Φαίη: Η μεγάλη αποκάλυψη για την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου! Σε ποια εκπομπή θα βρίσκεται;

Η Φαίη επέστρεψε στο ραντεβού της με τους τηλεθεατές σε νέα ώρα και έτσι φέτος θα λέει την πρώτη καλημέρα μέσα από το «Fay’s time» καθημερινά στις 11:50. Ανάμεσα στους συνεργάτες που θα βρίσκονται στο πλευρό της στο πάνελ είναι και ο Αλέξανδρος Κατσαρίδης, ο οποίος θα μεταφέρει το τηλεοπτικό ρεπορτάζ.

Κατά τη διάρκεια της σημερινής στήλης του, λοιπόν, η Φαίη πήρε για λίγο τον λόγο και έκανε μια αποκάλυψη σχετικά με την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου

και το τηλεοπτικό μέλλον της. Η γνωστή σεφ αποφάσισε να ολοκληρώσει τη συνεργασία του με τον Γιώργο Λιάγκα και να επιστρέψει στα παλιά λημέρια της.

Ειδικότερα, όπως αποκάλυψε η παρουσιάστρια του «Fay’s time», η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις για να είναι στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Οι δύο γυναίκες συνδέονται από μια στενή σχέση και έχουν επαφές και εκτός του επαγγελματικού χώρου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου θα βγαίνει στον αέρα μερικές ημέρες την εβδομάδα, βάζοντας τη δική της πινελιά στην εκπομπή. Προς το παρόν, δεν έχει γίνει κάποια επίσημη ανακοίνωση για τη σεφ, ωστόσο η πρεμιέρα της Ελένης Μενεγάκη έχει προγραμματιστεί για τη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου.

Αναμένουμε τις ανακοινώσεις του MEGA!

Διαβάστε ακόμα:

 Λάμπρος Κωνσταντάρας: Παραλίγο να χάσει την πρεμιέρα του «Fay’s time» – Δεν φαντάζεστε τι συνέβη

 Αντώνης Καργιώτης: Ο ετεροθαλής αδελφός του μιλά πρώτη φορά για τον θάνατό του -«Ήταν λίγο χαμηλής νοημοσύνης»

 Αμίλητη η Ελπίδα Νίνου στον καταιγισμό ερωτήσεων δημοσιογράφου για τον Φιλιππίδη

Keywords
Τυχαία Θέματα