Παύλος Χαϊκάλης για Πέτρο Φιλιππίδη: «Μιλάμε στο τηλέφωνο, είναι ένα ζήτημα που αφορά τον ίδιο»

Ο Παύλος Χαϊκάλης παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή «Το Πρω1νό» του ΑΝΤ1. Μέσα σ’ όλα, ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τη ζωή του πλέον εκτός Αθηνών, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στις σχέσεις του με τον Πέτρο Φιλιππίδη μετά τις καταγγελίες που έχουν γίνει εις βάρος του και τη δικαστική του περιπέτεια. Μάλιστα, ο ίσιος απάντησε και για το αν συνεργαζόταν ξανά μαζί του.

Όσα είπε ο Παύλος Χαϊκάκης στην
πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1

«Με τον Πέτρο έχουμε επαφές. Κάποιες φορές μιλάμε για κάποια πράγματα. Τον παίρνω τηλέφωνο και με παίρνει κι εκείνος. Ειδικά μετά το 50-50 που βγήκε, ανταλλάξαμε κάποιες κουβέντες, δεν έχουμε καθημερινή επαφή», είπε αρχικά ο Παύλος Χαϊκάλης.

Για την δικαστική περιπέτεια του ηθοποιού απάντησε στη συνέχεια: «Για την υπόθεσή του δεν έχουμε πει πάρα πολλά. Είναι ένα ζήτημα που αφορά τον ίδιο και δεν μπορεί να μιλά κάποιος τρίτος για εκείνον εξ’όνοματός του».

Για το ενδεχόμενο να συνεργαστούν ξανά, ο Παύλος Χαϊκάλης ξεκαθάρισε: «Όχι. Βέβαια ποτέ μη λες ποτέ. Όμως αυτό αν κάποτε γινόταν, θα γινόταν για πλάκα».

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα είπε: 

Διαβάστε ακόμα:

Πόλεμος στο Ισραήλ: Συγκλονίζει η νικήτρια της Eurovision 2018, Netta -«Έχουν απαγάγει ανθρώπους που γνωρίζω»

Ζωή Κωνσταντοπούλου για Αχιλλέα Μπέο: «Όταν με βλέπει στα δικαστήρια, συνήθως φεύγει τρέχοντας»

Άγγελος Λάτσιος – Γαία Μερκούρη: Χωρισμός «βόμβα» για το ζευγάρι;

Keywords
Τυχαία Θέματα