστε ευχαριστημένοι με αυτό που αγοράζετε γιατί θα είναι μια πολύ καλή επένδυση. Θα απολαύσετε μια ωραία ισορροπία μεταξύ της εργασίας και του ερωτικού παιχνιδιού σήμερα.

Ταύρος (20 Απριλίου-20 Μαΐου)

Η Σελήνη είναι στο ζώδιο σας σήμερα και σας δίνει ένα ελαφρύ πλεονέκτημα έναντι όλων των άλλων ζωδίων. Αυτό σημαίνει

ότι είναι η τέλεια ημέρα για να ζητήσετε από το σύμπαν μια χάρη. Μην χάνετε χρόνο, σκεφτείτε τι είναι αυτό που θέλετε πιο πολύ.

Δίδυμοι (21 Μαΐου-20 Ιουνίου)

Χρησιμοποιήστε τη σημερινή ημέρα για να “κρυφτείτε” στο σπίτι, μακριά από όλους και από όλα και να απολαύσετε την ηρεμία σας, μετά από μια πολύ κουραστική εβδομάδα στη δουλειά σας. Αν δεν χαλαρώστε δεν θα είστε αποδοτικοί.

Καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Αυτή είναι μια κουραστική, γρήγορη ημέρα! Σύντομα ταξίδια και συνομιλίες με όλους, καθώς και μια φιλόδοξη λίστα για να κάνετε τις δουλειές σας! Βρείτε χρόνο για να βρεθείτε με αδέλφια, γείτονες και συγγενείς.

Λέων (23 Ιουλίου-22 Αυγούστου)

Είναι η μέρα σας. Όλοι μιλούν για εσάς στο εργασιακό σας περιβάλλον και νιώθετε πολύ ωραία. Το αφεντικό σας ίσως σας κάνει την αύξηση ή την προαγωγή που τόσο θέλετε και επιθυμείτε. Βρείτε χρόνο για τον εαυτό σας.

Παρθένος (23 Αυγούστου-22 Σεπτεμβρίου)

Είστε γεμάτοι ενέργεια και θέλετε να ξεφύγετε από τη ρουτίνα και τα συνηθισμένα και να τολμήσετε να κάνετε κάτι τελείως διαφορετικό! Γιατί να μην ταξιδέψετε ή να εξερευνήσετε καινούργιες πόλεις;

Ζυγός (Σεπτέμβριος 23-Οκτ. 22)

Οι συζητήσεις σχετικά με την κοινή ιδιοκτησία ή τον τρόπο συγκέντρωσης κεφαλαίων και χρημάτων θα πάνε σήμερα πολύ καλά και θα σας δώσουν μερικές ανάσες. Οι φίλοι βρίσκονται πάντα δίπλα σας για να σας βοηθήσουν σε ό,τι κι αν χρειαστείτε.

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου-21 Νοεμβρίου)

Σήμερα θα δείτε φίλους και γνωστούς. Θα χαλαρώστε και θα τους μιλήσετε για τους μελλοντικούς σας στόχους. Ναι, είναι ωραίο να μοιραζόμαστε τη ζωή, τα όνειρα και τις επιθυμίες μας με όσους ξεχωρίζουμε και αγαπάμε.

Τοξότης (22 Νοεμβρίου-21 Δεκεμβρίου)

Σήμερα θέλετε να είστε αποδοτικοί και παραγωγικοί στη δουλειά σας και να ακούσετε επιτέλους έναν καλό λόγο από το αφεντικό σας. Ναι, κάνετε όλα αυτά που πρέπει, αλλά θέλετε πάντα το έργο σας να αναγνωρίζεται.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου-19 Ιανουαρίου)

Αυτή είναι η τέλεια ημέρα για διακοπές. Προσπαθήστε να πάρετε μια μικρή άδεια για ένα σύντομο ταξίδι έξω από την πόλη. Θέλετε να διασκεδάσετε και θέλετε να κάνετε κάτι διαφορετικό! Θέληση να υπάρχει και όλα γίνονται.

Υδροχόος (Ιαν. 20-Φεβρ. 18)

Οι συζητήσεις σχετικά με τα οικονομικά σας είναι σήμερα σε πρώτο πλάνο. Οι σχέσεις με τους συνεργάτες και τους στενούς φίλους σας είναι θετικές, κάτι που είναι ωραίο και σας γεμίζει χαρά. Βρείτε χρόνο για να τον αφιερώστε στον σύντροφό σας.

Ιχθείς (19 Φεβρουαρίου-20 Μαρτίου)

Αυτή είναι μια σπουδαία μέρα για να βρεθείτε με όλους όσους αγαπάτε και να περάσετε υπέροχες στιγμές μαζί τους. Κάτι θα συμβεί όμως και θα σας χαλάσει αυτόματα η διάθεση. Εξοπλιστείτε με υπομονή και αφήστε να ξημερώσει η καινούρια ημέρα.

Από: Γιώτα Κουτσάγια

Keywords
Τυχαία Θέματα