Ζαφείρης Μελάς για Βασίλη Καρρά: «Είναι δύσκολα τα πράγματα»

Εδώ και αρκετούς μήνες ο Βασίλης Καρράς έχει αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας και έχει εστιάσει στο κομμάτι της υγείας του. Τις τελευταίες ημέρες, μάλιστα, κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο κάποια ψευδή δημοσιεύματα που τον ήθελαν να έχει «φύγει» από τη ζωή, γεγονός που προκάλεσε την ενόχληση του τραγουδιστή.

«Ο Βασίλης Καρράς εκλαμβάνει με τον πλέον θετικό τρόπο το ενδιαφέρον του κόσμου και την αγάπη προς το πρόσωπό του. Γνωρίζει ότι ο κόσμος ενδιαφέρεται για εκείνον και ότι έχει συμπαραστάτες στον αγώνα που δίνει. Όμως είναι ιδιαίτερα απογοητευμένος με την ανακύκλωση

ψευδών ειδήσεων που αφορούν στην κατάσταση της υγείας του. Τόσο ο ίδιος όσο και η οικογένειά του ενοχλείται από τα δημοσιεύματα τα οποία τον εμφανίζουν σαν τον πρωταγωνιστή μιας τιτάνιας μάχης.

Δεν είναι έτσι. Ένας απλός καθημερινός άνθρωπος είναι που δίνει τον δικό του αγώνα όπως χιλιάδες άλλοι συνάνθρωποί μας, οι οποίοι σε βρίσκονται στην ίδια ακριβώς κατάσταση με αυτόν και το ενδιαφέρον θα έπρεπε να είναι για το σύνολο των ανθρώπων που δίνουν τον δικό τους αγώνα και όχι μόνο για αυτόν. Δεν νιώθει θυμό. Απογοήτευση νιώθει από το γεγονός ότι δεν γίνεται σεβαστή η επιθυμία του», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά ο δικηγόρος του Βασίλη Καρρά μέσα από την εκπομπή «Το Πρω1νό» του ΑΝΤ1.

Οι δηλώσεις του Ζαφείρη Μελά για τον Βασίλη Καρρά και την υγεία του

Το πρωί της Τρίτης 10/10 ο Ζαφείρης Μελάς μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣού» και στον δημοσιογράφο Βαγγέλη Κάραλη όπου αναφέρθηκε στον Βασίλη Καρρά και στην πρόσφατη επικοινωνία που είχαν.

«Μίλησα την προηγούμενη εβδομάδα μαζί του. Εντάξει, είναι δύσκολα τα πράγματα απ΄ ό,τι είπαν και όσα λένε οι άλλοι και απ΄ ό,τι ακούω κι εγώ», ανέφερε αρχικά ο Ζαφείρης Μελάς.

Και συνέχισε: «Δεν πήγα να τον δω, δεν θα το αντέξω να τον δω. Εύχομαι ο Θεός να τον έχει καλά, να γυρίσει πάλι πίσω και να είναι πάλι κοντά μας. Μου είπε ότι δεν είναι καλά. Τι άλλο μπορούσε να μου πει; Χάρηκε που τον πήρα τηλέφωνο γιατί είχαμε να επικοινωνήσουμε πολύ καιρό. Δεν ήθελα να τον ενοχλήσω εγώ γιατί σέβομαι αυτόν τον Γολγοθά που τραβάει».

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα είπε:

Διαβάστε ακόμα:

Πόλεμος στο Ισραήλ: Συγκλονίζει η νικήτρια της Eurovision 2018, Netta -«Έχουν απαγάγει ανθρώπους που γνωρίζω»

Ζωή Κωνσταντοπούλου για Αχιλλέα Μπέο: «Όταν με βλέπει στα δικαστήρια, συνήθως φεύγει τρέχοντας»

Άγγελος Λάτσιος – Γαία Μερκούρη: Χωρισμός «βόμβα» για το ζευγάρι;

Keywords
Τυχαία Θέματα