Πρω1νό – Ρούλα Πισπιρίγκου: Αυτός είναι ο πασίγνωστος τραγουδιστής που απευθύνθηκε για να προωθήσει τον Μάνο

Μία μεγάλη αποκάλυψη έκανε το Πρω1νό σχετικά με τη Ρούλα Πισπιρίγκου και τον Μάνο Δασκαλάκη.

Μπορεί το ζευγάρι να είχε περάσει πολλές κρίσεις και να είχε φτάσει αρκετές φορές κοντά στον οριστικό χωρισμό πριν από τη σύλληψη της 33χρονης κατηγορούμενης, όμως τις περιόδους που ήταν ευτυχισμένοι μαζί, ο ένας στήριζε τον άλλον. Μάλιστα, τόσο η Ρούλα Πισπιρίγκου όσο και ο Μάνος Δασκαλάκης είχαν κάνει αρκετές αναρτήσεις στα social media, που

εκδήλωναν δημόσια την αγάπη τους.

Το πρωί της Τετάρτης 13/4, η πρωινή εκπομπή του ANT1 αποκάλυψε πως η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε αναλάβει χρέη μάνατζερ προκειμένου να προωθήσει τον Μάνο Δασκαλάκη. Η 33χρονη κατηγορούμενη έστελνε προσωπικά μηνύματα σε δημοφιλή πρόσωπα προκειμένου να δημοσιεύσουν το τραγούδι του Μάνου Δασκαλάκη. Ανάμεσα σε αυτούς ήταν και ο Νίκος Πορτοκάλογλου.

«Καλημέρα σας και καλές γιορτές! Έχω αναλάβει την προώθηση του νέου κομματιού του τραγουδιστή Μάνου Δασκαλάκη από την Πάτρα. Ενός ανερχόμενου τραγουδιστή με πολύ όρεξη και αγάπη σε αυτό που κάνει. Μια κοινοποίηση στο προφίλ σας σε ιστορία θα μας χαροποιούσε ιδιαίτερα. Σας στέλνω το λινκ», ήταν τα λόγια της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Δείτε το βίντεο του Πρω1νού:

Διαβάστε ακόμα:

Μάνος Δασκαλάκης: Το δημόσιο ευχαριστώ στη Ρούλα για τα «τρία δώρα της ζωής του» ενώ είχε πεθάνει η Μαλένα

 Κορονοϊός: Τέλος στα πιστοποιητικά εμβολιασμού από τον Μάιο -Η ανακοίνωση για τις μάσκες

 «Ο Τόλης Βοσκόπουλος πήρε μαζί του αυτό το μυστικό»

Keywords
Τυχαία Θέματα