Πρω1νό: Τα πρώτα πλάνα από την επιστροφή του Μπο στην Αθήνα και οι δηλώσεις του για Χανταμπάκη-Αγγελόπουλο

Απίστευτη είναι η αλλαγή στην εμφάνιση του γνωστού ράπερ καθώς μετά την επιστροφή του από το Survivor η κάμερα του Πρω1νού τον συνάντησε στο αεροδρόμιο.

Όπως δήλωσε ο ίδιος έχασε 30-35 κιλά ενώ από xxlarge κατέβηκε στο large. Σε ερώτηση των δημοσιογράφων σχετικά με το ποιον θέλει νικητή δήλωσε πως δεν αλλάζει τα λεγόμενα του και θέλει τον Γιώργο Αγγελόπουλο

σε αυτή τη θέση.

Ο Μπο καλείται μεταξύ άλλων να απαντήσει στις δηλώσεις του Γιάννη Σπαλιάρα για τη χαρά του μετά την αποχώρηση του ίδιου και προς έκπληξη πολλών τον δικαιολογεί! Τέλος για τις δηλώσεις του Στέλιου Χανταμπάκη σχετικά με την στημένη προσευχή του Ντάνου είπε:«Δεν μπορείς να πεις ότι είναι στημένο όταν κάποιος κάνει τον σταυρό του, πιστεύει στον θεό όπως ο Ντάνος… ο καθένας έχει τους λόγους του, που κάνει ότι κάνει και εγώ πιστεύω αλλά δεν κάνω το σταυρό μου, ο καθένας το διαχειρίζεται όπως θέλει, δεν θα μιλήσω για το τι είπε ο Χανταμπάκης ή το τι πιστεύει ο Ντάνος»

Δείτε περισσότερα στο βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

Ο Πάνος Μουζουράκης εξομολογείται: «Η Μαρία στο πρώτο ραντεβού προσπάθησε να μου πλασάρει τη φίλη της»

The post Πρω1νό: Τα πρώτα πλάνα από την επιστροφή του Μπο στην Αθήνα και οι δηλώσεις του για Χανταμπάκη-Αγγελόπουλο appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα