Συνέδριο για swingers με παρέλαση και δημόσιες εκδηλώσεις στη Νέα Ορλεάνη

ΚΟΣΜΟΣΣυνέδριο για swingers με παρέλαση και δημόσιες εκδηλώσεις στη Νέα ΟρλεάνηΠαρασκευή, Ιούλιος 14, 2017 - 12:33

Πάνω από 1.000 ζευγάρια swingers συνέρρευσαν στη Νέα Ορλεάνη των ΗΠΑ για να συμμετάσχουν στο μεγαλύτερο συνέδριο όσων λατρεύουν την ανταλλαγή ζευγαριών στη Λουιζιάνα των ΗΠΑ. Τον περισσότερο χρόνο

τον πέρασαν κλεισμένοι σε κεντρικό ξενοδοχείο, ωστόσο δεν έλειψαν και δημόσιες εκδηλώσεις, όπως παρέλαση με άκρως αποκαλυπτικές εμφανίσεις σε κεντρικούς δρόμους.

Το ραντεβού για το φετινό συνέδριο «Naughty in N'awlins», σύμφωνα με εξειδικευμένη ιστοσελίδα, δόθηκε στις 5 Ιουλίου, στο ξενοδοχείο «Astor Crowne Plaza Hotel». Εως τις 9 Ιουλίου τα ζευγάρια swingers συμμετείχαν σε σεξουαλικά πάρτι, σε ραντεβού γρήγορων γνωριμιών, νυχτερινούς ερωτικούς χορούς, αλλά και σε σεμινάρια στα οποία αναλύονταν θέματα για τις σεξουαλικές διακρίσεις.

Το συνέδριο συνδυάστηκε με την Παρέλαση της Σεξουαλικής Ελευθερίας, η οποία, σύμφωνα με τον διοργανωτή του «Naughty in N'awlins» Μπομ Χάνφορντ, είναι η μεγαλύτερη του είδους στις ΗΠΑ. Φορώντας ευφάνταστα και άκρως αποκαλυπτικά ρούχα, οι swingers ξεχύθηκαν στους δρόμους, με αφετηρία το ξενοδοχείο. Ανεβασμένοι σε πολύχρωμα άρματα, παρέλασαν υπό τη συνοδεία μουσικής στην οδό Μπέρμπον, προτού επιστρέψουν στο ξενοδοχείο. Εκεί τους περίμενε το απόλυτο ξεφάντωμα κατά τη διάρκεια του αποκαλούμενου Πάρτι της Σεξουαλικής Ελευθερίας.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα