Περικλής Κονδυλάτος: «Αδειάζει» την Κάτια Ταραμπάνκο για το κλεμμένο ρύζι

Ο Περικλής Κονδυλάτος μίλησε στο «Happy Day» το πρωί της Τετάρτης 16/2 για την Κάτια Ταραμπάνκο. Μετά τις δηλώσεις εκείνης στο Survivor, ότι πέρυσι οι συμπαίκτες της την αποκάλεσαν κλέφτρα, ενώ  εκείνη δεν έκλεψε ποτέ τίποτα, ο γνωστός σχεδιαστής κοσμημάτων και πρώην συμπαίκτης της την «αδειάζει» δημοσίως.

Ειδικότερα, ο Περικλής Κονδυλάτος ξεκαθαρίζει πως πολλά μέλη της περσινής κόκκινης ομάδας «έπιασαν» την Κάτια Ταραμπάνκο να έχει μία κούπα

ρύζι από τις προμήθειές τους. Μάλιστα, ο ίδιος ισχυρίστηκε πως ο τρόπος που αποχώρησε το μοντέλο πέρυσι είναι απόδειξη ότι δεν μπορούσε να τους αντικρίσει.

«Με ενοχλεί ότι σχολιάζονται κάποια πράγματα που έγιναν πέρυσι και θέλει η Κάτια να βάλει την τελεία φέτος χωρίς να είμαστε παρόντες. Τα γεγονότα όμως είναι συγκεκριμένα. Το ότι την πιάσαμε με ρύζι της ομάδας, με μία κούπα ρύζι, δεν υπήρχε κάπου ωμό ρύζι να το πάρεις», είπε αρχικά ο Περικλής Κονδυλάτος.

Και συνέχισε: «Αυτό που κάνει η Κάτια είναι πολύ άσχημο. Διαφωνώ με το γεγονός ότι άνθρωποι εκτός Survivor της φέρθηκαν άσχημα. Εμείς που ήμασταν μέσα στο παιχνίδι και ξέρουμε τα γεγονότα μπορούμε να λέμε ό,τι θέλουμε. Δεν φταίμε εμείς γι’ αυτό που έγινε με την Κάτια, που την έβριζε ο κόσμος. Η Κάτια δεν είπε τη λέξη κλέβω αλλά όλοι είδαμε ότι είχε μια ποσότητα ρύζι από τις προμήθειες, την έκρυψε με ζωώδη ένστικτα τη στιγμή που, όταν εμείς βρίσκαμε φαγητά, τα μοιράζαμε σε όλους».

Τέλος, κατέληξε: «Ο τρόπος με τον οποίον έφυγε πέρυσι η Κάτια από το Survivor είναι η μεγαλύτερη παραδοχή του ότι δεν είχε μούτρα να μας αντιμετωπίζει».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

 Καλημέρα Ελλάδα: Αποπειράθηκαν να ληστέψουν δημοσιογράφο τη στιγμή που βρισκόταν στον αέρα

 Όλγα Πολίτου: Οι on camera δηλώσεις για την απώλεια του συντρόφου της -«Νιώθω θυμό, έφυγε άνευ λόγου…»

 Μπέττυ Μαγγίρα: Η αποκάλυψη για την άβολη στιγμή με καλεσμένο στην εκπομπή της

Keywords
Τυχαία Θέματα