Πρω1νό: Τα σχόλια της ομάδας για το ξέσπασμα της Ελένης Μενεγάκη και το unfollow στο instagram

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος για την ομάδα του Πρω1νού βρέθηκε το ξέσπασμα της Ελένης Μενεγάκη για τα αναληθή δημοσιεύματα σχετικά με την αγορά της βίλας του Πέτρου Κωστόπουλου.

Η ομάδα αφού παρακολούθησε σχετικό βίντεο με τις δηλώσεις της γνωστής παρουσιάστριας σχολίασε το περιστατικό. Η αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη είναι πρωτοφανής καθώς μέχρι σήμερα δεν έχει απαντήσει ποτέ σε δημοσιεύματα για το πρόσωπό της.

Η Φαίη μας τοποθετήθηκε επί του θέματος λέγοντας: «Για αυτό το θέμα που μιλάει η Ελένη, τοποθετείται και πάρα πολύ σωστά. Λένε

ότι είναι από τα πιο ωραία σπίτια στην Ελλάδα αυτό. Ούτε με αφορά να δω το σπίτι αυτό. (…) Άσχετα που μιλάμε για τέτοια μεγέθη, θέλω να πω, μεγάλωσε εκεί μια οικογένεια. Έχουν μεγαλώσει μέσα σε αυτό το σπίτι. Θα σε ακολουθεί πάντα μία μαύρη σκιά, δηλαδή δεν το κάνεις. Έχει δίκιο η Μενεγάκη σε αυτό το πράγμα» ενώ κατέληξε: «Πολλά πράγματα έχουν γραφτεί και για την Μενεγάκη χίλια δυο που μπορεί να μην ήταν αλήθεια και για την Καινούργιου χίλια δυο που μπορεί να μην ήταν αλήθεια και για μένα και για σένα, ok. Αλλά εδώ δεν είναι ωραίο. Είναι ένα θέμα ηθικής».

Δείτε περισσότερα στο βίντεο:

The post Πρω1νό: Τα σχόλια της ομάδας για το ξέσπασμα της Ελένης Μενεγάκη και το unfollow στο instagram appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα