5 λόγοι γιατί πρέπει να μάθεις τα πάντα για την σημύδα

Έλα να το παραδεχτούμε μαζί: Αφήσαμε το θέμα της κυτταρίτιδας για την τελευταία στιγμή! Μέχρι να αναγκαστούμε να δείξουμε τα πόδια αρχικά και στην συνέχεια το υπόλοιπο σώμα μας, επαναπαυόμαστε στο καμουφλάζ των ρούχων και η κυτταρίτιδα (μαζί με τα παχάκια) περνάνε σε δεύτερη μοίρα! Τέλος όμως τα ψέματα κορίτσια! Κατεβάσαμε τα καλοκαιρινά και, στο ανελέητο φως του ήλιου, αντιληφθήκαμε πως τα λευκά ακόμα πόδια μας… χρήζουν βελτίωσης. Η συνειδητοποίηση πόνεσε, έπειτα ήρθε ο μικρός πανικός και άνοιξαν τα ημερολόγια ώστε να μετρήσουμε τις

μέρες που απομένουν μέχρι έστω τις διακοπές. Τι προλαβαίνουμε να κάνουμε; Λίγη βοήθεια! Δεν ξέρουμε για εσένα αλλά εμείς εδώ στο faysbook.gr φτάσαμε στα όρια της κατάθλιψης μέχρι που μάθαμε για την σημύδα, το βότανο που έγινε η κολλητή μας και θα σας εξηγήσουμε γιατί…

#1 Η σημύδα αντιμετωπίζει την κυτταρίτιδα και τα αίτια που την προκαλούν και δεν το λέμε εμείς, το λένε χιλιάδες επιστημονικές μελέτες!

#2 Τα φύλλα της σημύδας είναι πανίσχυρα διουρητικά και βοηθούν στην καύση του λίπους.

#3 Τα νεαρά φύλλα μάλιστα είναι πλούσια σε σαπωνίνες, υπεροσίδη, τερπένια και τανίνες και αν σου φαίνονται κινέζικα αυτά που λέμε μάθετε πως είναι όλα συστατικά που μάχονται για να διώξουν την κυτταρίτιδα, να καταπολεμήσουν την κατακράτηση υγρών και να σας αδυνατίσουν.

#4 Το λάδι της σημύδας μπορεί να κάνει θαύματα αν συνδυαστέι με μασάζ σε όλο το σώμα ΚΑΙ για την κυτταρίτιδα αλλά ΚΑΙ για το τοπικό πάχος.

#5 Στην πόσιμη μορφή της, η σημύδα βοηθά στην αποβολή των τοξίνων από τον οργανισμό, στην καλύτερη λειτουργία του ΚΑΙ στην απώλεια βάρους!

Ωραία όλα αυτά θα μας πεις αλλά, που θα βρούμε την σημύδα; Πως θα την πιούμε; Πως θα την τρίψουμε πάνω μας; Όχι, δεν θα σας στέιλουμε στα δάση αλλά στο φαρμακείο. Η Weleda, ξέρει καλά και έχει εκμεταλλευτεί στο 100% τις ευεργετικές ιδιότητες της σημύδας κλείνοντάς τις μέσα στα τέλεια προϊόντα! Έχουμε και λέμε:

Peeling σημύδας
Αναζωογονεί το δέρμα καθημερινά στο μπάνιο, μάχεται και αυτό ενάντια στην κυτταρίτιδα και σε συνδυασμό με το λάδι και το μασάζ γίνεται ένα υπερ-όπλο ομορφιάς!

Λάδι σημύδας
Αν κάνεις καθημερινό μασάζ με το λάδι αυτό και το ειδικό εργαλείο θα δείτε την κυτταρίτιδά σου να μειώνεται σε λιγότερο από ένα μήνα. Εκτός όμως του ότι βελτιώνει την κυτταρίτιδα που ήδη έχετε προλαμβάνει και τη δημιουργία νέας!

Χυμός σημύδας
Με μια θεραπεία 3-6 εβδομάδων η διαδικασία αποτοξίνωσης του οργανισμού ενεργοποιείται με τον πιο φυσικό τρόπο. Ο χυμός σημύδας δρα συμπληρωματικά με το λάδι σημύδας κατά της κυτταρίτιδας, πετυχαίνοντας αποτελέσματα που θα εντυπωσιάζουν πραγματικά.

Όπως αντιλαμβάνεσαι, η δράση ενάντια στην κυτταρίτιδα με την Weleda είναι πιο εντατική από ποτέ και λειτουργεί από μέσα προς τα έξω. Κατάλαβες τώρα γιατί η σημύδα έγινε η καλύτερή μας φίλη αυτό το καλοκαίρι; Αναζήτησε και εσύ το peeling, το λάδι και τον χυμό της σε φαρμακεία και καταστήματα πώλησης βιολογικών προϊόντων και πάψε να αγχώνεσαι τελευταία στιγμή!

The post 5 λόγοι γιατί πρέπει να μάθεις τα πάντα για την σημύδα appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα