Σνακ για την παραλία: Τα καλύτερα και πιο υγιεινά!

Πάντα η θάλασσα θα σου ανοίγει την όρεξη και προκειμένου να αποφύγεις οποιοδήποτε ανθυγιεινό σνακ οφείλεις να είσαι προετοιμασμένη στην παραλία με τα ταπεράκια σου!

Δες λοιπόν παρακάτω τις πιο υγιεινές επιλογές που μπορείς να κάνεις για τις λιγούρες μετά τις βουτιές.

Ναι, αυτά είναι τα top σνακ για την παραλία:

#1. Φρουτοσαλάτα
Τι καλύτερο από μερικά δροσιστικά φρούτα εποχής;

Μπορείς να επιλέξεις ροδάκινα, βερίκοκα, πεπόνι, κεράσια, αλλά ιδανικές είναι οι μπανάνες που θα σε κρατήσουν ενυδατωμένη λόγω των ηλεκτρολυτών που περιέχουν.

#2. Ξηροί καρποί και αποξηραμένα φρούτα
Μια χούφτα με ανάλατους ξηρούς καρπούς και γευστικά αποξηραμένα φρούτα είναι ιδανική επιλογή για σνακ για την παραλία. Άσε που συνδυάζεται τέλεια και με τα κοκτέιλ που θα πιεις δίπλα στο κύμα!

#3. Μπάρες δημητριακών
Οι μπάρες παραμένουν ιδανικό σνακ για την παραλία αλλά και για όλη τη διάρκεια της μέρας. Επιπλέον μπορείς να φτιάξεις και τις δικές σου.

#4. Σάντουιτς
Ένα ελαφρύ σάντουιτς με κρεμώδες τυρί, γαλοπούλα και ντομάτα είναι χορταστικό και ότι πρέπει για τη στιγμή που θα βγεις πεινασμένη από τα μακροβούτια! Το τέλειο σνακ για την παραλία.

#5. Ωμά λαχανικά
Μερικά καρότα είναι ιδανικά γιατί εκτός από δροσιστικά είναι και πλούσια πηγή β-καροτένιου που θα σε βοηθήσουν να μαυρίσεις ακόμα περισσότερο!

Και φυσικά πολύ νερό!!! Η αφυδάτωση είναι ο μεγαλύτερος κίνδυνος στις διακοπές που καίγεσαι με τις ώρες στην ηλιοθεραπεία και ξεχνάς να ενυδατώνεις τον οργανισμό σου.

Αυτά ήταν τα καλύτερα και πιο υγιενά σνακ για την παραλία που σου προτείνουμε. Ποια λοιπόν θα έχεις καθημερινά μαζί σου, στις διακοπές σου. Η επιλογή δική σου.

Φωτογραφίες: Unsplash 

Μια ματιά ακόμα παρακάτω:

7 μέρες -7 smoothies: Το υγιεινό διατροφικό πλάνο που σου προτείνουμε να ακολουθήσεις το Καλοκαίρι

Κορμός σοκολάτας -ΒΙΝΤΕΟ!

Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος: Τι ανακυκλώνεται τελικά και τι όχι;

Keywords
Τυχαία Θέματα