Πώς θα κατακτήσεις τον άντρα Δίδυμο που είναι και ο μέγας Καζανόβας των ζωδίων

Κατακτά τους πάντες, ιδιαίτερα τις γυναίκες. Το να σαγηνεύει, γενικώς, είναι το αγαπημένο χόμπι του Διδύμου. Γι’ αυτό περνιέται για μέγας Καζανόβας. Σύμφωνα με τα λεγόμενά του – και των άλλων, αφού καταφέρνει να τους πείσει – δεν του ξεφεύγει καμία, και κατά κάποιο τρόπο είναι αλήθεια… Θεωρητικά! Οι κυρίες που ένας Δίδυμος γνωρίζει και φλερτάρει τον ερωτεύονται όλες λίγο πολύ. Τα υπόλοιπα είναι μύθος.

Στον έρωτα – όπως και σ’ όλα τα άλλα – οι Δίδυμοι, περισσότερο απ’ το να κάνουν, λένε. Αφήνουν να εννοηθεί ότι έχουν ποιος ξέρει τι παράνομους δεσμούς αλλά σπάνια τους ολοκληρώνουν στην πράξη. Δεν έχουν χρόνο. ΄Η στο μεταξύ τους προέκυψαν καινούρια ενδιαφέροντα ή δεν έχουν την επιμονή να κυνηγήσουν μια περιπέτεια.

Για τους ίδιους, όμως, αυτό δεν είναι πρόβλημα∙ το αντίθετο μάλιστα. Το να φέρουν μια κυρία στο κρεβάτι τους είναι ο τελευταίος σταθμός στο παιχνίδι της αγάπης – και ο λιγότερο συναρπαστικός. Εκείνο που τους γεμίζει είναι η ξιφομαχία του έρωτα, η διαλεκτική, η παγίδα, η καταδίωξη, η φυγή και φυσικά η φαντασία: είναι τόσο μεγάλη για τον Δίδυμο η απόλαυσή του να φαντάζεται την τελειωτική κατάκτηση, ώστε στην πραγματικότητα με δυσκολία την ισοφαρίζει. Προτιμά, λοιπόν, να τα παρατήσει μια στιγμή πριν από την απογοήτευση.

Οι δικαιολογίες που βρίσκει ο Δίδυμος απέναντι στον εαυτό του για τη λιποταξία της τελευταίας στιγμής είναι ατελείωτες – από επείγουσα δουλειά μέχρι στομαχόπονο, από ξαφνική αρρώστια της γιαγιάς του μέχρι επαγγελματική σύσκεψη. Το φοβερό του μυαλό, ψάχνοντας μια αφορμή για να το σκάσει μετά το γεύμα, μπορεί να του υποβάλλει και την ιδέα ότι κινδυνεύει να πάθει έμφραγμα. Με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, λοιπόν, όταν φτάνει η στιγμή του φινάλε… ο Καζανόβας απουσιάζει.

Ωστόσο οι Δίδυμοι εξακολουθούν να περνούν για σπουδαίοι κατακτητές, γιατί ξέρουν πολύ καλά ότι στη ζωή πιο σπουδαίο είναι το να φαίνεσαι ότι είσαι κάτι από το να είσαι – κι έχουν μεγάλο ταλέντο στο να πλασάρουν την εικόνα τους.

Φτάνει ο ενδιαφερόμενος να μην πολυψάξει το πράγμα – γιατί τότε η εικόνα του Διδύμου θα διαλυθεί, όπως το είδωλο ενός φαντάσματος μέσα στον καθρέφτη.

Keywords
Τυχαία Θέματα