Survivor Trailer: Θερμό Επεισόδιο στους Μαχητές! Δείτε το Σοβαρό Τραυματισμό Του Κωσταντίνου Βασάλου!

Μετά από τις δύο σκληρές ελληνοτουρκικές μάχες του Survivor, Μαχητές και Διάσημοι βρίσκονται και πάλι απέναντι. Το γλέντι Έλληνων και Τούρκων και ποιος θα κερδίσει το έπαθλο στο σημερινό επεισόδιο.
Έναν ελληνοτουρκικό… πόλεμο παρακολουθεί το τηλεοπτικό κοινό στα τελευταία επεισόδια του Survivor. Τώρα, Μαχητές και Διάσημοι θα επιστρέψουν στην καθημερινότητα και θα παλεύουν και πάλι, η μία ομάδα κόντρα στην άλλη, από το σημερινό επεισόδιο.

Στους δύο ελληνοτουρκικούς

αγώνες, οι δύο ομάδες του ελληνικού Survivor που έγιναν μία… γροθιά, έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και πάλεψαν απέναντι στην ομάδα του τούρκικου Survivor. Το concept της Τούρκικης παραγωγής που είναι υπεύθυνη για τα δύο «Survivor», Ελλάδας και Τουρκίας, ήταν οι δύο ομάδες να βρεθούν σε έναν αγώνα ελληνοτουρκικής φιλίας, όμως το πάθος και η ανταγωνιστικότητα είχαν τον πρώτο ρόλο.

Η τούρκικη ομάδα ήταν πολύ πιο δυνατή από την ομάδα της Ελλάδας. Η ταχύτητά τους, η σωματική υπεροχή τους, η απίστευτη δύναμη και ευστοχία τους, έκανε τους Τούρκους παίκτες, δυνατούς αντίπαλους. Έτσι, το σκορ στους δύο αγώνες διαμορφώθηκε ως εξής: Στον πρώτο αγώνα οι Τούρκοι κέρδισαν με 10 -7 και στον δεύτερο αγώνα με 10 -9. Ουσιαστικά, η νίκη καθορίστηκε με τον Γιώργο Αγγελόπουλο και την Ευρυδίκη Βαλαβάνη να έχουν το προβάδισμα απέναντι στους Τούρκους παίκτες, αλλά να χάσουν στο… δευτερόλεπτο στο στόχο.

Στο σημρινό επεισόδιο του Survivor παρακολουθήσαμε το κοινό έπαθλο για τους Έλληνες και τους Τούρκους, ένα μεγάλο φαγοπότι που θα απολαύσουν όλοι μαζί και μια Live εμφάνιση του γνωστού τραγουδιστή, Fedon. Η ατμόσφαιρα ήταν ιδιαίτερα χαλαρή σε αντίθεση με αυτήν κατά τη διάρκεια της αναμέτρησής τους, που ήταν τεταμένη.

Αποκορύφωμα της χαλαρής διάθεσης των δύο ομάδων ήταν η στιγμή που η Sabriye Şengül πηγαίνει στο τραπέζι των Ελλήνων και προσφέρει ένα πιάτο φαί στον Κωνσταντίνο Βασάλο. Και σαν να μην έφτανε αυτό, λίγα λεπτά αργότερα ο Κωνσταντίνος Βασάλος σηκώνεται και της προσφέρει ένα λουλούδι, ενώ παράλληλα τη φιλάει στο μάγουλο, με την ίδια να του δίνει ένα… χαστουκάκι! Φυσικά, όλα αυτά πάνω στην πλάκα!

Ύστερα από το γλέντι τους, οι Τούρκοι θα χαρούν μια εβδομάδα στη Μύκονο με άφθονο φαγητό και… κανονικό ύπνο σε κρεβάτια! Οι Έλληνες όμως, επέστρεψαν άμεσα στην παραλία τους στον Άγιο Δομίνικο και ξεχνούν την… ομαδικότητά τους και τη στενή σχέση συνεργασίας που είχαν αναπτύξει, αφού γίνονται και πάλι αντίπαλοι. Τόσο η ομάδα των Μαχητών όσο και η ομάδα των Διασήμων κατέθεσε την ψυχή της για να κερδίσει το πολυπόθητο έπαθλο.

Σ’ένα δύσκολο αγώνα εμποδίων οι δύο ομάδες ρίχτηκαν στη μάχη και έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό. Το έπαθλο ήταν burgers τα οποία θα έτρωγαν σ’ένα μαγευτικό μέρος. Ποια ομάδα γεύτηκε τα burgers;
Οι Μαχητές κέρδισαν με σκορ 10 -7 κι απόλαυσαν το φαγητό!

Θυμίζουμε ότι δεν θα υπάρξει αποχώρηση αυτήν την εβδομάδα στο Survivor.
Δείτε όσα μας περιμένουν αύριο και μας αποκαλύπτει το τρέιλερ του επεισοδίου της Δευτέρας:

Keywords
Αναζητήσεις
ποια είναι η σαμπριγιέ sengul
Τυχαία Θέματα