Προβλέψεις Δευτέρα 22 Μαίου

Τι λένε τα ζώδια για τη σημερινή μέρα…

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας όλα γίνονται πιο εύκολα και εσείς πιο γοητευτικοί. Τώρα είναι η σωστή στιγμή να διεκδικήσετε όλα αυτά που επιδιώκετε καθώς η τύχη και η εύνοια είναι με το μέρος σας. Όσο πιο διπλωμάτες είστε τόσο το καλύτερο.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Ο Ερμής γίνεται σύμμαχός σας για νέα ανοίγματα, νέες συνεργασίες, νέες επαγγελματικές

δραστηριότητες. Η αρχή της εβδομάδας σας φέρνει αντιμέτωπους με προκλήσεις, όμως η ενέργεια και η δημιουργικότητά σας είναι στο πικ της έτσι δεν έχετε τίποτα να φοβάστε.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Μέσα από επαφές που μέχρι πρότινος ήταν κυρίως κοινωνικές έρχεται η ευκαιρία για νέες συνεργασίες που θα τονώσουν τα οικονομικά σας και θα σας δώσουν νέες προοπτικές για το μέλλον τόσο καλές και ελπιδοφόρες που ούτε εσείς δεν φανταζόσασταν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Κάποιοι μπροστά σας κάνουν τους καλούς, αλλά μόλις γυρίσετε την πλάτη σας πιάνουν ένα φτυάρι και αποδεικνύονται διπρόσωποι και συμφεροντολόγοι. Έχετε τα αυτιά και τα μάτια σας ανοιχτά και μην είστε υπερβολικά εύπιστοι και καλοπροαίρετοι γιατί δεν είναι όλοι όπως εσείς.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Η σχέση σας περνάει μια περίοδο έντασης, έτσι οι δεσμευμένοι καλά θα κάνετε να προσπαθήσετε να ρίξετε τους τόνους και να μην αντιδράτε βάσει παρόρμησης ή πάνω σε νεύρα για να μην πυροδοτήσετε εντάσεις που μπορεί να μην έχουν καν ουσιαστική και σοβαρή αφετηρία. Γενικά, η κατάσταση στις σχέσεις, ερωτικές και φιλικές είναι μάλλον έκρυθμη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Κάποιοι μιλούν για σένα πίσω από την πλάτη σου, αλλά… μάντεψε τι: είναι για το καλό σου. Ο χαρακτήρας, το ήθος σου, η εργατικότητα και η εμπιστοσύνη που μπορεί κάποιος να σου έχει έχουν ξεχωρίσει και όλα αυτά πολύ σύντομα θα μεταφραστούν σε μια πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση. Λίγο υπομονή.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Νιώθεις την ανάγκη να κάνεις κάποιες αλλαγές στη ζωή και την εμφάνισή σου για να νιώσεις καλύτερα και να ενισχύσεις την αυτοπεποίθησή σου. Η κοινωνικότητα αυτές τις ημέρες είναι πολύ έντονη και μέσα από γνωριμίες και επαφές έρχονται και νέες ευκαιρίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Τα εργασιακά και οικονομικά θέματα είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σήμερα, με την ημέρα να ευνοεί συνεργασίες και συμφωνίες. Καλό είναι να ξεκαθαρίσεις ποιοι άνθρωποι σου κάνουν ως συνεργάτες και ποιοι όχι και να μην επιλέγεις συνεργασίες σύμφωνα με φιλίες ή συγγένειες.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Η εβδομάδα ξεκινά ευχάριστα, με όμορφες στιγμές κοντά σε ανθρώπους που αγαπάς και ταιριάζεις. Η τύχη είναι με το μέρος σου, οπότε δεν έχεις παρά να το αξιοποιήσεις και να δρομολογήσεις όλα αυτά που ήθελες αλλά περίμενες μια πιο ευνοϊκή περίοδο για να τα διεκδικήσεις. Η θετική σου ενέργεια αλλά και η επάρκειά σου ακόμα και στις πιο απαιτητικές καταστάσεις ξεχωρίζουν και σε κάνουν να… λάμπεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12- 19/1)
Η ωραία αισθητική σας και η αγάπη σας για το όμορφο και άρτιο γενικότερα σας κάνει να επιδιώξετε κάποιες αλλαγές στο χώρο σας ή σε πράγματα που αφορούν την καθημερινότητά σας, κάνοντάς την πιο άνετη αλλά και ωραιότερη. Πολλοί από εσάς θα δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία σε μια σημαντική σχέση, φιλική, ερωτική ή εργασιακή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Η διευθέτηση καθημερινών εκκρεμοτήτων που μπορεί να μοιάζουν επουσιώδεις αλλά για εσάς είναι σημαντικές γίνονται η πρώτη προτεραιότητα, καθώς θέλετε να έχετε τα «κουτάκια» σας καλά τακτοποιημένα. Η αλήθεια είναι πως είστε πολύ κοντά στο να επαναφέρετε τις ισορροπίες σε όλα αυτά που τελευταία αναταράχθηκαν.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Μην κολλάτε σε κάτι που μπορεί να έγινε λάθος εφόσον τώρα πια δεν διορθώνετε. Κοιτάξτε μπροστά και όχι πίσω με σκοπό να μην επαναλάβετε το λάθος και αποδεχτείτε πως οι «στραβές» είναι κι αυτές μέσα στο πρόγραμμα και συμβαίνουν απλά για να ξεπερνιούνται.

Καλημέρα!

The post Προβλέψεις Δευτέρα 22 Μαίου appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα