Πρω1νό: Πλάνα από τον λαμπερό γάμο της Δούκισσας Νομικού – Η πρώτη επίσημη εμφάνιση για νέο ζευγάρι της ελληνικής showbiz

Το Σάββατο 10 Ιουνίου η Δούκισσα Νομικού παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της, Δημήτρη Θεοδωρίδη. Πλάνα από τη λαμπερή τελετή προβλήθηκαν το πρωί της Δευτέρας στο Πρω1νό και η ομάδα σχολίασε τις εμφανίσεις των καλεσμένων, ενώ η Σάσα Σταμάτη προέβη σε μια αποκάλυψη.

Όπως

παρατήρησε η ίδια στα πλάνα στο πλευρό του Πέτρου Κόκκαλη βρίσκεται η εντυπωσιακή Δήμητρα Ματσούκα. Το ζευγάρι όπως φημολογείται είναι μαζί τους τελευταίους έξι μήνες ενώ είναι η πρώτη φορά που η κάμερα τους απαθανατίζει σε επίσημη εμφάνιση. O Πέτρος Κόκκαλης είναι γιος του Σωκράτη Κόκκαλη που έχει παντρευτεί τη μητέρα του Δημήτρη Θεοδωρίδη, Ελένη Κόκκαλη.

Μεταξύ άλλων η ομάδα σχολίασε τα πλάνα και τα βίντεο που κυκλοφόρησαν στα social media από καλεσμένους του γάμου αποκαλύπτοντας πως η οικογένεια ενοχλήθηκε.

Δείτε περισσότερα στο βίντεο:

Κώστας Φραγκολιάς: Ξέσπασε όταν έδειξαν on air παπαράτσι φωτογραφίες με τη συνοδό του

Η Δούκισσα Νομικού ποζάρει με τους καλεσμένους της και οι φωτογραφίες ”ρίχνουν” τα social media

The post Πρω1νό: Πλάνα από τον λαμπερό γάμο της Δούκισσας Νομικού – Η πρώτη επίσημη εμφάνιση για νέο ζευγάρι της ελληνικής showbiz appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα