Πρω1νό: Η ξενάγηση στο σπίτι του Αντώνη Βαρδή και οι αποκαλύψεις για την υπόθεση με τη Φιλοθέη Μωβ

Ο Γιάννης Βαρδής και η Νατάσα Σκαφιδά ξενάγησαν την κάμερα του Πρω1νού στο σπίτι του Αντώνη Βαρδή και αφού εξομολογήθηκαν τα πάντα σχετικά με τον γάμο τους, έκαναν κάποιες αποκαλύψεις για την υπόθεση με τη Φιλοθέη Μωβ. Το ζευγάρι αποκάλυψε πως θα παντρευτεί 21 Ιουλίου με κουμπάρο τον Γιώργο Λιανό ενώ στην βάπτιση μεταξύ άλλων νονά θα είναι η Πάολα.

Ο Γιάννης φανερά συγκινημένος μίλησε για το σπίτι όπου έμενε ο πατέρας του δηλώνοντας: « Μένουμε στον επάνω όροφο του σπιτιού. Όπως μας το έγραψε ο πατέρας μου. Θεωρώ ότι έχουν τελειώσει τα δύσκολα πράγματα

που αντιμετωπίσαμε. Βέβαια εάν τώρα στην πορεία συμβεί κάτι άλλο, εδώ είμαστε, δεν θα κάνουμε πίσω, κάνουμε επίθεση». Για τη Φιλοθέη Μωβ και τα όσα συνέβησαν πριν από περίπου ένα χρόνο είπε: «Δεν θα πω ονόματα, γιατί κάποιοι άνθρωποι ψάχνονται για να είναι στην επικαιρότητα. Αυτό που θα σου πω είναι ότι είμαι ένας ήρεμος άνθρωπος, όταν νιώθω αδικημένος, νιώθει ότι βάζει χέρι σε πράγματα στην οικογένειά μου, σε εμένα και στον πατέρα μου, εκεί αλλάζω πρόσωπο».

Σχετικά με τη διαθήκη του πατέρα του για το σπίτι κατέληξε: « Η διαθήκη δεν ήτανε τόσο ξεκάθαρη τελικά, γιατί άλλα είπε ο πατέρας μου, άλλα γράφτηκαν, γιατί ο πατέρας μου από μια εποχή και μετά δεν μπορούσε να μιλήσει».

Δείτε περισσότερα στο βίντεο:

The post Πρω1νό: Η ξενάγηση στο σπίτι του Αντώνη Βαρδή και οι αποκαλύψεις για την υπόθεση με τη Φιλοθέη Μωβ appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα