Πειραιάς: Νεκρός 36χρονος που έσπρωξε το πλήρωμα του πλοίου στη θάλασσα – Σοκάρει το βίντεο

Σοκ, ντροπή και θλίψη προκαλούν οι εικόνες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου εδώ και λίγη ώρα, καθώς βίντεο – ντοκουμέντο δείχνει μέλη του πληρώματος του πλοίου Blue Horizon να ρίχνουν στη θάλασσα έναν επιβάτη, που προσπαθούσε να μπει στο πλοίο καθυστερημένα.

Όπως φαίνεται στο ανατριχιαστικό βίντεο, οι δύο άνδρες του πληρώματος έρχονται σε αντιπαράθεση με τον 36χρονο επιβάτη, ο οποίος προσπαθεί να επιβιβαστεί, και τον διώχνουν την ίδια στιγμή που το πλοίο απομακρύνεται

από το λιμάνι του Πειραιά.

Το αποτέλεσμα αυτής της διαμάχης είναι τραγικό, καθώς ο άτυχος άνδρας πέφτει στο νερό και ακόμα παραμένει άγνωστο αν χτύπησε σε κάποιο σημείο ή αν πνίγηκε από τα τεράστια κύματα που δημιουργούνται στο λιμάνι από τη μηχανή του πλοίου.

Το βίντεο είναι σοκαριστικό, καθώς δείχνει τον άνδρα να «μάχεται» να παραμείνει πάνω στην κινούμενη πόρτα του πλοίου και τους δύο άνδρες του πληρώματος να τον σπρώχνουν βίαια προκειμένου να εξέλθει.

Βίντεο σοκ: Το πλήρωμα έσπρωξε από το Blue Horizon στον θάνατο τον 36χρονο που σκοτώθηκε στο λιμάνι Πειραιά pic.twitter.com/FdzFTliZLg

— kakajason (@kakajason50) September 5, 2023

«Ενημερώνουμε τους κυρίους επιβάτες ότι η καθυστέρηση απόπλου του πλοίου οφείλεται σε περιστατικό που έγινε στο λιμάνι του Πειραιά. Το πλοίο δεν έχει καμία ευθύνη για το συμβάν. Ευχαριστούμε για την κατανόηση» ήταν η ενημέρωση που έλαβαν οι επιβάτες από τους ιθύνοντες.

Διαβάστε ακόμα:

 Δούκισσα Νομικού: Ξεκίνησε την πρωινή γυμναστική μετά τις διακοπές – «Αυτό το συναίσθημα δεν το αλλάζω»

Αντώνης Ρέμος: Συγκίνησε με ακυκλοφόρητο τραγούδι του Αντώνη Βαρδή

 Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η μεγάλη απώλεια κιλών μετά τη γέννα – «Έχω χάσει το μέτρημα»

Keywords
Τυχαία Θέματα