Τί προβλέπουν τα άστρα από 6-12.3.2017;

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας από τα e-zwdia.gr και δείτε πως θα πάει η εβδομάδα σας τόσο στα ερωτικά σας όσο και στα επαγγελματικά σας.

ΚΡΙΟΣ

Το να βρίσκεστε σε ελίτ κοινωνικό κύκλο έχει τα προνόμιά του, έχει όμως και το τίμημά του. Με τον Άρη στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, ίσως δείτε το πορτοφόλι σας να αδειάζει γρήγορα, καθώς προσπαθείτε να συμβαδίσετε με τις καταναλωτικές συνήθειες των άλλων. Μπορεί να αισθανθείτε την ανάγκη να ξοδέψετε για ακριβά και πολυτελή αντικείμενα ή σε επαγγελματικά δείπνα και κοινωνικές δαπάνες. Είναι σημαντικό όμως να ξέρετε τι ξοδεύετε,

κάνοντας ένα ρεαλιστικό εβδομαδιαίο προϋπολογισμό και περικόπτοντας κάποιες ανώφελες δαπάνες. Προσέξτε τις εναλλαγές της διάθεσής σας, θα μπορούσατε να αισθανθείτε την ανάγκη να ξοδέψετε προκειμένου να απαλύνετε την κακή ψυχολογική σας διάθεση ή απλά για να ενισχύσετε το κοινωνικό status σας.

Τι κάνετε για να έχετε υγιή διαβίωση; Η Πανσέληνος φωτίζει τον έκτο οίκο σας, της υγείας, και είναι ζωτικής σημασίας να ασχοληθείτε με την ευεξία και την υγεία σας. Το φεγγάρι ρίχνει φως σε αυτές τις κακές συνήθειες που έχουν παρεισφρήσει καιρό στη ζωή σας και οι οποίες παρεμποδίζουν τη θετική σας διάθεση, και σας ζητά να αλλάξετε συνθήκες και καθημερινό τρόπο ζωής. Ανανεώστε τη συνδρομή σας στο αγαπημένο σας γυμναστήριο και δοκιμάστε να καταναλώνετε πιο θρεπτικά τρόφιμα. Σε έξι μήνες από τώρα θα έχει δημιουργηθεί ένας νέος εαυτός. Ίσως επίσης προκύψει μια συναρπαστική ευκαιρία για μια νέα εργασία, έτσι να έχετε το βιογραφικό σας έτοιμο! Κι αν νιώσετε άγχος για τις καθημερινές υποχρεώσεις σας, τρέξτε στον καθαρό αέρα, αποσυνδεθείτε από το messenger και μην απαντάτε σε όλες τις κλήσεις. Σημασία έχει η ψυχική ηρεμία σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Εξορμάτε στη δράση! Ο Άρης στο ζώδιό σας, σας προικίζει με θάρρος, δύναμη και αποφασιστικότητα να προβάλετε τον εαυτό σας και τα ταλέντα σας, να αγωνιστείτε για την αναγνώριση και τους προσωπικούς στόχους σας. Να μην είστε συνεσταλμένοι, αλλά πιστέψτε στην αξία σας και εστιαστείτε στα οφέλη που θα λάβετε, αν κάνετε ορθολογιστικές και συνετές ενέργειες. Όμως προσοχή! Θέλετε ό,τι θέλετε και το θέλετε τώρα! Όσο κι αν επιθυμείτε να γίνουν γρήγορα τα πράγματα, θα πρέπει να κινηθείτε βήμα προς βήμα. Ο κόκκινος πλανήτης σάς προειδοποιεί ότι εάν πιέζετε τις καταστάσεις, τα αποτελέσματα δε θα είναι τα αναμενόμενα. Οπλιστείτε με υπομονή και επιμονή, και με αργό ρυθμό οι στόχοι σας θα υλοποιηθούν, αν κάνετε ένα ρεαλιστικό χρονοδιάγραμμα.

Είστε γεμάτοι πάθος και ξεσηκώνετε τα πλήθη χάρη στην Πανσέληνο στον ερωτικό και δημιουργικό πέμπτο οίκο σας. Ψυχαγωγείτε τους θαυμαστές σας ή τον αγαπημένο σας με τις διασκεδαστικές ιστορίες σας, τα πνευματώδη πειράγματα και τις χαρούμενες ιδέες σας. Και εάν αισθάνεστε βαρετή την ερωτική ζωή σας, το φεγγάρι μεταμορφώνει τα πάντα γύρω σας. Αυτή είναι η τέλεια εβδομάδα για να στολιστείτε και να φλερτάρετε, να συναντήσετε την αγάπη των ονείρων σας ή ακόμη και να κάνετε μια φωτογράφηση για να προβληθείτε. Προωθώντας τα ταλέντα σας, θα μπορούσε να ανοίξει ο δρόμος προς την ευημερία, ακόμη και τη φήμη. Μπορεί να προβάλετε ένα δημιουργικό έργο, για το οποίο έχετε εργαστεί καιρό και τώρα λαμβάνετε τις ανταμοιβές σας. Το σίγουρο είναι ότι ο τροχός της τύχης γυρίζει για εσάς.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ποιο είναι το νόημα όλων αυτών που έχουν συμβεί στο παρελθόν; Ο Άρης στον πνευματικό δωδέκατο οίκο σας αυξάνει το άγχος σας και την εσωτερική νευρικότητά σας, σκέφτεστε τα παλιά και αναλογίζεστε: «Γιατί;» Εάν αισθάνεστε αδικημένοι από τη ζωή, κάντε ένα τεράστιο βήμα προς τα πίσω και σκεφτείτε: Μήπως έχετε ξεχάσει να δείτε τη μεγάλη εικόνα των πραγμάτων; Είναι τόσο εύκολο να επισημαίνετε όλα τα αρνητικά, παραβλέποντας ό,τι θετικό έχετε μάθει μέσα από τον πόνο και τη θλίψη. Απλά να επικεντρωθείτε σε όλα αυτά που έχετε καταφέρει, αλλά και τις εμπειρίες που αποκομίσατε. Κι αν νιώσετε να σας καταλαμβάνει το άγχος, βγείτε έξω για μια βόλτα, κατά προτίμηση στη φύση και κοντά σε νερό, θα καθαρίσει το μυαλό σας και θα ηρεμήσει η ψυχή σας. Ασχοληθείτε με ό,τι σας εμπνέει, όπως για παράδειγμα σχεδιάστε ένα ταξίδι, επισκεφθείτε ένα φίλο ή κάντε κάτι διασκεδαστικό. Έχοντας κάτι να προσβλέπετε, θα αλλάξει τη διάθεσή σας προς το καλύτερο.

Δε θα είναι όλα ήσυχα στο σπίτι σας, καθώς με την Πανσέληνο στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, μπορεί να καταλήξετε στο συμπέρασμα ότι κάτι που αφορά την κατάσταση της διαβίωσής σας πρέπει να αλλάξει. Ίσως είναι το διαμέρισμα που διαμένετε, ίσως είναι το μέρος που ζείτε ή ακόμα και τα άτομα με τα οποία συμβιώνετε. Στόχος σας είναι να δημιουργήσετε μια πιο ήρεμη ζωή στο σπίτι σας, να απομακρύνετε πρόσωπα και καταστάσεις που σας δημιουργούν άγχος και πίεση. Αισθάνεστε σαν «στο σπίτι» σας στο χώρο της εργασίας σας και το καθημερινό σας περιβάλλον; Αν όχι, ίσως κινηθείτε να αλλάξετε το χώρο που εργάζεστε, να τον οργανώσετε με τρόπο που να νιώθετε πιο άνετα και λειτουργικά. Μια σημαντική γυναίκα μπορεί να μπει τώρα στη ζωή σας και να την αλλάξει!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έντονες καταστάσεις και ταραχώδη συναισθήματα με κάποιο φιλικό σας πρόσωπο ή μέσα σε μια ομάδα δημιουργεί ο Άρης στο φιλικό και ομαδικό ενδέκατο οίκο σας. Κάποιος θα μπορούσε εύκολα πατήσει τα κουμπιά σας, και δε θα πάρει και πολύ για να εισπράξει την αντίδρασή σας. Αλλά σοβαρά τώρα… έχετε χρόνο για να ασχολείστε με μικροπρέπειες και παιδαριώδη πείσματα; Έχετε πολύ καλύτερα πράγματα να κάνετε στη ζωή σας από το να αναλώνετε τις ώρες σας με ανάξια άτομα, έτσι αποφύγετε να προκαλέσετε αυτό το πρόσωπο και μην ασχολείστε με χαμηλού επιπέδου ενέργειες. Ίσως ακόμα δημιουργηθούν διασπαστικές κινήσεις από ένα μέλος μιας ομάδας. Αν μπείτε στον πειρασμό να μεσολαβήσετε, θα καείτε, έτσι λοιπόν προχωρήστε με προσοχή.

Η Πανσέληνος στον επικοινωνιακό και κοινωνικό τρίτο οίκο σας επεκτείνει το κοινωνικό σας δίκτυο, συμμετέχετε σε εκδηλώσεις και τοπικά δρώμενα, ίσως ακόμα αναλάβετε έναν πιο ενεργό, δημόσιο ρόλο στη γειτονιά σας ή στην πόλη σας. Μια σημαντική γνωριμία μπορεί να εμφανιστεί στη ζωή σας, κάποιος στον οποίο μπορείτε να στηριχτείτε πάνω του ή να σας κάνει ακόμα και να σκεφτείτε την ιδέα μιας συνεργασίας. Ανοίγετε τα κοινωνικά φτερά σας, μιλάτε με όλον τον κόσμο, τώρα σας είναι δύσκολο να καθίσετε κάπου και να συγκεντρωθείτε. Ξεχάστε τη μονοτονία και την πλήξη, το πρόγραμμά σας θα είναι γεμάτο, θα έχετε περισσότερους ανθρώπους δίπλα σας, περισσότερα μηνύματα και τηλεφωνήματα, συναντήσεις με τους φίλους σας και μικρές μετακινήσεις. Αν έχετε πολλά καθήκοντα να αποπερατώσετε, φροντίστε να μην τα αμελήσετε.

ΛΕΩΝ

Πνίγεστε στο άγχος και τις ανησυχίες σας στη δουλειά; Ο Άρης στο φιλόδοξο δέκατο οίκο σας αυξάνει την ορμητικότητα και τη δράση σας στην καριέρα σας, αγωνίζεστε για τους επαγγελματικούς στόχους σας. Ενώ διαφαίνονται στον ορίζοντα συναρπαστικές αλλαγές, θα υπάρξουν επίσης επιπρόσθετες ευθύνες και καθήκοντα, τα οποία θα χρειαστεί να αποπερατώσετε αργά και σταθερά. Αν νιώσετε το βάρος των υποχρεώσεων να συσσωρεύεται στη ζωή σας και είστε έτοιμοι να εκραγείτε, μην αναλαμβάνετε περισσότερα από αυτά που μπορείτε να φέρετε εις πέρας και κυρίως βρείτε χρόνο για τον εαυτό σας!

Η Πανσέληνος στο δεύτερο οίκο σας, των οικονομικών, θα μπορούσε να σας φέρει χρήματα που περιμένατε καιρό τώρα. Έξυπνες ευκαιρίες για εξοικονόμηση θα μπορούσαν να ανακύψουν, βοηθώντας σας να ανανεώσετε τον προϋπολογισμό σας και να βάλετε περισσότερα χρήματα στην τράπεζά σας. Τώρα δίνετε έμφαση στη βελτίωση του εισοδήματός σας καθώς και στα έξοδά σας. Κατά τη διάρκεια των δύο εβδομάδων που ακολουθούν την παρούσα Πανσέληνο, θα μπορούσατε να έχετε μια επικερδή προσφορά εργασίας ή έναν πλούσιο πελάτη ή μπορεί να συνεργαστείτε με κάποιον που συμπληρώνει τις ικανότητές σας. Ίσως απλά φροντίσετε να αλλάξετε τον καθημερινό τρόπο ζωής σας, βγαίνοντας περισσότερο έξω στον καθαρό αέρα, αλλάζοντας διατροφικές συνήθειες ή εργαζόμενοι κάπου διαφορετικά από το γραφείο σας. Αυτές οι μικρές αλλαγές, σίγουρα θα σας ανανεώσουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σκέφτεστε πολύ, γίνεστε υπερβολικοί και επικριτικοί, καθώς ο Άρης κινείται στον επεκτατικό και ειλικρινή ένατο οίκο σας. Νιώθετε αγχωμένοι από την υπερβολική ανάλυση, τολμάτε να εκφέρετε τις απόψεις σας χωρίς να υπολογίζετε τίποτα και κανέναν! Είναι εύκολο να μιλήσετε, αλλά αν δε φιλτράρετε τα λόγια σας, κάποιες σχέσεις σας θα οδηγηθούν στο χείλος του γκρεμού. Αν δεν μπορείτε να ελέγξετε τα νεύρα σας και ξεσπάτε στους ανθρώπους ή δίνετε εντολές και παραγγελίες ή διεκδικείτε με κάθε κόστος την ελευθερία σας, αυτά είναι σίγουρα σημάδια όπου θα πρέπει να πατήσετε τα φρένα. Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε για να εκτονώσετε το θυμό σας, είναι μια καλή προπόνηση. Ακόμη και μια βόλτα έξω στον καθαρό αέρα θα σας κρατήσει μακριά από την ψυχική πίεση.

Διεκδικείτε τα βραβεία σας και τους επαίνους σας! Η ετήσια Πανσέληνος στο ζώδιό σας, βοηθά τη σκληρή δουλειά των τελευταίων έξι μηνών να αρχίσει να αποδίδει καρπούς. Αλλά χωρίς ρίσκο δεν μπορεί να υπάρξει καμία ανταμοιβή, έτσι κάντε μια τολμηρή κίνηση και με θάρρος προωθήστε τον εαυτό σας! Απομακρύνετε το άγχος και την πίεση από την καθημερινότητά σας, οργανώνοντας εκ νέου τη ζωή σας. Θα πρέπει να έχετε μια πιο ήρεμη και με λιγότερο χάος ζωή. Μπορεί ακόμη και να αποφασίσετε να διώξετε αυτά τα «τοξικά» άτομα που σαμποτάρουν τα όνειρά σας ή να ακυρώσετε κάποια σχέδια με ανθρώπους, των οποίων τα προβλήματα σας ρίχνουν προς τα κάτω. Αφεθείτε σε αυτήν τη θετική ενέργεια του φεγγαριού που σας φέρνει μια νέα, πιο αισιόδοξη προοπτική για τη ζωή.

ΖΥΓΟΣ

Θέλετε να έχετε τον έλεγχο των πάντων, να επιβάλετε την εξουσία σας, αλλά με τον Άρη στον έντονα συναισθηματικό όγδοο οίκο σας, οι ακραίες ενέργειές σας θα στραφούν εναντίον σας. Η εργασία σας ή τα χρήματα θα μπορούσαν να σας πιέσουν και να σας δημιουργήσουν στρες, αλλά μην τα αφήσετε να αποπροσανατολίσουν τη ζωή σας. Ίσως ακόμα κάποιες απρόβλεπτες καταστάσεις σάς επιβαρύνουν συναισθηματικά και σας κάνουν να γίνετε λίγο περισσότερο δραματικοί με τα δεινά σας. Προειδοποίηση: Το να τρέχετε πρώτοι στα προβλήματα των άλλων δε θα σας κάνει καλούς. Ούτε θα πρέπει να εργάζεστε μέχρι το σημείο της εξάντλησης ή να σκορπάτε τις αποταμιεύσεις σας σε άχρηστες αγορές, σκεφτείτε με πόσο κόπο μαζέψατε αυτά τα χρήματα. Φέρτε πίσω την ισορροπία στη ζωή σας και σκεφτείτε ότι αξίζετε ένα βράδυ διασκέδασης, αρκεί να μην κλονίσετε τα αποθέματά σας.

Κάντε λίγο προς τα πίσω από άτομα που αποστραγγίζουν την ενέργειά σας, είναι το αίτημα της Πανσελήνου στο δωδέκατο οίκο σας, του τέλους. Όταν είστε κολλημένοι σε πρόσωπα και καταστάσεις που σας δημιουργούν πόνο και θλίψη, το μόνο που καταφέρνετε είναι να κάνετε κακό στον εαυτό σας. Το σύμπαν μπορεί να σας μιλήσει με ένα μυστηριώδη κώδικα, ίσως τα βράδια, έτσι δώστε την πρέπουσα προσοχή στα σημάδια και τις τυχαίες συμπτώσεις. Εάν τρεις άνθρωποι σας αναφέρουν το ίδιο πράγμα, βάλτε το στο μυαλό σας. Εάν χρειάζεστε να δώσετε τέλος σε μια κατάσταση, απευθυνθείτε σε έναν έμπιστο φίλο σας, ο οποίος ξέρετε ότι έχει μια θεραπευτική επίδραση στη ζωή σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Από τη φύση σας είστε μοναχικοί και αναζητάτε τις περισσότερες στιγμές χρόνο για τον εαυτό σας, αλλά όχι τώρα! Ο Άρης στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, σας κάνει να έχετε μεγάλη ζήτηση (ή θα σβήσετε πολλές ερωτικές φωτιές!). Το αποτέλεσμα όλων αυτών είναι οι αγαπημένοι σας να φωνάζουν για την προσοχή σας. Το χειρότερο που θα μπορούσατε να κάνετε είναι να αντιδράσετε για να γίνει το δικό σας και το καλύτερο να διαθέσετε περισσότερο χρόνο για αυτούς. Λόγω της ενεργητικής και επιθετικής χροιάς του Άρη, το να αποσυρθείτε από την ενεργό κοινωνική ζωή για να συνδεθείτε με τους αγαπημένους σας θα μπορούσε να αποδειχθεί δύσκολο. Αλλά ακόμα και αν είναι μόνο μια δεκάλεπτη τηλεφωνική κλήση ή το να κάνετε σχέδια για μελλοντική συνάντηση, οι προσπάθειές σας θα εκτιμηθούν.

Όλοι για έναν και ένας για όλους! Έχετε ομαδικό και συλλογικό πνεύμα, καθώς η Πανσέληνος στο φιλικό και ομαδικό ενδέκατο οίκο σας, σας βάζει σε ένα πλήθος ή σε μια ομάδα ή γιορτάζετε μια ομαδική νίκη με τους συνεργάτες σας. Να είστε όμως ειλικρινείς με τον εαυτό σας: Είστε ικανοποιημένοι με τους υπάρχοντες φίλους σας ή μήπως είναι ώρα να γνωρίσετε κι άλλους; Θα μπορούσατε να κάνετε μια μοιραία γνωριμία στο διαδίκτυο με κάποιον που θαυμάζετε και εκτιμάτε. Παίρνετε τα ηνία της ζωής σας και αγωνίζεστε για τις ελπίδες και τα όνειρά σας. Γνωρίστε νέα πρόσωπα και μιλήστε για όλα τα καταπληκτικά επερχόμενα σχέδιά σας. Η υποστήριξή τους θα αποδειχτεί πολύτιμη και θα κεντρίσει την εμπιστοσύνη σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι συνθήκες στην καθημερινότητά σας και την εργασία σας γίνονται κάπως πιεστικές, καθώς ο Άρης κινείται στον έκτο οίκο σας, της καθημερινότητας και της υγείας. Μπορεί να παρατηρήσετε ότι έχετε συσσωρευμένη αρκετή αρνητική ενέργεια γύρω σας ή ότι έχετε παραμελήσει το σώμα σας και πραγματικά πρέπει να ξεκινήσετε τρέξιμο ή δίαιτα. Οι κυκλοθυμικές διαθέσεις σας θα μπορούσαν εύκολα να επηρεάσουν την υγεία σας, έτσι τουλάχιστον μείνετε μακριά από άτομα που σας μεταδίδουν τον αρνητισμό τους και ασχοληθείτε με τη φροντίδα του εαυτού σας, αλλάζοντας τη ρουτίνα σας. Πηγαίνετε κάπου όπου μπορείτε να χαλαρώσετε, μακριά από το άγχος και τις καθημερινές ανησυχίες. Πάτε ένα βήμα παραπέρα και φανταστείτε τις τοξίνες, το άγχος και όλη αυτήν την αγωνία, τι κακό μπορούν να κάνουν στο σώμα και την ψυχή σας. Κάντε κάτι γι’ αυτό.

Η Πανσέληνος φωτίζει το δέκατο οίκο σας, της καριέρας, και προαναγγέλλει μια μεγάλη επαγγελματική επιτυχία ή κοινωνική άνοδο. Γίνεστε περισσότερο φιλόδοξοι για τις επόμενες δύο εβδομάδες και επικεντρώνεστε στους μεγαλεπήβολους στόχους σας. Θα μπορούσατε να πάρετε μια προαγωγή ή έναν ηγετικό νέο τίτλο, που έχει το όνομά σας γραμμένο με χρυσά γράμματα. Ή ίσως τελικά αποκτήσετε το θάρρος να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση. Πολλές επαγγελματικές συναντήσεις, κίνηση και ελίτ νέες γνωριμίες σάς φέρνει το φεγγάρι, και σας υπενθυμίζει ότι είναι η ευκαιρία σας να κάνετε νέες συνεργασίες και να δικτυωθείτε κοινωνικά με άτομα με επιρροή. Έχετε ένα κοφτερό και αναλυτικό μυαλό, για να αυξήσετε την αποδοτικότητα και την παραγωγικότητά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο κόσμος θα ήταν τέλειος αν δεν υπήρχαν άνθρωποι, οι οποίοι είναι απαιτητικοί μαζί σας! Ο Άρης στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, σας πιέζει να ασχοληθείτε με τις ανάγκες του αγαπημένου σας, πράγμα το οποίο δημιουργεί στρεσογόνες καταστάσεις στη σχέση σας. Το πραγματικό ζήτημα; Μήπως έχετε βάλει πάνω τις απαιτήσεις της αγάπης σας και τώρα νιώθετε χαμένοι στο διάστημα; Αλλά να θυμάστε, δεν είναι δουλειά σας να τρέχετε πάντα όταν σας καλεί η αγάπη σας, αγωνιστείτε για τις δικές σας ανάγκες και προτεραιότητες. Είστε μόνοι; Κλείστε τον υπολογιστή σας, βγείτε έξω, φλερτάρετε και αφήστε πίσω σας όλες αυτές τις ενοχλητικές υποχρεώσεις. Ακόμα κι αν βρεθείτε στην αγκαλιά κάποιου/ας για μια βραδιά, αυτό θα σας κάνει να αισθανθείτε πολύ καλύτερα και κυρίως θα αποκαταστήσει την αυτοπεποίθησή σας και την υπομονή σας για κάτι καλύτερο μελλοντικά.

Ο κόσμος σας διευρύνεται, τα πάντα γύρω σάς φαίνονται χαρούμενα και αισιόδοξα χάρη στην Πανσέληνο στον κοσμικό ένατο οίκο σας. Το φεγγάρι θα μπορούσε να σας φέρει ευκαιρίες, ερωτικές ή επαγγελματικές, από απομακρυσμένες περιοχές. Κάποιος που συναντήσατε σε ένα από τα ταξίδια σας θα μπορούσε να σας βοηθήσει να κινηθείτε προς τα εμπρός, καθώς αποδεικνύεται ότι σας δίνει δύναμη στη ζωή σας. Μήπως σκέφτεστε από τώρα να προγραμματίσετε τις διακοπές σας; Δεν είναι ανάγκη να πηγαίνετε συνέχεια στα συνηθισμένα μέρη, σερφάρετε στα ταξιδιωτικά blogs και βρείτε ένα νέο μέρος για να εξερευνήσετε. Δεν ξέρετε ποτέ ποιον θα συναντήσετε εκεί.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο καθένας θέλει ένα κομμάτι από το χρόνο σας και αυτό δεν είναι απαραιτήτως και καλό πράγμα. Ο Άρης στον οικείο τέταρτο οίκο σας, δημιουργεί εκνευρισμό και άγχος εξαιτίας των υπερβολικών απαιτήσεων των αγαπημένων σας προσώπων και σας κάνει να νιώθετε σαν να είστε εγκλωβισμένοι και υποχρεωμένοι να δώσετε τη φροντίδα σας σε όλους γύρω σας. Μόνο που ξεχνάτε ένα πράγμα: Οι περισσότεροι (αν όχι όλοι) από αυτά τα αγαπημένα σας πρόσωπα, είναι ενήλικες και μπορούν να φροντίσουν μόνοι τους τον εαυτό τους. Θέστε τα όριά σας, αντί να τους κακομαθαίνετε κάνοντάς τους όλα τα χατίρια. Ίσως χρειαστεί να απομακρυνθείτε από μια γυναίκα ή ένα συγγενή και να ασκήσετε βέτο για την ψυχική ηρεμία σας.

Ήρθε η ώρα να μετασχηματίσετε ολόκληρη τη ζωή σας! Η Πανσέληνος φωτίζει το μετασχηματιστικό όγδοο οίκο σας και θα μπορούσε να σημάνει μια ακραία αλλαγή σε μια σημαντική σχέση σας ή τη βούληση να αντιμετωπίσετε μια δύσκολη προστριβή που είχατε με κάποιο πρόσωπο στη ζωή σας. Μην προχωρήσετε όμως χωρίς να ζυγίσετε τα πάντα, σκεφτείτε ότι ίσως να είναι καλύτερα που αυτό το άτομο έφυγε από τη ζωή σας. Αυτή η Πανσέληνος φέρνει επίσης μια καταλυτική αλλαγή στην καθημερινή ρουτίνα σας και τα χρήματα που μοιράζεστε με τους άλλους. Ίσως νιώσετε να αιωρούνται μερικά μαύρα σύννεφα πάνω από το κεφάλι σας, αλλά μην τα αφήσετε να σας νικήσουν, δε χρειάζεται να βλέπετε μόνο αρνητικότητα γύρω σας.

ΙΧΘΥΣ

Τα πάντα κινούνται τόσο γρήγορα γύρω σας και το ευαίσθητο ζώδιό σας δεν μπορεί να παρακολουθήσει τι γίνεται! Ο Άρης στον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας δημιουργεί άγχος με τις πολλές συναντήσεις και τα τηλεφωνήματα, έτσι φροντίστε να ξεκουραστείτε. Δε χρειάζεται να αναλώνετε όλη την ενέργεια που έχετε στους άλλους ανθρώπους. Η διαίσθησή σας μπορεί να σας λέει ότι κάποιος είναι μόνο λόγια και καθόλου πράξεις. Μην αγνοείτε τυχόν κόκκινες σημαίες, ανοίξτε συζήτηση, κάντε μια – δυο ερωτήσεις και θα σας φύγει οποιοσδήποτε δισταγμός. Ακόμα κι αν όλα είναι τελικά καλά, θα αισθανθείτε πολύ πιο ασφαλείς, καθώς θα σας έχουν φύγει οι αμφιβολίες σας. Από τη θετική πλευρά, ο κόκκινος πλανήτης σας παροτρύνει να μιλήσετε με ένα φίλο, αδελφό ή απλά γνωστό σας, πράγμα το οποίο θα μπορούσε ακόμη και να οδηγήσει σε μια μελλοντική συνεργασία.

Δεν πρόκειται να μείνετε μόνοι! Η Πανσέληνος ενεργοποιεί τον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, και σας δίνει το θάρρος να πλησιάσετε κάποιον/α που αγαπάτε. Αν είστε σε σχέση, φτάνετε σε μια στιγμή-ορόσημο με την αγάπη σας μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες, όπου αποφασίζετε από κοινού για το μέλλον της σχέσης σας. Ίσως ακόμα και να την κάνετε επίσημη κατά κάποιο τρόπο, δηλώνοντας την αγάπη σας δημόσια. Εάν αποφασίσετε να κάνετε μια επιχειρηματική συνεργασία, φροντίστε να θέσετε τους όρους εγγράφως για την προστασία και των δυο σας. Ακόμα κι αν είστε άτομα που σας αρέσει η μοναξιά σας, το φεγγάρι θα σας κάνει να διαπιστώσετε ότι συνεργαζόμενοι με τους άλλους, νιώθετε περισσότερη χαρά και ενθουσιασμό.

The post Τί προβλέπουν τα άστρα από 6-12.3.2017; appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
αστρα, status, υγιή, φως, νέα, messenger, δραση, αρης, θλίψη, βγείτε, προσφορες, ηνία, πηγαίνετε, επιρροή, blogs, κινηση στους δρομους, βιογραφικο, διαιτα, αποτελεσματα δημοτικων εκλογων 2010, εκλογες 2010 αποτελεσματα , τραπεζες, σταση εργασιας, παγκόσμια ημέρα της γυναίκας 2012, δεη διακοπες ρευματος, αξια, τραπεζα της ανατολης, Καλή Χρονιά, αλλαγη ωρας 2012, τελος του κοσμου, γραφειο υπολογιστη, αποτελεσματα, βγείτε, ηνία, θλίψη, βημα, γυναικα, δουλεια, εργασια, θαρρος, καθημερινη, καριερα, ομορφα μυστικα, ονειρα, οροσημο, πιεση, προγραμμα, σημαιες, υγεια, φως, ωρα, blogs, αγαπη, αγκαλια, αγχος, αγωνια, αμφιβολιες, απλα, ατομο, αυτοπεποιθηση, πηγαίνετε, εβδομαδες, βετο, βραδια, βραδυ, βρειτε, γειτονια, γινει, γινονται, γνωριμια, δευτερο, δυναμη, δημοσιο, δειτε, δικη, δρομος, δρωμενα, διαδικτυο, δικτυο, εαυτος, ευκαιρια, ευκολο, ευκολα, ελευθερια, εβδομαδα, ενεργεια, εξι, εξοδα, επιρροή, επιτυχια, ευεξια, ευημερια, εφυγε, ζωη, ζητα, ζωδιο, ζωης, υγιή, ιδεα, ιδεες, ιδιο, υπηρχαν, υπομονη, ηρεμια, ησυχα, θετικο, θετικη ενεργεια, εικονα, οικο, ισορροπια, κινηση, λογια, μακρια, μηνυματα, μηνες, μοναξια, μπορειτε, μυαλο, μυστικα, νευρα, νερο, νικη, νοημα, ξερετε, ομαδα, παντα, ογδοο, ονομα, ορια, τροχος, ο τροχος, παθος, προβληματα, ψυχη, ρισκο, ρολο, σιγουρα, σιγουρο, συζητηση, συνεχεια, σημαδια, σωμα, σπιτι, συμπαν, σχεδια, ταξιδια, τρεξιμο, φεγγαρι, φαινονται, φυση, φτερα, φημη, χαος, χατζηβασιλειου, χαρα, ομορφα, ωρες, αγορες, ειλικρινεις, εμφαση, ερωτησεις, γινετε, κληση, κομματι, messenger, status, ταξιδι, τοξινες, τραπεζα, υγειας
Τυχαία Θέματα