Προβλέψεις Δευτέρα 6 Μαρτίου

Τι λένε τα ζώδια για τη σημερινή μέρα…

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Η εβδομάδα ξεκινά και εσείς είστε σε καλύτερη διάθεση από ότι τον τελευταίο καιρό. Τα οικονομικά εξακολουθούν να αποτελούν πονοκέφαλο, όμως έχετε βρει τρόπους να τα οργανώσετε καλύτερα και πλέον βλέπετε φως στην άκρη του τούνελ. Προσωπικά, ο άνθρωπος που έχετε στη ζωή σας, όσοι είστε δεσμευμένοι, γίνεται στήριγμά σας και αυτό σας φέρνει πιο κοντά.

ΤΑΥΡΟΣ

(20/4 – 20/5)
Ανάμεσα στους ανθρώπους που σας γνωρίζουν καλύτερα θεωρείστε άνθρωπος με καθαρή σκέψη, δίκαιη στάση και αντικειμενική κρίση και αυτό σας κάνει ιδιαίτερα δημοφιλή όταν κάποιος έχει ανάγκη από συμβουλές. Αυτό θα σας ζητηθεί και τώρα –και αυτό που θα πείτε θα φανεί ιδιαίτερα χρήσιμο.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Τελευταία οι άνθρωποι με τους οποίους συναναστρέφεστε επαγγελματικά δεν είναι και οι πιο εύκολοι του κόσμοι, αλλά αυτό σας κάνει να επιστρατεύεται τη διπλωματία σας και να ελίσσεστε. Όσο περισσότερο οργανωμένοι αποδειχθείτε, τόσο καλύτερα θα είναι τα αποτελέσματα –και ενισχυμένα τα εισοδήματά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Η μέρα θα φέρει κάποιες αποκαλύψεις που ίσως δεν περιμένατε. Δεν έχετε παρά να εξετάσετε τα νέα δεδομένα και να αποδείξετε με τη στάση σας πως μπορείτε να είστε ευέλικτοι και αποτελεσματικοί. Μην αφήσετε το συναίσθημα να σας παρασύρει σε σπασμωδικές αντιδράσεις.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Η εβδομάδα ξεκινά με τους καλύτερους οιωνούς, ενώ για πολλούς από εσάς σύντομα θα εμφανιστεί η ευκαιρία για ένα ταξίδι που θα σας δώσει τη δυνατότητα να συνδυάσετε το τερπνόν μετά του ωφελίμου. Προσωπικά, ένα νέο πρόσωπο εμφανίζεται στη ζωή σας και σας κεντρίζει το ενδιαφέρον.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Η εβδομάδα ξεκινά με μεγάλες απαιτήσεις, όμως πλέον δεν μασάτε με τέτοια. Φροντίστε την υγεία σας και τη διατροφή σας, καθώς ο οργανισμός σας χρειάζεται ενισχύσεις. Επίσης, όταν έχετε ελεύθερο χρόνο, αφιερώστε τον στο να ενισχύσετε και την καλή σας φυσική κατάσταση. Η εποχή δεν ευνοεί τις καταχρήσεις.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Τον τελευταίο καιρό πολύ από εσάς είστε πιο ευσυγκίνητοι και ευαίσθητοι από ότι συνήθως. Αυτό κάνει τους κοντινούς σας ανθρώπους να πρέπει να είναι alert για να σας δείξουν τρυφερότητα, ενδιαφέρον και συμπαράσταση όταν το χρειάζεται και όσοι έχετε τους δικούς σας πραγματικά δίπλα σας νιώθετε τυχεροί και ευγνώμονες. Έχετε κουραστεί να το παίζετε άτρωτοι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Πολλές αλλαγές έχουν προκύψει τον τελευταίο καιρό στη ζωή σας, είτε από επιλογή σας, είτε από ανάγκη. Όλο αυτό σας έχει κάπως αποσυντονίσει και αναζητάτε τις νέες σταθερές που θα σας χαρίσουν ξανά αυτό το αίσθημα ασφάλειας, που τελικά διαπιστώνετε πως σας είναι πολύ απαραίτητο.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Μπορεί στους γύρω σας να μοιάζετε πολύ δυναμικοί και σίγουροι για τον εαυτό σας, αλλά τελευταία έχετε ταλαιπωρηθεί αρκετά ψυχολογικά από διάφορους παράγοντες και στην πραγματικότητα νιώθετε την ανάγκη να βρεθεί κάποιος που θα σας προσέξει και θα ασχοληθεί πραγματικά με το τι νιώθετε και χρειάζεστε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)
Όταν κάτι συμβαίνει στους ανθρώπους που αγαπάτε, είστε οι πρώτοι που θα τρέξετε στο πλάι τους για να τους συμπαρασταθείτε και να τους βοηθήσετε. Είστε πολύ πιο ευαίσθητοι από ότι θέλετε να δείχνετε και αυτό σίγουρα εκτιμάται από τους κοντινούς σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Για πολλούς από εσάς αυτές οι μέρες θα σηματοδοτήσουν μια νέα αρχή είτε στην προσωπική ζωή, είτε στη δουλειά. Πάντα είστε λίγο επιφυλακτικοί μέχρι να βρείτε τα πατήματά σας, αλλά όσα θα ακολουθήσουν θα σας κάνουν να νιώσετε πως έχετε κάνει τη σωστή επιλογή.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Δεν σας αρέσει να κάνετε πισωγυρίσματα αλλά αυτή τη φορά για πολλούς από εσάς κάτι από το παρελθόν σας επιστρέφει για να γίνει ένα τελικό ξεκαθάρισμα και να μπορέσετε να προχωρήσετε πιο συνειδητά και δυναμικά μπροστά. Μην αφήνετε το συναίσθημα να σας παγιδεύει όταν η λογική φωνάζει το αντίθετο.

Καλημέρα!

The post Προβλέψεις Δευτέρα 6 Μαρτίου appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα