Πρωινό μας 9/11: Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από τη Βάσια Μαυράκη

Η Βάσια Μαυράκη στη σημερινή στήλη ζωδίων του «Πρωινού μας» αναφέρθηκε στους απρόσμενους έρωτες που φέρνει η αντίθεση Ερμή – Ουρανού. Η γνωστή αστρολόγος ανέφερε ότι ένας νέος έρωτας μπορεί να «εισβάλει» στη ζωή μας και να πρόκειται για ένα πρόσωπο, που δεν είχαμε σκεφτεί ποτέ ότι θα βρεθεί σε αυτή τη θέση.

Αρχικά, λοιπόν, η Βάσια Μαυράκη εξήγησε: «Ο Ερμής βρίσκεται στον Σκορπιό απέναντι από τον Ουρανό και τα νέα είναι απρόσμενα και εκρηκτικά. Οι έρωτες είναι απρόσμενοι κι όταν

έχουμε Ουρανό – Ερμή οι έρωτας έρχονται εκεί που δεν το περιμένουμε και με ανθρώπους που δεν περιμένουμε. Ο Ουρανός είναι το αλλόκοτο, είναι το παράξενο, είναι αυτό που λες “εγώ με αυτόν δεν υπάρχει περίπτωση” επειδή διαφέρετε σε όλα».

Και έπειτα, συνέχισε τον λόγο της, προσθέτοντας: «Ο Ουρανός είναι τώρα στον Ταύρο και θα κρατήσει πολύ γιατί έχει μια ισχυρή θέση. Σήμερα, λοιπόν, θα φέρει αυτό το ξαφνικό, αυτή τη σπίθα γιατί όταν έχουμε συνδυασμό Ουρανού – Ερμή συμβαίνουν μεγάλα πράγματα. Θα φτάσει μία μέρα που θα μας φέρει ανανεωτικό, κάτι καλό που θα το έχουμε να το διαχειριστούμε για καιρό».

Διαβάστε ακόμα:

 Η Φαίη ανακοίνωσε ότι η Βάλια Χατζηθεοδώρου θα παρουσιάζει το backstage του «The Voice»

 Κατερίνα Καινούργιου: Τηλεφώνησε ξανά στον Νικηφόρο -«Μη δεις την εκπομπή, σε έχουμε καταθάψει»

 Μαρία Σολωμού: «Ήμουν με 3 – 4 άνδρες την ίδια περίοδο»

Keywords
Τυχαία Θέματα