Πρω1νό: Η δημόσια συγγνώμη του Γιάννη Σπαλιάρα για τις δηλώσεις του σχετικά με τους λαθρομετανάστες

Πριν από λίγες ημέρες ο Γιάννης Σπαλιάρας ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Survivor Πανόραμα και έκανε μια δήλωση για τους λαθρομετανάστες που προκάλεσε σάλο αντιδράσεων. Συγκεκριμένα ο πρώην παίκτης του Survivor είχε αναφέρει: «Δεν ξέρω πώς φαινόταν στην τηλεόραση αλλά είναι κάτι που δεν θα ξανάκανα ούτε με πάρα πολλά λεφτά. Ήταν πάρα πολύ δύσκολο, είναι μία τεράστια εμπειρία, πολύ μεγάλο

μάθημα ζωής. Σκεφτόμουν ότι οι λαθρομετανάστες είναι πιο τυχεροί σε σχέση με εμάς και αυτό που ζούσαμε. Ήμασταν χωρίς στέγη…».

Το γνωστό μοντέλο βρέθηκε καλεσμένος στην τελευταία εκπομπή του Πρω1νού για την φετινή τηλεοπτική σεζόν και ζήτησε δημόσια συγγνώμη για την άστοχη δήλωση του. Ο Γιάννης Σπαλιάρας είπε on air: «Θέλοντας να δείξω σε τι σημείο μας έφτασε η πείνα έκανα μια ατυχέστατη δήλωση και είπα ότι οι λαθρομετανάστες είναι πιο τυχεροί από εμάς. Εννοούσα τις συνθήκες διαβίωσης και όχι τις καταβολές και το background και το κίνητρο που έχει ο καθένας. Είναι πολύ διαφορετικό ένας άνθρωπος να εγκαταλείπει το σπίτι του και να γίνεται πρόσφυγας επειδή πέφτουν βόμβες πάνω από το κεφάλι του ή δεν έχει να φάει και πολύ διαφορετικό ένας άνθρωπος που πληρώνεται και μπαίνει σε ένα παιχνίδι. Εγώ το είπα για να δώσω έμφαση στις συνθήκες και όχι στο κίνητρο», ενώ συνέχισε ζητώντας ένα μεγάλο συγγνώμη!

Δείτε περισσότερα στο βίντεο:

Keywords
Τυχαία Θέματα