O μαξιμαλισμός γίνεται τάση και ΑΥΤΗ η influencer μας δείχνει πώς να τον υιοθετήσουμε

Μπορεί τον τελευταίο χρόνο να έχουμε αγαπήσει τα μίνιμαλ σύνολα αλλά σου έχουμε και ένα διαφορετικό twist σε περίπτωση που δεν θέλεις (ή έχεις βαρεθεί) να είσαι μίνιμαλ. Ο μαξιμαλισμός ήρθε για να μείνει και όσοι εστερνίζονται αυτή την τάση είναι έτοιμοι να μπλέξουν prints, χρώματα και υφές για να δημιουργήσουν μοανδικά looks.

H Βlair Eadie είναι μια πασίγνωστη influencer που στηρίζει τον μαξιμαλισμό και της αρέσει να συνθέτει πολύ ιδιαίτερα outfits.

Η Blair Eadie δεν ξέρει τι σημαίνει

η λέξη μίνιμαλ κοστούμι και πολύ καλά κάνει γιατί με τα τόσο ιδιαίτερα και χρωματιστά look της μας εμπνέει απεριόριστα.

Εγώ προσωπικά θα συνδύαζα αυτό το πουλόβερ και το συγκεκριμένο κολάν με ένα μαύρο παλτό. Η Blair κάνει την ανατροπή και το ταιριάζει με πορτοκαλί γούνα κερδίζοντας για μια ακόμη φορά τα βλέμματα πάνω της.

Το πουά σε όλο του το μεγαλείο! Η Blair υιοθετεί μια από τις πιο hot τάσεις…με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο.

Ποιος θα φανταζόταν να συνδυάσει sequin top με παντελόνι με πούπουλα; Η Blair ακολουθεί τους δικούς της κανόνες και δείχνει πάντα υπέροχη.

Μπορεί εμείς να δυσκολευόμαστε λίγο παραπάνω να προσθέσουμε ένα καπέλο στα καθημερινά μας looks αλλά η Blair τολμάει και μόνο κερδισμένη βγαίνει από όλο αυτό.

Eσύ θα φόραγες μια φούστα σαν και αυτή σε πρωινή σου έξοδο ή στο γραφείο; Η Blair τολμάει και τη συνδυάζει με πουλοβεράκι και μποτάκια συνθέτοντας ένα πολύ ξεχωριστό outfit που θέλουμε να αντιγράψουμε εδώ και τώρα.

H γνωστή fashionista δεν φοβάται να συνδυάσει διαφορετικά ριγέ υφάσματα σε άλλες αποχρώσεις προκειμένου να δημιουργήσει ένα statement look.

Διαβάστε περισσότερα:

H νέα κολεξιόν από Zara είναι αφιερωμένη στον Άγιο Βαλεντίνο- 12+1 κομμάτια που ερωτευτήκαμε!

Valentine’s Day: Ο απόλυτος οδηγός δώρου για τον αγαπημένο σου με budget 50€

ΑΥΤΗ είναι η πιο στιλάτη εγκυμονούσα- Ιδέες για τέλειο styling ακόμα και με φουσκωμένη κοιλίτσα

Keywords
Τυχαία Θέματα