Πρεμιέρα για το «My Style Rocks»! Η είσοδος της Κατερίνας Καραβάτου και η ανακοίνωση για τις αλλαγές

Η Κατερίνα Καραβάτου επέστρεψε στο πόστο της, μιας και για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν ανέλαβε την παρουσίαση του «My Style Rocks». Το δημοφιλές reality μόδας γύρισε ανανεωμένο, σε νέα ώρα, με καινούργιες παίκτριες και αλλαγές στην κριτική επιτροπή, αφού μετά την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, ήρθε η Σοφία Χατζηπαντελή.

Χαμογελαστή και πολύ χαρούμενη που βρίσκεται ξανά στο τιμόνι της παρουσίασης του «My Style Rocks», υποδέχτηκε

το τηλεοπτικό κοινό στο πλατό του reality, τονίζοντας πως επέστρεψαν πολύ νωρίς στις θέσεις τους λόγω της αγάπης που έλαβαν.

«Όντως συμβαίνει αυτό. Το “My Style Rocks” είναι εδώ και εγώ είμαι έτοιμη να σας πω κυρίες και κύριοι καλησπέρα σας και καλώς ορίσατε στο “My Style Rocks”. Να ‘μαστε εδώ, πολύ πιο σύντομα από όσα φανταζόταν κανείς και περίμενε και αυτό οφείλεται σε εσάς.

Είμαστε πάλι εδώ σε μια εκπομπή που θα έχει πολλά καινούργια στοιχεία. Κατ΄αρχάς είμαστε σε νέα ώρα, έχουμε νέες παίκτριες  και ανανεωμένη κριτική επιτροπή», ήταν τα πρώτα λόγια της Κατερίνας Καραβάτου.

Στη συνέχεια, η Κατερίνα Καραβάτου υποδέχτηκε τους τρεις κριτές, Στέλιο Κουδουνάρη, Δημήτρη Σκουλό και Σοφία Χατζηπαντελή αλλά και τις δέκα παίκτριες, που πρόκειται να μας απασχολήσουν με το στιλ και τις επιλογές τους.

Διαβάστε ακόμα:

 Μάρκος Σεφερλής: Συγκινήθηκε on air με το γράμμα του γιου, Χάρη

 Μπέττυ Μαγγίρα: Ο λόγος που δεν συνεργάστηκε με τον Λιάγκα την περσινή σεζόν -«Καλώς δεν έγινε»

 Πάνος Μουζουράκης: Η γνωριμία, η πρόταση γάμου και η εγκυμοσύνη της Μαριλούς Κόζαρη

Keywords
Τυχαία Θέματα