Πρωινό μας-Νατάσα Θεοδωρίδου: Η αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή και τις κόρες της -«Ήμουν τίμια με τα παιδιά μου, τους είπα ότι…»

Συνέντευξη στο «Πρωινό μας» και τη Φαίη παραχώρησε η Νατάσα Θεοδωρίδου.

Η γνωστή τραγουδίστρια αναφέρθηκε -μεταξύ άλλων- στη σχέση που έχει με τις κόρες της, ενώ παράλληλα αποκάλυψε αν αυτή την περίοδο είναι ερωτευμένη.

«Δεν είναι περίεργο το ότι οι κόρες μου έχουν διαφορετικούς μπαμπάδες. Εγώ λέγομαι Θεοδωρίδου, η μεγάλη μου κόρη Μπέτα και η μικρή Φουστάνου. Αν βγούμε εκτός Ελλάδος, δεν θα καταλάβει κανείς ότι είμαστε μαμά και κόρες. Το ότι παντρεύτηκα δύο φορές και δεν πήγε καλά, δεν έχει καμία σημασία», δήλωσε αρχικά η τραγουδίστρια.

Στη συνέχεια, εξομολογήθηκε πως «η μόνη

μου έγνοια ήταν να έχω υγιή παιδιά, να είναι άνθρωποι με μεγάλη καρδιά. Ήμουν πολύ τίμια με τα παιδιά μου, τους είχα πει ότι το τραγούδι είναι η ζωή μου και δεν θα το αφήσω πίσω για κανέναν λόγο».

«Όταν χώρισα με τον Ανδρέα, ήρθε η θεία μου κι έμεινε μαζί μου για 13 χρόνια. Ήταν τα 13 πιο ωραία χρόνια της ζωής μου. Θα έλεγα ένα τεράστιο ευχαριστώ στη θεία Κούλα. Συγκινούμαι πάρα πολύ», πρόσθεσε.

Τέλος, για το αν είναι ερωτευμένη, η Νατάσα Θεοδωρίδου αποκάλυψε ότι «τον έρωτα τον ζω με χίλια, δεν φοβάμαι να πληγωθώ. Για μένα ο έρωτας είναι να δεις κάποιον, να σου γεννηθούν συναισθήματα και όταν τον αγγίξεις να πεις, εδώ είμαστε. Δεν είμαι ερωτευμένη, αλλά θα ήθελα πολύ».

Διαβάστε ακόμα:

Ο πιο αδύναμος κρίκος: Πρεμιέρα σήμερα στην ΕΡΤ1 με τον Τάσο Τρύφωνος

Δήμητρα Κατσαφάδου: Θύμα ληστείας για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες -Βίντεο από τη στιγμή της διάρρηξης

Κατερίνα Καινούργιου: Ο πατέρας του Σάκη Τανιμανίδη της έκανε on air προξενιό -Η αντίδραση της παρουσιάστριας

Keywords
Τυχαία Θέματα